Şimdi Ara

MUMYTHOLOGY AÇILACAK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Servar Böle olsun bence değişik versiyon aramayın

Exp:250
    Reset lvl:350
    Lvl point:Sm.Elf.Bk-7 Mg-9
    Versiyon:99b
    Drop:%100
    Ve bütün bölümlerde spotlar olsun

• bence surum 1.00l olsun ve exp 500 olsun az eski serwerdan farkli olsun cunku 100l super bi surum bence herneyse bide exp 500 olsun ayff sicak yaz gunlerinde iice kasilmayalim
  • keyfin bilir exp 500 olsun 1 hafta sonra ben full stat yaparım
  • ok o zaman 350 olsun ama pointler silinmesin yaff bize ne oluosa sanki serweri senle ben kurcaz haa herneyse en yakin zamanda serwer acilsinda nasil olursa olsun hic olmassa saglam bi serwer 3 gunluk deil

• arkadaşlar exp 50-100 arası olacak versiyon 1.00L ve versiyon tamamen editlenmiştir gecenin bu saatinde bile BYKEZZA OSİRİS VE BEN hala çalısıyoruz gercekten kısa bi sure kaldı biraz maddi sorunlar yaşadık ama lşuan hepsi aşıldı server hazır durumda sadece dedigim gibi ufak tefek oyunla ilgili sorunlar hallediliyo shoplarda ne satılacagı exp nin nekadar olacagı falan ve ayrıca tamamen kendimize ait olan bi internet sitesi yazıyoruz yani anlıcagınız bu sekildeki bi serveri anca yetiştirebiliyoruz anlayışınız için teşekkür ediyorum.
  • yaff lutfen 100den yuksek olsun yaff bu sadece benim fikrim deil ısterseniz bi oylama yapin tabi son karar sizin ama bu sadece bi öneri
  • 100 çok az ya bu kadar da demedik ama :D o zaman bi spottan bir sürü durmadan adam çıkması lzm bide bb on olması lzm
  • arkadaşım şuan kurduğumuz server en az 5 yıllık dedicated sozleşmesi imzalandı ben şimdi kalkıp 100 exp yapıp 5 ay sonra serverdan sıkılacak oyuncu için bu kadar sıkıntının içine girmiyorum lütfen anlayışlı olun ve şunuda acıklıga kavuşturiyim serverimiz sadece mu online degildir knight online,wow,w3 ve birkaç online oyun uzurenie kurulmaktadır biz tamamen online gameming platform kuruyoruz.ben şimdi nsl bu servera getirip 500 yada 350 exp kuruyim server sürekli bi server eger cabuk kasmak istiyosanız zaten avantajlısınız 5 yıl sonrada bu server olucak ama siz 5 yıllık oyuncu olucaksınız umarım anlamışsınızdır ilginize tesekkurler
  • ya ramses bide bütün bölümler spotlarla kaynasın her gittigin adıma spot olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirOgLU328 -- 17 Temmuz 2006; 2:08:11 >
  • hele bi oyuna girin begenmezseniz anket yapar bi degişiklikler dusunuruz
  • ramses siteyi açsanız şimdi versiyonu lunceri flam download edelim servar açıldıgı gün geri kalmayalım oyundan yada sen burdan bi link ver şimdi
  • http://files.filefront.com/Mu_Evil_CG_100lexe/;5199777;;/fileinfo.html
    arkadaşlar suan elime geen tek 100l clienti bu nekadar saglılı inanın bi bilgim yok yardımcı olabildigim kadarıya lutfen kusuruma bakmayın
  • KIMSE BISE INDIRMESIN VERSION 100L OLMAYACAK SURPRIZ BI VERSION OLCAK BEKLEYIN AZ KALDI
  • yafff warya dusuk expyi anlamiyom sanki dusuk olunca cok ii bi serwer oluo mesela serweri uzun ommurlu yapmak icin bir suru yontem war exp:300 x yaparsin reset basi 150 point gelir sana up uzun omurlu bi serwer ayni illa expyi dusurmek gerekmez bence cunku ole oyun cok bayiyio yaff
  • tamam indirmedik osiris sizde biran önce yapında başlayak artık
  • arkadaşlar osiris uyudu heralde geceden beri hayatımız kaydı mrk etmeyin kısa surede server online hala gelece simdiden tesekkurler
  • ramses yaff lutfen bi anket yapin bari expyi ona gore karalasrtirin 100exp cok dusuk yaff
  • thegame sana sölim karışmak gibi olmasın adminin işine ama sen 200 den fazla bekleme derim
  • miroglu bak ben exp su su olsun demiyorum oylama yapin oyle kara werin diorum ok tabiki en dogrusu adminler bili sen ve ben sadece oneri sunuyoruz yanlisim warsa duzelt dostum
  • ya baba adamlar hep online servar açıyorlar anket açılsa bile imkansız senin dediğin xpler :D daha yüksek olsa tabi benim içinde iyi ama o xpde açmıcaklarını bildigim için bende ortasında bir rakam sölüyorum EXP250
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.