Şimdi Ara

Multimetre tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün multimetre bakmaya gittim. Karaköyü, kadıköyü gezdim çok iyi bilmiyorum açıkçası karaköyüde ama selanik pasajına ve karaköy pasajına baktım. my-68 baktım birde tt-technic diye bi marka vardı sanırım 35 YTL civarlarındaydı. Mastech MY-68 i daha önce kullandım fena değildi onu almak istedim fakat kalibrasyonu yapılmamış cihazlar denk geldi hep Çoğu işyeri maşallah ne tutturabilirse 30$ lık multimetreye 80$ diyeni gördüm acayip sinirlendim kızdım çıktım. Çoğu zaten böyle aşırı ilgisiz ve almazsan alma kardeşim mantığında. Ya çok seçici bi insanda değilim ne alıcağımı biliyorum yani işim en fazla 5 dakika sürücek ama yok o kadar bile ilgilenmiyolar. Yemek yicez modundalar al git biran önce der gibi laflar. Sanki domates satıyor bak al git. Nitekim baktık multimetrelere ölçüm yaptırdım hep kalibresiz, uğraşmak istemedim bende almadım zaten davranışları hoşuma gitmedi.
    Bana netten multimetre alabileceğim güvenilir bir yer söylermisiniz. Şöyle 30-60 YTL arasıda olabilir? Ayrıca elektronik malzeme satan güvenilir web sitesi önerilerinizi beklerim
    Saygılar

• Şimdiwww.elektrodepo.com diye bi web sitesi buldum netten satış yapan. MY-68 e 50 YTL demişler. Karaköyde 35 e bulmuştum sanırım. Bİrde bu MY-68 lerde bi çok marka var sanırım. Mastech var, Sch... diye bişeyler var hatılamıyorum birde tt-technic.. var birde sanırım? Aklım karıştı. Fiyat marka model konusunda bana yardımcı olursanız, fikirlerinizi bildirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cücük -- 13 Mayıs 2008; 5:32:29 >
  • Mastech ve tt-technic kullandım gayet iyi cihazlar,ama bence karaköyü biraz daha araştır hemen vazgeçme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méchatronic

Mastech ve tt-technic kullandım gayet iyi cihazlar,ama bence karaköyü biraz daha araştır hemen vazgeçme

Malesef o tarafı çok iyi bilmiyorum kafam karman çorman oluyor pasajlar içiçe özellikle karaköy pasajı tarafı.İlk defa gittim nefrim döndü çokda iyi bilmiyorum ne alsam, hangisi iyidir? Tutturabildiğine fiyat söylüyorlar ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cücük -- 13 Mayıs 2008; 11:01:43 >
  • Karaköy biraz karışık evet haklısın ama yapacak bir şey yok 2 yıl boyunca hayatım oralarda geçti diyebilirim yani anlıyorum seni :)

Karaköy Pasajından başla Galata hırdavatçılar çarşısına kadar her yeri didik didik et.Eminim aradığın multimetrenin fiyat&performans acısından en iyi olanını bulacaksın.
  • TT TECHNIC VC-68C in fiyatı burada oldukça uygun

http://www.egerate-store.com/?_Args=ProductImage,459,OdesisMc,536
  • Bende TT Technic var sıcaklık v.s ölçenden,30-35 civarı bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • FLUKE'den vazgeçme
  • Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

Orjinalden alıntı: cücük

Geçen gün multimetre bakmaya gittim. Karaköyü, kadıköyü gezdim çok iyi bilmiyorum açıkçası karaköyüde ama selanik pasajına ve karaköy pasajına baktım. my-68 baktım birde tt-technic diye bi marka vardı sanırım 35 YTL civarlarındaydı. Mastech MY-68 i daha önce kullandım fena değildi onu almak istedim fakat kalibrasyonu yapılmamış cihazlar denk geldi hep Çoğu işyeri maşallah ne tutturabilirse 30$ lık multimetreye 80$ diyeni gördüm acayip sinirlendim kızdım çıktım. Çoğu zaten böyle aşırı ilgisiz ve almazsan alma kardeşim mantığında. Ya çok seçici bi insanda değilim ne alıcağımı biliyorum yani işim en fazla 5 dakika sürücek ama yok o kadar bile ilgilenmiyolar. Yemek yicez modundalar al git biran önce der gibi laflar. Sanki domates satıyor bak al git. Nitekim baktık multimetrelere ölçüm yaptırdım hep kalibresiz, uğraşmak istemedim bende almadım zaten davranışları hoşuma gitmedi.
    Bana netten multimetre alabileceğim güvenilir bir yer söylermisiniz. Şöyle 30-60 YTL arasıda olabilir? Ayrıca elektronik malzeme satan güvenilir web sitesi önerilerinizi beklerim
    Saygılar

Bilgi almak için buraya
    http://www.netes.com.tr/urun_detay.asp?urun_id=97

diğerileri için buraya bak dostum
    http://www.cenkay.com.tr/urunler.asp?eylem=goster&tablo=grup&grup_no=27&dil=1

• Kardelen kardeş Ölçü aletlerinin babası tabiki Fluke'dur ama fiyatları da bir o kadar pahalıdır.
    Benim gibi amatör olarak elektronik ile ilgilenenler için TT TECHNIC VC-68C daha makul fiyatlı. Tabiki Fluke'un kalitesi tartışılmaz.

Bu arada (konu ile alakasız ama) Erkan (Kardelen) kardeşim Usb programlayıcıyı yapma fırsatın oldu mu? Benim ki hala masanın üzerinde yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakiska -- 13 Mayıs 2008; 15:34:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

FLUKE'den vazgeçme

Kaç lira olduğunu da yaz hocam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

FLUKE'den vazgeçme

Kaç lira olduğunu da yaz hocam...

141 $'dan 1080 $'ra kadar

lakiska abi sadece deldim ve hangi elemanın nereye lehimleyeceğimi belirledim.

• Çok teşekkürler arkadaşlar değerli fikirleriniz için. Birde ut diye bi marka var linklerde dikkat ederseniz genelde kırmızı kauçuk kaplı. Fiyatlarıda özelliklerine göre uygun gibi. Bilmiyorum bakıcam açıkçası alternatifte yok gibi ya tt-technic yada mastech olmadı bu ut ler Fluke, Brymen onları saymıyorum zaten çok pahalılar gerek yok şimdilik
  • www.cihazpazari.com bakabilirsin. multimetre fiyatları uygun.
  • Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar Mastech MY 68 aldım fakat kalibrasyon sorunumuz var boştayken 0,7-1 V gibi bir değer gösteriyor.. Baktım aradım taradım fakat heryerde bu şekilde kalibrasyonlu multimetre göremedim sanırım fiyatına göre normal
  • ben bu multimetreyi kullanıyorum türkiyede varmı bilmiyorum babam eml ye başladığım zaman iş seyahatinde amerikadan getirmişti...

http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2103176&cp=&sr=1&origkw=multimeter&kw=multimeter&parentPage=search
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.