Şimdi Ara

MULTIMEDYA SAGEM MYX6-2..([[ 369 ytl/12 taksit+256mb hediye]]]])TEST- PUANLAMA-HERSEY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
0
Favori
36.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerine sağlık "telefonumabak" ah bide radyosu ve ikince el piyasası olsa tadından yenmezdi
  • Sagemi diğer teller ile kıyaslarken Telfon olarak kıyaslamak gerekir
    Sagem telefon üretir. Nokia dijital oyuncak
    En iyi ekran Sagem de
    En iyi fotoğtaf kalitesi myx-6 dan beri Sagemde
    En iyi Şarz Sagem de
    En iyi ses kalitesi (görüşme ve multimedia)
    Sağlamlaşmış genel kabül görmüş telefon teknolojilerinin EN leri Sagem de vardır önyargısız bir araştırın.
    Kaç telefonda J2ME 1.1 var bir bakın çoğu J2ME 1.0 dır
    eksileri derseniz işletim sistemi yok Symbian olmaz o Nokianın tekelinde Window işletim sistemlisi 2 yıldır piyasalarda. (windows işletim sistemi symbiandan daha verimlidir Türkiye'de motorola Mpx200 ve 220 kullananlar bana katılacaktır.) yakında Mys-8 geliyor fakat Türkiye2ye gelmez.
    Açıkcası iletim sistemli bir telefondan bigisayar gibi özellikler bekliyorsanız niye bir laptop ceya cep bilgisayarı düşünmezsiniz.
    TELEFON ÖZELLİKLERİNİN KRİTER OLDUĞU BİR PLATFORMDA SAGEM HER ZAMAN ÖN SIRALARDA YER ALIR BU ARADA BU SIRALAMADA NOKİA DAİMA SAGEMİN ARKASINDA KALIR.
    Fakat nokianında hakkını teslim etmek gerekir pazarda bir numara

• Sagemi diğer tellerle kıyaslarken telefon özellikleri ile kıyaslayın oyuncak özellikleri ile değil
    KRİTER TELEFON ÖZELLİKLERİ İSE SAGEM HER ZAMAN ÖN SIRALARDADIR (EKRAN KALİTESİ FOTOĞRAF VE VİDEO KALİTESİ ÇEKİM GÜCÜ ŞARZ ...)
  • telefonu inceledim ekran s700i kullanıyorum ve ondan bile iyi kamerayı görünce şok oldum.Başka hiç bi telde bu keskinlik yok inanılmaz görüntü ve 8x zoom hiç bozulma yapmıyor.Dürbün niyetine al kullan sesi baya kaliteli bt var sd kart girişi herşey var bu teli gören nokiaya lanet okur direk bağlanır telefonun yanında sd kart vermediklerinden almadım 410 ytl idi fiyatı 310 a s700 aldım. BU ALETİ GÖRMEDEN YENİ TEL ALMAYIN derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gürcü

telefonu inceledim ekran s700i kullanıyorum ve ondan bile iyi kamerayı görünce şok oldum.Başka hiç bi telde bu keskinlik yok inanılmaz görüntü ve 8x zoom hiç bozulma yapmıyor.Dürbün niyetine al kullan sesi baya kaliteli bt var sd kart girişi herşey var bu teli gören nokiaya lanet okur direk bağlanır telefonun yanında sd kart vermediklerinden almadım 410 ytl idi fiyatı 310 a s700 aldım. BU ALETİ GÖRMEDEN YENİ TEL ALMAYIN derim.

Gürcü kardeş Galatasaray kupa töreninden iyi şeyleri bildiğin anlaşılıyor
    evet telefon telefon. Kamerası birde Myx-8 göre daha az kaliteli o hali bile böyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: beyazkartal

bence daha iyi olabilirdi,hafıza olayı biraz can sıktı, sts ye ne kadar güvenilebilir bu bağlamda onuda bilemiyorum( 1 gb ye kadar destediğini belirtmiş ama).sms hafızasının 100 olmasıda hoş değil bence,zaten bu üreticileri anlayamacam bi türlü 4-4 lük bi telefon üretmeyecekler hiçbir zaman ticari mantık yüzünden

evet dostum. sts ii bir firma olabilir ama onlar eger bilselerid heralde kendi sitelerinde 3 satir bir yorum yazbilirlerdi.daha subattan beri ayni duruyor bultenleri. telefon ozelliklerini kesmisler yapistirmislar. oda duzensiz olmus. bana deselerdi bir telefonuna buraya nasil yaziyorsam aynisini yazardim. ama demiyorlar maalesef.
    ...bende olabilr bir yanlisliga dusmyeyelim die turki,yede satilan modeli tets etmeden buraya yazmayacagim. test ettikten sonra gozumle gordukten sonra yapacagim. sagem heralde turkiyeye bir iyilik yapmis olamaz. tum dıunyada genelde satilan tum sagemler firware istiyor kartlari okuyup yazabilmesi için.

• hafıza kartlarının güncenlenmesinden sıkıntı duyulmasın niye; bazı güçlüklerin faydalarıda olur sagemi olanlar planetsageme üye oldularmı sorun hallolur vede ödüllü oyunlardan oynama şansları olur örneğin şu an planetsagem hediyesi usbsaat 128MB kullanıyorum.
  • Peki sagemde şöyle şarjı çok giden,hafızası 4-5 mb,görüşme-mikrofon ses kalitesi yüksek, sms hafızası 150-200 olan bir model varmıdır acaba,kamera,radyo vs..önemli değildir bu yukarıda yazdıklarım olsun yeter. yeter artık nokiadan daral geldi yaa..
  • Ah be satarken problem yaşamayacağımı bilsem direk alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: historical

Peki sagemde şöyle şarjı çok giden,hafızası 4-5 mb,görüşme-mikrofon ses kalitesi yüksek, sms hafızası 150-200 olan bir model varmıdır acaba,kamera,radyo vs..önemli değildir bu yukarıda yazdıklarım olsun yeter. yeter artık nokiadan daral geldi yaa..

sagemin en iyi bekleme suresi olan myx5-2v modeli. hafiza mp3 zil sesi, kamera, ve video var. garntili fiyatı 250ytl civarıdır.. 370 saat bekme suresi ve uyku modu da d,ikkate alınırsa bu 1 haftayı gececegini sanıyorum...
  • MYX5-2V DE bu yazılan özelliklere sahipmidir peki sms hafızası nedir kaç mb toplam hafıza vardır acaba

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Peki sagemde şöyle şarjı çok giden,hafızası 4-5 mb,görüşme-mikrofon ses kalitesi yüksek, sms hafızası 150-200 olan bir model varmıdır acaba,kamera,radyo vs..önemli değildir bu yukarıda yazdıklarım olsun yeter. yeter artık nokiadan daral geldi yaa..

sagemin en iyi bekleme suresi olan myx5-2v modeli. hafiza mp3 zil sesi, kamera, ve video var. garntili fiyatı 250ytl civarıdır.. 370 saat bekme suresi ve uyku modu da d,ikkate alınırsa bu 1 haftayı gececegini sanıyorum...

• telefonumabak bilgiler için teşekkürler peki bu önerdiğin myx5-2v de sms hafızası kaç sms tir bide bu telefonda sms yazmak nasıldır yani nokialar gibi kolaymıdır yoksa zormudur mesaj olayıda çok önemli benim için bide bu telin toplam hafıza nedir sts sitesinde 3 mb yazmış ama doğru olduğunu sanmıyorum ben zaten sts nin siteside site değil açıkcasıı..bide bu telefonda ses(mikrofon-kulaklık görüşme kalitesi nasıl yüksekmi acaba) bu telefonu bu istediğim özellikler ışığında, bir nokia kullanıcısına tavsiye edermisin,saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 18 Kasım 2005, 12:09:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: toros71

ACİZANE TAVSİYEM Cx-75 eline al, bir de cetvel olsun yanında ekran boyutlarına bir bak Multimedia bir telefon alıyorsun aldığın telefonun ekranı biraz büyük olsa çektiğin fotoğrafları ve videoları ve oyunları daha rahat kullnma şansın olsa iyi olmaz mı? Myx6-2 nin ekran boyutu 32*40 mm birde tipini kıyaslamak için yanyana üç boyutlu canlı görmekte fayda var. Trecih tabiki parayı verip alacak ve kullanacakların
    myx-7 nin ekranlardaki görüntüsü ile canlısı arasında çok fark var bu da benim tecrübem

ya gidin kardeşim ya ne siemens cx75ya okadar büyük ve kaba telefonun ekranına bir bakın birde sagem myX6-2nin ekran genişliğine; aradaki farki anlamayacak kadar A........ben bir şey demiycem. SAGEM myX6-2 nin ekranıyla hem cektiğin resmi hemde cektiğin videoyu net bir şekilde görürüsün.

• Buzkan benim yazdığımı alıntı yapıp sonra görüşlerini yazmışşın benmi yanlış anladım yoksa sen mi aynı şeyleri söylüyoruz yanlış anlaşıldı ise yazmak istediğim tavsiyem kısaca şudur Myx6-2 ile cx-75 ekranı kıyaslanmaz x6-2 nin ekranı hem büyük hemde görüntü olarak kalitelidir.
    Zaten Sagem ekran özellikleri güzellikleri nokialarda, se lerde bile yok.
  • telefonun çok itici bir tasarımı var
  • Sagem teklefonları değil nokia kullananlara uçak kullananlara bile tavsiye ederim. myx6-2, myx5-2v, myx8, myx6 bunların hepsi kendi sınıfında lider.
    işletim sistemli isterseniz gerçi Türkiye de yok ama mys-7 (mobil windows 2003 SE) 3g telefonları ve kamerasız orta sınıf telefonları avrupada satışa çıktı burayada gelir elbet bir araştırın.
  • o tellerin segmeninde onalrdan daha iyi modeller var

onlar kendi sınıfında lider olamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 18 Kasım 2005, 13:56:15 >
  • Sagem myx-8:
    ekran boyutu aktif alan 35*46 mm
    ekran cözünürlüğü 320*240 Birim alana düşen nokta (piksel) siz hesap edin diğerleri ile kıyaslayın.
  • d600de s700dede o çözünürlük var
  • EVET BÖYLE ÜST DÜZEY TELEFON ÜÇ BEŞ ADET
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.