arkadaslar merhaba bu sabah uyku sersemlği multiseason yaptığım bir dvd ye en son yaptığım yazma işleminden sonra daha önceki yazdıklarımın kaybolduğunu gördüm.
Acaba hali hazırda dvd nin içinde bulunan ama bir türlü göremediğim eski verilerimi almanın bir yolu varmı ?
bendede aynı sorun olmuştu cd yi başka bi cd ye tekrar kopyalamaya başladım yanlış hatırlamıyorsam "cd toplam 2 kısım" "cd/1 kısım kopyalanıyor " yazmıştı 1. kısmı kopyalaması bittikten hemen sora bilgisayarın reset düğmesine bastım ve kurtardım biraz ilginç bi yöntem ama işe yarıyor
Ben de aynı soruyu sormuş ama cevap alamamıştım. Nero 7 kullanıyorum.
Arkadaşlar bu problemin çaresimi yok acaba cevap gelmemesinden bunu mu anlamalıyım ?
isobuster indirin. bu program ile diğer görünmeyen dosyaları görüp bilgisayara atabilirsiniz. korkmayın o bilgiler kaybolmaz kolay kolay.
benim dediğim yöntemde işe yarıyor aslında tekrar dvdyi kopyalamayı dene 1.kesim kopyalaması bitince bas resete
işlem tamadır arkadaşlar isobuster la işi halettim . İsobuster la CD yi açtığınızda kaç sezon yazılmışsa tamamını görebiliyor ve alabiliyorsunuz