Şimdi Ara

Multiplayer oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ve çok yakın bir arkadaşım multiplayer oyun oynayıp bunları youtube üzerinden paylaşmayı planlıyoruz tabi önce bir ön hazırlık yapmak lazım diye düşünüyorum. Sizlere de öncelikle oyun severlere sormak istedim . Kendimizce ufak bir kaç güzel multiplayer oyun bulduk ve kütüphanemizi genişletmek istiyoruz. Sorum şu olacak : "Bildiğiniz , hikayesini multiplayer olarak oynadığımız ya da 2 kişiyle onanabilecek zevkli multiplayer oyunlar var mı?"

Örnek vermem gerekirse ; magicka , diablo3-2 , minecraft , serious sam ,L4D2 , path of exile tarzı izlerken sıkmayan , izlemesi de oynaması kadar zevkli olan oyun önerilerinizi bekliyorum.

Umarım yardımcı olabilirsiniz . Vaktinizi aldığım için teşekkür ederim Sevgilerimle..

• yok mu beyler co-op önerisi olan multiplayer oyun?
  • EosMinemosyne kullanıcısına yanıt
    Şimdi öncelikle size bir kaç sözüm olucak. Bizimde bir kanalımız var ve bizde bu heyecanla bir kanal açıp video paylaşımları yapmak istedik ama sonuç ??? 1 yıldır kanal açık ve 82 abone anca aldık. Gerçi abone o kadarda umrumda değildide çektiğimiz videolar 20-70 view arası alınca biraz sıkılmaya başladık. Öncelikle oyun kanalı açıcaksanız bu kanal için çok büyük reklam yapmanız lazım yoksa söyliyim boş iş. Ha başlarda eğlenceli oluyomu evet hatta biz videolarımız çekerken falan çok eğleniyorduk. Ama belli bir müddet sonra bu sıkmaya başlicak.

Bunun dışında başta Minecraft çekmeyin zaten her kanal mine çekiyo. Mesela biz Battlefield 3 ile başlamıştık Mine videolarımız 3-4 tanemi ne var onlarda çok sonradan çektik.

Gerçi yeni konsolları alınca yeniden açıcaz kanalı ama hadi bakalım şimdilik pasif bir durumdayız.

Şimdi bu üstde yazdıklarımdan sonra hala kanal açmaya niyetliyseniz ve oyun önerisi istiyorsanız:

1-) Öncelikle en iyi olduğunuz oyun türü ile başlayın.
    2-) Daha çok Skyrim, Mount&Blade vb. oyunlar oynayın.
    3-) Multi oyun olarak başta Mine ile başlamayın. Magicka çekmeyin izlenmez. (Aynı şekilde orcs must die 2 de öyle. Nerden biliyorsun dersen bizde o videoları çektik ve paylaşımları türlü türlü forumdu vesare heryere yazdık yok yinede izleyici yok. Hani insan bir merak eder bu oyun ne veya bunlar ne çekmiş diye...) Neyse bunun dışında L4D2 falan olabilir bizde çekmiştik hem oynarken eğlendiriyo hemde izlerken. Bunların dışında direk oyun ismi veremicem ama dediğim gibi kendinizi hangi türe yakın hissediyorsanız ona yönelin asla demeyinki ya şu Minecraft çok izleniyor vay adam ....... oyununu çekmiş bizde onu çekelim asla demeyin. Adamın tarzı o demekki onu çekiyor. Herkesin kendine özgü bir tarzı vardır. O oyun tarzını bulun ondan sonra onun üzerinde yoğunlaşarak ilerleyin.

Eğer kanal yönetimi ile ilgili birazcık daha bilgi isterseniz pm atabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

• cevabın için teşekkürler bizde eğlence amaçlı yapıyoruz zaten pek bir beklentimiz yok açıkçası oyun konusunda daha fikirlerimiz netleşmedi dediğim gibi sadece eğlence amacı ile yapıyoruz , ayrıca yardım teklifin için teşekkür ederim eğer ihtiyaç duyarsak mesaj atarım :)
  • Battlefield 3 veya 4 , co-op'da olabilir.
  • Mesajını tam okuyamadım ama Sains Row oynadın mı hiç?
  • cs go
  • bf4
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    listeme ekledim eğer co-op oluyorsa teşekkür ederim :)

Ayrıca cevaplayan herkese teşekkür ederim saol beyler-bayanlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.