Odtü Siyaset
-
-
aynı kalır gibi. bu bölümün özel sektörde karşılığı yok.
-
hocam 5kya gerileme durumu olur mu sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanmam, hukuka olan talep baya düştü millet bunlara yöneliyor da saçma bence.
-
ybsye yönelirler belki
onun çok kontenjanı çok yok fazla etkilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 21 Mayıs 2024; 12:27:41 > -
Anladım hocam umarım sabit kalır ve ben de sıralamayı yapabilrim
-
2-2.5k ya yükselebilir odtü'ye talep artacağından ve iibf bölümü olduğundan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 21 Mayıs 2024; 17:52:22 >
sıralaması kesin artar ve okuyanlardan gördüğüm kadarıyla yukarıda bahsedildiği gibi kötü bir bölüm değil. iibf bölümü işte. ODTÜ'deki çoğu bölümden farkı yok ve bence okunur yani. Sıralamasının artma sebebi de hukuk olayının aşırı patlaması. Benim çevremde ekol hukuklar hariç hukuk düşünen yok mesela. Bu da ybs ve iibf gibi bölümlerin daha fazla yükseleceğini gösteriyor. Bir de ODTÜ son yıllarda çok büyütülen bir okul aynı şekilde İTÜ, BOUN (içinden geçseler de) insanların bu okula karşı bakışı farklı bölümden öte sırf bu yüzden bile bu okullardaki herhangi bir şeyin geri çekme veya sabit durma olasılığı yok bence.
-
hocam o zaman işim yaş biraz sanki ya 3k yapma imkanım belki var da 2k bilemiyorum...
-
farazi attım sayıyı tam ne olacağını tercih dönemine kadar anlayamayız ama bence yapabileceğinden bile iyi yapmaya bak belki daha çok istediğin bir yere gidersin daha 30 gün var sınava.
-
hocam... 18 gün kaldı ama aytye yükleniyorum tytm çok sıkıntı o yüzden bilemiyorum yapabilir miyim
-
Forumda mario gomez adlı kullanıcı vardı burada okuyordu, baya düzgün biri insanlara tercih dönemlerinde falan baya yardımcı oluyordu. İstersen onla iletişime geç hocam.
-
UP zor sınavdan dolayı kaç kya çeker
2.7
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zor sinav siralamayi etkilemez ki..
2020de 6k 2021de 12k olmuş sayısallar çoktu eaların önünde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X