Şimdi Ara

MUMYTHOLOGY AÇILACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar OSIRIS ve RAMSES mumythology oynayanlar tanır 100L olarak mumythology'i baştan acicaklar 12 temmuz gunu butun destek veren arkadasları bekleriz.suan hersey yapım asamasındadır en geç 12 temmuza sitemiz ve serverimız hizmetinizddedir.biliyorum herkes kalıcı ve guzel bi server istiyor işte bu aradağınz server.destekçimiz olan herkese tesekkurler....RAMSES MuMythology Admini.

• hayırlısı olsun
  • eywallah kardeşim umarım hepimize hayırlı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramses_mumythology

eywallah kardeşim umarım hepimize hayırlı olur...
    Sana bi öneri verem exp yüksek tut bi kaç gün ve bless bug 1hafta on olsun sonra serveri zorlaştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba02

Sana bi öneri verem exp yüksek tut bi kaç gün ve bless bug 1hafta on olsun sonra serveri zorlaştır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alibaba02

sonradan başlıyanlara haksılık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

quote:

Orjinalden alıntı: alibaba02

sonradan başlıyanlara haksılık olur

Alıntıları Göster
    Doğru söylüyon

• quote:

Doğru söylüyon

Alıntıları Göster
    bence eskisi gibi olsun rena bug 500 exp olsun cc acık olsun cok guzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_turka

bence eskisi gibi olsun rena bug 500 exp olsun cc acık olsun cok guzel olur

Alıntıları Göster
    exp700 den çok olsun yaw türkiye ye fun server lazım bence. ben daha önce de oynamıştım burda ilk 10un içindeydim mgyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FragnatiC

exp700 den çok olsun yaw türkiye ye fun server lazım bence. ben daha önce de oynamıştım burda ilk 10un içindeydim mgyle.

Alıntıları Göster
    Bence bu serveri dediğimiz gibi yapsa harika bişi olur
  • quote:

Bence bu serveri dediğimiz gibi yapsa harika bişi olur

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ilgilenmeniz ve fikir yurutmeniz cok guzel yalnız server zor olucak kolay olmıcak yani cunki serverın serekliligi var eger kolay bi server olursa oyuncular istedikleri erkenden alıp oyundan sıkılıyolar oyuzden herkesin emegiyle bir yere gelecegi bir server yapıyoruz oyunda bir admin ve bir gamemaster olucak buda adminler oyunculara yardım ediyo dedikodusunu engellicek eger oyuncular ve adminde yaklasık olarak gunun yarısı oyunda olucak buda %100 olmasada %100 yakın bir duzeyde oyuncu sorunlarını ortadan kaldırıcak. ilginize tesekkurederim. MuMythology Admini RAMSES

• quote:

arkadaşlar ilgilenmeniz ve fikir yurutmeniz cok guzel yalnız server zor olucak kolay olmıcak yani cunki serverın serekliligi var eger kolay bi server olursa oyuncular istedikleri erkenden alıp oyundan sıkılıyolar oyuzden herkesin emegiyle bir yere gelecegi bir server yapıyoruz oyunda bir admin ve bir gamemaster olucak buda adminler oyunculara yardım ediyo dedikodusunu engellicek eger oyuncular ve adminde yaklasık olarak gunun yarısı oyunda olucak buda %100 olmasada %100 yakın bir duzeyde oyuncu sorunlarını ortadan kaldırıcak. ilginize tesekkurederim. MuMythology Admini RAMSES

Alıntıları Göster
    inş hayirli olcak az kaldi az.en sonun da bi baltaya sap olcakz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 5 Temmuz 2006; 13:17:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

Alıntıları Göster
    inşaallah kardeşim arkadaşlar herkesin destegini bekliyoruz herkes ozledigini bulacak emin olun

• quote:

inşaallah kardeşim arkadaşlar herkesin destegini bekliyoruz herkes ozledigini bulacak emin olun

Alıntıları Göster
    hayırlısı ossun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaHZeN

hayırlısı ossun....

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsuninşallah sizin de emeklerinizle güzel bir server olur.ßence exp en fazla 150 olsun kasalım adam gibi,ortam olsun,muhabbet olsun.Serverda emeği geçen herkese kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakkrazeN

Hayırlı olsuninşallah sizin de emeklerinizle güzel bir server olur.ßence exp en fazla 150 olsun kasalım adam gibi,ortam olsun,muhabbet olsun.Serverda emeği geçen herkese kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    Exp:200 olucak arkadaşlar daha yukarı kesinlikle olmaz ama aşagısını dusunebiliriz blees bug kapalı olucak daha şimdiden server ile ilgili tam hersey oturmuş degil 11 temmuzda herşey bitmiş olucak allahın izniyle 00:00 12.07.2006 tarihinde serverimiz acık olucaktır. allah kapalı gun vermesin serverimıza.

MuMythology Admini RAMSES

• quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

Alıntıları Göster
    exp daha önceden 350 di galiba yani yanlış hatırlamıyosam. 500 felan olsun bare ya da nası isterseniz öle yapın ama sağlam bi server olsun kapanmasın 2 hafta sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: FragnatiC

exp daha önceden 350 di galiba yani yanlış hatırlamıyosam. 500 felan olsun bare ya da nası isterseniz öle yapın ama sağlam bi server olsun kapanmasın 2 hafta sonra

Alıntıları Göster
    ilk başta 350 idi sonra 500 oldu ama 1 ayda serverda 150 reset atıldı bu benim pek hosuma gidem bi durum degil yani 5 - 6 kişi oyunda uç noktalara gidicek geri kalan oyuncular bu oyundan zevk almaz cunki digerleri uçmuş o yuzden hersey yavas yavas olucak.herkes bişeleri kazıyarak başarıcak istedigim boyle bi server umarım anlarsınız

• quote:

ilk başta 350 idi sonra 500 oldu ama 1 ayda serverda 150 reset atıldı bu benim pek hosuma gidem bi durum degil yani 5 - 6 kişi oyunda uç noktalara gidicek geri kalan oyuncular bu oyundan zevk almaz cunki digerleri uçmuş o yuzden hersey yavas yavas olucak.herkes bişeleri kazıyarak başarıcak istedigim boyle bi server umarım anlarsınız

Alıntıları Göster
    abi biraz kolay olsun yaw hep zor hep zor olmuyor yani lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0022

abi biraz kolay olsun yaw hep zor hep zor olmuyor yani lütfen

Alıntıları Göster
    ok ok ok kolay olsun PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS MESALA

EXP:99999

BB:ON

SOUL-BLESS:SATILSIN
    PATLAMA:%0 OLSUN HEP ZOR HEP ZOR OLMUYO
    CANAVAR ÇOK OLSUN

SİZ YAPARSINIZ İNANIYORUM SİZE LÜTFEN PLZZZZZzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0022

ok ok ok kolay olsun PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS MESALA

EXP:99999

BB:ON

SOUL-BLESS:SATILSIN
    PATLAMA:%0 OLSUN HEP ZOR HEP ZOR OLMUYO
    CANAVAR ÇOK OLSUN

SİZ YAPARSINIZ İNANIYORUM SİZE LÜTFEN PLZZZZZzzz

Alıntıları Göster
    BİRAZ KOLAY OLSUN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.