Şimdi Ara

Multivitamin Opti-men mi Pharmaton mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
9.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bunu soracağım forum sayısının azlığını farkettim. Hiçbiri aktif değil. 10 gün sonra yanıt almak istemedim. Size Pharmaton ile opti-men multivitaminlerin içeriklerini paylaşayım.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1623506/bbf9adb4-1733-46f1-a3db-3d240318cbdf.jpg Bu pharmaton içindi.

İçindekiler:
    Vitamin ve Mineral Karışımı (Vitamin A (2800µg*), Vitamin D (7µg*), Vitamin E (48mg*), Vitamin K (75 µg*), Vitamin C (240mg*), Tiamin (3.3mg*), Riboflavin (3mg*), Niasin (40mg*), Vitamin B6 (6mg), Folik asit (500µg*), Vitamin B12 (5µg*), Biotin (100µg*), Pantotenik asit (9mg*), Kalsiyum (200mg*), Magnezyum (100mg*), Çinko (15mg*), Bakır (2mg*), Manganez (2mg*), Selenyum (110µg*), Krom (120µg*), Molibden (75µg*)),
    Amino asit karışımı 800mg (L-Arjinin, L-Glutamin, L-Lösin, L-Izolösin, L-Sistin, L-Lisin, L-Valin, L-Treonin),

*değerler 1 porsiyon (3 Tablet) için verilmiştir.

Bura opti-men için

Opti-men bu değerlere günlük 3 tablet ile ulaşıyor. Ve genelde 2-3 katı değerler hatta bazıları 5-10 kat fazla opti-mende. Fiyatları ise pharmaton 60-70 lira gibi 60 kapsül günlük 1 tane. Opti-men 85 lira 180 kapsül günlük 3 kapsül. Şimdi pharmatonu 60 liradan hesaplasak günlük 1 tl. Opti-mende günlük 3 değil 2 tablet bile alınsa çoğu değeri pharmatondan kat kat fazla oluyor. Günlük 1 tablet alınsa bile pharmatondan fazla değerleri. Ve araştırdım acaba her kapsülde ayrı vitaminler mi var diye hepsi aynıymış sadece günlük kullanım 3e bölünmüş. Opti-meni günlük 1 tane alsak hem daha fazla vitamin hem yarı fiyatı oluyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Pharmaton ilaç sektöründe olduğu için daha kaliteli olabilir mi?

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 18:46:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimen
    yalnız iğrenç kokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

opti-men sporcular için vitamindir.
    pharmaton normal vitamindir.

eğer ciddi anlamda spor yapıyorsan opti-meni tavsiye ederim benimde kullanmışlığım vardır.
    Eğer spor yapmıyorsan ve vitamin eksikliği varsa pharmaton yeterli olacaktır.

Öncelikle sağol yorum için, peki sence sende ne gibi katkıları oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • animal pak al kardeşim.Animal pak fiyat olarak fazlada olsa hem dozajı diğerlerine oranla fazla hemde aminoasit ve bitki ekstreleri içeriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralpsahin

quote:

opti-men sporcular için vitamindir.
    pharmaton normal vitamindir.

eğer ciddi anlamda spor yapıyorsan opti-meni tavsiye ederim benimde kullanmışlığım vardır.
    Eğer spor yapmıyorsan ve vitamin eksikliği varsa pharmaton yeterli olacaktır.

Öncelikle sağol yorum için, peki sence sende ne gibi katkıları oldu?

Alıntıları Göster
    * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 18:47:10 >

• içinde bcaa amino asit falan var opti-men'in animal pak alma hormon bozukluğu yaptığına dair şaibeli söylemler dolanıyor optimum markasından şaşma bana kalırsa her yerde isim yapmış bir firma body-**** sitesindeki yorumları oku diyecemde çok uzun sayfalarca okumanın manası yok optimum=f/p de al geç isim yapmış markaları kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BCAA MI KREATİN Mİ
    9 yıl önce açıldı
    Solgar VM2000 mi yoksa VM75 mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de tamamen halsizlik vb şeyler yüzünden düşünmeye başladım. Animal pak bana göre çok üst bir multivitamin hem de 11 tane hap içmek bana çok gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

içinde bcaa amino asit falan var opti-men'in animal pak alma hormon bozukluğu yaptığına dair şaibeli söylemler dolanıyor optimum markasından şaşma bana kalırsa her yerde isim yapmış bir firma body-**** sitesindeki yorumları oku diyecemde çok uzun sayfalarca okumanın manası yok optimum=f/p de al geç isim yapmış markaları kullan
    * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 18:47:25 >
  • quote:

quote:

içinde bcaa amino asit falan var opti-men'in animal pak alma hormon bozukluğu yaptığına dair şaibeli söylemler dolanıyor optimum markasından şaşma bana kalırsa her yerde isim yapmış bir firma body-**** sitesindeki yorumları oku diyecemde çok uzun sayfalarca okumanın manası yok optimum=f/p de al geç isim yapmış markaları kullan

hem optimum markasından şaşma diyorsun hemde opti-meni kötülüyorsun
    adlarındanda mı anlamadın opti-menin optimum firmasının ürünü olduğunu

düzgün oku ne yazıyor orda animal pak yazıyor
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 18:47:50 >
  • Ben kötülemiyorum dostum ya okuduğum yorum böyle al bak

Alıntı:
    hard child´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz kötü kokuyor ama etkili bir takviye kendim kullanmadım ama kullalnlarda gördüm partnerim bi anda büyüdü bence hormanal etki var bir adamdan duymuştum vücudun hormonal dengsini bozuyormuş sizcede böyle bişey olabilir mi??
    hormonal dengeyİ bozmaz cevremde bİr Çok kullaniyor kİmse bÖyle bİŞey sÖylemedİ benİm partnerİm eczaci kendisi Önerİyor vİtamİn sonuÇta

başka bir üye daha
    yaa şimdi bu animal pak için o kadar çok yorum varki kimi multivitamin diyo gelişim yapmaz keratinden daha etkili enerji verir, kimi hormonlarla oynuyo gelişimde cok buyuk faktoru var, kimi onun içinde herşey var başka hiçbişeye gerek yok diyo ne yapcamı şaşırdım "saydam" kardeş idmanların hakkını olabildiğince vermeye çalışıyorum şimdi benim tek sorum var pak a ilave olarak protein tozumu alayım yoksa amino acitt mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 27 Ağustos 2013; 1:18:19 >

• quote:

Ben kötülemiyorum dostum ya okuduğum yorum böyle al bak

Alıntı:
    hard child´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz kötü kokuyor ama etkili bir takviye kendim kullanmadım ama kullalnlarda gördüm partnerim bi anda büyüdü bence hormanal etki var bir adamdan duymuştum vücudun hormonal dengsini bozuyormuş sizcede böyle bişey olabilir mi??
    hormonal dengeyİ bozmaz cevremde bİr Çok kullaniyor kİmse bÖyle bİŞey sÖylemedİ benİm partnerİm eczaci kendisi Önerİyor vİtamİn sonuÇta

başka bir üye daha
    yaa şimdi bu animal pak için o kadar çok yorum varki kimi multivitamin diyo gelişim yapmaz keratinden daha etkili enerji verir, kimi hormonlarla oynuyo gelişimde cok buyuk faktoru var, kimi onun içinde herşey var başka hiçbişeye gerek yok diyo ne yapcamı şaşırdım "saydam" kardeş idmanların hakkını olabildiğince vermeye çalışıyorum şimdi benim tek sorum var pak a ilave olarak protein tozumu alayım yoksa amino acitt mi???

başka bir üye ben miyim protein tozu her zaman ilk alınması gereken supplementtir aminoasit sadece yan üründür onun yanında.Animal pak+protein tozu veya aminoasit+protein tozu kullan

• Fazla para vermeye gerek yok

Solgar serisi ortalama 40 lira

Olimp - Dünya da tabanı en sağlam şirket (eczacıların kurduğu diyebiliriz) 35-45 arası.
  • Animal pak'a ne ihtiyacınız var arkadaşlar sizin, orta sınıf birşey alıp geçin.
  • Anavite' a bakmanı öneririm aynı fiyat ve fazladan 1 gr Carnitin ve biraz da Beta alanin var
  • eralpsahin E kullanıcısına yanıt
    Olimp markası Türkiye'de çok duyulmamış bir marka ama İlaç sanayisindeki avrupa'nın en büyük firmalarındandır.
    Bu yüzden Olimp'in Vita-Min ürününü rahatça kullanabilirsin, hem değerli düzgün hem fiyatı uygun:

http://www.supplementler.com/urun/olimp-vita-mineral-multiple-sport-60-kapsul-654
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.