Şimdi Ara

Multiplayer BazeTv Allinalive BSC çevresindeki sorularım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikşe merhaba. Başlığı gördükten sonra lütfen korkmayın ben burda hiçbir kuruluşa laf etmek için bu konuyu açmıyorum sadece birkaç tane sorum var onlara cevap arıyorum eğer cevaplayabilirseniz çok teşekkür ederim. 1)Bu kuruluşlardan bazıları iyi yayıncıları bir araya getiriyor kendi kanallarında yayın yaptırıyor okey ama burdan yayıncılar nasıl bir kazanç sağlıyor? Aylık çalışan gibi bir ücret falan mı alıyor yoksa yaptığı yayındaki bağışlar vb şeyler senin olacak falan yani neden yayıncılar orada yayın yapıyorlar kendi kanalları varken...
    2)Böyle yepyeni bir kuruluş olsa mesela ben herhangi bir yayıncıya gitsem grl burda yayın yap diye onu nasıl ikna ederim ki yenisin sonuçta...
    3)Ve son sorumda bunun başını çeken bir insan yani kuran kişi her ne denirse işte ona bu işe çok mu zaman ayırmalı yoksa bir süre sonda işler tıkır tıkır gidiyor sıkıntı olmamaya başlıyor mudur ki ?

bu sorularım sadece meraktan soruyorum arkadaşlar hiçbir kimseye laf sokma hedefinde falan değilim aklıma geldi bu konu ve nerede cevaplandırabileceğimi bilemedim ve buraya yazdım görüşlerinizi merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.