haftaya münazara yarışmam var 8. sınıfım konu toplummu medyayı etkiler medyamı toplumu etkiler biz toplum medyayı etkiler kısmını savunuyoruz 3 kişi toplam 8 dakikalik 4 2 2 olacak şekilde 3 tane konuşma lazım bide sorular yardım edermisiniz |
Münazara
-
-
8.sınıf derken ortaokul son olan mı yani liseye geçecek olan 8.sınıf mı hani 8.sınıf bir çocuğun bu platformda olması bana biraz değişik geldi shock içerisindeyimm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet orta son olan 8. sınıf bilgisayar mekanik yazılım vb vb ilgim var zaten o yüzden burdayım münazarada seçilince aklıma bu foruma sormak geldi
-
Ah be
10. sınıf anılarım...
-
teşekkür ederim kullanıcam
-
dostum kaç buradan kurtar kendini
Aquarius145youtubeWe're From the Future Meme - Travis Bickle (Taxi Driver)https://www.youtube.com/watch?v=tt5ut2E5NAI&list=LL&index=90
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 16 Şubat 2024; 21:12:40 > -
8.sınıf
-
adam 2010lu oha a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
olum bu çocuğa sahip çıkın çok büyük adam olacak
-
2010lu kardeşim sabahtan akşama kadar shorts izleyip minecraft oynuyor
-
Sağol kral kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Bilader öğret arkadaşlarına burayı. Liseli dolu forumda millet evlenecek yaşa geldi en gencimiz üni 2. Sınıf genç kan lazım buraya
gelsinler ctis'e sağlam elemanlar lazım.
-
Abi bende çok girmiyorum ki, arada bir sorunum oldukça gelip yazıyorum o kadar.
Herkesin birbirini tanıdığı o sıcak dc ortamı gibi bi ortam varmı peki.
ne yazık ki var, kaç kurtar kendini
çöplüğe döndü burası, sözde tyt ayt ydt board'ı ama ünideki eleman sayısı sınava hazırlanan öğrenci sayısından fazla
-
Kaç kurtar kendini ne demek hocam bayada severim o ortamları aslında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
dostum kaç buradan kurtar kendini Aquarius145youtube We're From the Future Meme - Travis Bickle (Taxi Driver) https://www.youtube.com/watch?v=tt5ut2E5NAI&list=LL&index=90 |
adam 2010lu oha a
|
olum bu çocuğa sahip çıkın çok büyük adam olacak |
Benzer içerikler
- dershaneden kayıt sildirme yönetmeliği
- diş hekimliği yatay geçiş
- telegram deneme cevap anahtarı grubu
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
- kırmızı reçete sicile işler mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X