Şimdi Ara

MUMYTHOLOGY AÇILACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz oyunu kolay yaparssanız sevinirim.. daha sonralarda zorlastırabilirsiniz.. Çünkü ilk basta müşterileri çekinn sonra zorlastırın.. Nasıl olsa bırakamazlar artık ama ilk bastan zor olursa oynamaya calisan az kişi kalır
  • arkadaşlar biz oyunculara müşteri gözüyle bakmıyoruz ve ayrıca oyunu başta kolay sonra zor yaparsak bu yeni başlayan oyunculara haksızlık olur oyun herkese hitap eden ve emğiyle biyerlere gelmek isteyen oyuncuların oyunu olucak herkese kolay gelsin.
  • Öyle diyosunda biraz kolay yap giren bıkıp çıkar serverde kolaylaştır ama o kadarda değil tabi
  • arkadaşlar exp:200 yada 250 olucak daha yukarı cıkarmayı düşünmüyorumben 3 ay sana 200 resete gelip bıkıp oyunu birakacak oyuncuda istemiyorum umarım anlarsınız sürekliligi saglamak icin bu gerekli bu benim fikrim.
  • Kardeşim o na bi şey demiyom shopların düzgün olsun o nu diyom blesss yok soul yok eeeeeeee daha ne var
    ya bunu senin serverin için demiyom
  • Hayırlı olsun.
    O server yolumuzun üstünde geçerken bi ara uğrar bakarız
  • Valla doğru sölüyon serverin shopu güzel olmassa bunuda geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramses_mumythology

arkadaşlar exp:200 yada 250 olucak daha yukarı cıkarmayı düşünmüyorumben 3 ay sana 200 resete gelip bıkıp oyunu birakacak oyuncuda istemiyorum umarım anlarsınız sürekliligi saglamak icin bu gerekli bu benim fikrim.

250 exp iyi olur drop %80 veya % 60 yapsan yeterli olur (kundun boxlarda %100 ) bence shoplarda sadece bless satılabilir.zen düşme durumuda orta seviye olursa süper bi server olur bide versiyon 1.1 e olsa oldumu ben bu serverden cıkmam

ha unuttum bence jewel oranını söyle ayarla

* jewel zor düşüceksa patlama oranını % 0 yap

*kolay düşceksede % 75 yap

benim fikrim bu inşallah güzel bi server olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 5 Temmuz 2006; 19:36:34 >

• Bak bu güzel bless ve soulu da sat ama tanesi 20 ml yap yeterki olsun
    o zaman kimse serverinden çıkmaz
  • arkadaşlar fikirleriniz guzel bunları goz onunde bulundurucam jewel duşme oranı orta seviyenin biraz altında olucak parada ve shoplarda jewel satılacak arkadasımızın dedigi gibi 20000000zen fiyat uzerinden dolarada endeksleye bilirim iyi pirim yapıyo:D arkadaşlar ilginize ve alakanıza tesekkur ederim.
    MuMythology Admini RAMSES.
  • mrk etmein ben yaparsam en iyisini yaparm sadece bekleyin
  • ukalaya bak biz burada baş çavuşun eşşeğimiyiz be bizi hesaba katanda yok...
  • Arkadaşım bless ve soul olsun bi de set setler + 0 olsun bu bana yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramses_mumythology

ukalaya bak biz burada baş çavuşun eşşeğimiyiz be bizi hesaba katanda yok...

muhahaha
  • exp:100
    Shop :Dandik itemsler
    zor res atilsin ama pointler kalici olsun çok daha ii olur exp 50 de yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: juNkiejuNkie

exp:100
    Shop :Dandik itemsler
    zor res atilsin ama pointler kalici olsun çok daha ii olur exp 50 de yapabilirsin

bakjaz ama en iyisi olsun istioyoruz.arti olarak bir platform kuruorz.warcraft III battle net server + muonline + world of warcraft uclusu olcak gibi fikirler boyle dedicated ariorz suan
  • eski database fln kalmamistir heral ayrica teoman abi msn adresini yazarmisin murat abiye sorcaz açmio hiç msn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ch@T_LaK

eski database fln kalmamistir heral ayrica teoman abi msn adresini yazarmisin murat abiye sorcaz açmio hiç msn

tabiki eski database duruor.ama kesinlikle eskisinden dewam edilmeyecek.yeni bir server diorz cnku mythology = measerver olarak gelcek ok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: Ch@T_LaK

eski database fln kalmamistir heral ayrica teoman abi msn adresini yazarmisin murat abiye sorcaz açmio hiç msn

tabiki eski database duruor.ama kesinlikle eskisinden dewam edilmeyecek.yeni bir server diorz cnku mythology = measerver olarak gelcek ok mu?

oke

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.