Şimdi Ara

MUMYTHOLOGY AÇILACAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: juNkiejuNkie

exp:100
    Shop :Dandik itemsler
    zor res atilsin ama pointler kalici olsun çok daha ii olur exp 50 de yapabilirsin

bakjaz ama en iyisi olsun istioyoruz.arti olarak bir platform kuruorz.warcraft III battle net server + muonline + world of warcraft uclusu olcak gibi fikirler boyle dedicated ariorz suan

Wow Dota yaparmiyiZ:D
  • huehu ogame ve muonline kralı geri döndü
    1-osirise msnden slm yazdık cvp vermiyo
    2-hem noldu hane osiris paralı servar açmıştı hane kapanmıcaktı ? ben kaç aydır muya bakmadım cvp :)
    3-yeni açılcak servarın kesin özellikleri ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirOgLU328

huehu ogame ve muonline kralı geri döndü
    2-hem noldu hane osiris paralı servar açmıştı hane kapanmıcaktı ? ben kaç aydır muya bakmadım cvp :)

parali server suan acmadim japonyadan arkadaslarla gorusurorm 512 mpbs baglanti almaya calsiorm olmazzsa server makina war bende oraaya kurcm serverlari.msn olayina gelince sende de 120 kisi bi anda online olsa sende bazilarini goremeyebilirsin dimi?
  • ok :) şu mythologye açılsada güzel olur ama ben bilgisayar aldım yeni yazılar bozuk muda nasıl oynucam bilmiyom yaw
  • quote:

ok :) şu mythologye açılsada güzel olur ama ben bilgisayar aldım yeni yazılar bozuk muda nasıl oynucam bilmiyom yaw

data local text bmd yi degistirmek lazim ona bakman lazim
  • quote:

huehu ogame ve muonline kralı geri döndü

Her slm diyince cvp mi werecek ne mal yazidir bu
  • junki kes sesini kumda oyna sen 2 kişi konusurken 3.ye ... duser afiyet olsun
  • quote:

junki kes sesini kumda oyna sen 2 kişi konusurken 3.ye ... duser afiyet olsun

Way 2 kişi konusurken 3.ye ... duser bu lafi biz 8 yaşindayken kullaniyoduk güzel günlerdi 12 sene geçti üstüne mamini ye gel şu foruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juNkiejuNkie -- 9 Temmuz 2006; 1:15:39 >
  • afiyet olsun tadı güzelmi bende daha var gel vereyim
  • quote:

afiyet olsun tadı güzelmi bende daha var gel vereyim

Waybe Cevaba Bak Müthişsin ben yaşini 10 felan zannediyodm megersem 7 miş pardon
  • quote:

quote:

Waybe Cevaba Bak Müthişsin ben yaşini 10 felan zannediyodm megersem 7 miş pardon

kavga etmein la
  • quote:

quote:

quote:

kavga etmein la

kardeş ben onla asla kavga etmem 3.ci kişi konusnca b.k düşüyomuş yaşi bu kadar Saçlarina ne oldu öle osırıs:D

• quote:

Orjinalden alıntı: ramses_mumythology

Arkadaşlar OSIRIS ve RAMSES mumythology oynayanlar tanır 100L olarak mumythology'i baştan acicaklar 12 temmuz gunu butun destek veren arkadasları bekleriz.suan hersey yapım asamasındadır en geç 12 temmuza sitemiz ve serverimız hizmetinizddedir.biliyorum herkes kalıcı ve guzel bi server istiyor işte bu aradağınz server.destekçimiz olan herkese tesekkurler....RAMSES MuMythology Admini.

b

ALAH'IN İZNİYLE NE ZAMAN AÇILIR BU MTLOGY MU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0022 -- 9 Temmuz 2006; 20:15:03 >
  • arkadaşlar iki gundur foruma cvp veremiyorum kusurumu affedin okulum yeni bitti suan istanbuldayım ve server neredeyse bitti bir iki kucuk sorunumuz var onlarıda dedigim gibi halledicez onceden verdigimiz tarihte yani 12 temmuzda oyun acılacakeger bi aksilik olmazsa.herkese tesekkurler msn adresine gelince

ramses_mumytholgy@hotmail.com aytnen yazdıgım gibidir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kavga etmein la

kardeş ben onla asla kavga etmem 3.ci kişi konusnca b.k düşüyomuş yaşi bu kadar Saçlarina ne oldu öle osırıs:D

nolmus? uzundu kestrdik

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kavga etmein la

nolmus? uzundu kestrdik

• 12temmuz yazıyo açılcak nerde hane yoksa açıldımıda biz mi görmüyoz
  • arkaşlar dediceted olarak kuruyoruz serveri kesin tarih veremiyorum ama 2 yada 3 gün icerisinde acılacak lutrfen tek istegimiz kaliteli bişeyler yapmak

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirOgLU328 -- 17 Temmuz 2006; 0:29:36 >
  • yaff su serweri acin artik ya yaz tatili bitio sinavlar baslicak gene oynaymicam herneyse dostum bari serre hakinda az bilgi wer surum exp res sitemi hakkinda felan az bilgi werirsen cokk ii olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.