Şimdi Ara

Mundo Yardım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2 hafta önce mundo aldım fakat runeleri oturtamadım tam.atack speed runelerin taraftarı değilim,fazla etkilediğini düşünmüyorum fakat o büyük runeleri ve markları tam oturtamadım onları ne yapmam gerek söylerseniz bilgilendirirseniz sevinirim :)

• Armor, Armor pen. yada Movement speed kullanabilirsin büyüklerde. Kırmızılarda attack speed iyi oluyor aslında hoşlanmıyorum demişsin, armor pen. olabilir kırmızılar çünkü E'den yüksek derecede AD geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Armor, Armor pen. yada Movement speed kullanabilirsin büyüklerde. Kırmızılarda attack speed iyi oluyor aslında hoşlanmıyorum demişsin, armor pen. olabilir kırmızılar çünkü E'den yüksek derecede AD geliyor.

kimileride magic pen kas diyor inan kafam karıştı bu seferde mpen kasarsam balta ve W skill i çok fazla vuruyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectforperfect

quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Armor, Armor pen. yada Movement speed kullanabilirsin büyüklerde. Kırmızılarda attack speed iyi oluyor aslında hoşlanmıyorum demişsin, armor pen. olabilir kırmızılar çünkü E'den yüksek derecede AD geliyor.

kimileride magic pen kas diyor inan kafam karıştı bu seferde mpen kasarsam balta ve W skill i çok fazla vuruyormuş

Ben baltayı sadece slow için kullanıyorum. Magic pen de işe yarar aslında oyun tarzına göre alman lazım.
  • Ben de hazir konu bulmusken sorayim. Mundo jungle yapmak istiyorum sizce nasil olur hangi skille baslayip fullemeliyim? Hangi itemleri yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

Ben de hazir konu bulmusken sorayim. Mundo jungle yapmak istiyorum sizce nasil olur hangi skille baslayip fullemeliyim? Hangi itemleri yapmaliyim?

Ben w>e>q gidiyorum.Q fazla değişmiyor rank geldikçe slowu artmıyor.Daha hızlı temizlemek için w faydalı ve tenacitysi ganklerde işe yarayabiliyor.
    E'sinin zaten verdiği ad malum.
    Heart of gold çık gerisi karşıya göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

quote:

Ben de hazir konu bulmusken sorayim. Mundo jungle yapmak istiyorum sizce nasil olur hangi skille baslayip fullemeliyim? Hangi itemleri yapmaliyim?

Ben w>e>q gidiyorum.Q fazla değişmiyor rank geldikçe slowu artmıyor.Daha hızlı temizlemek için w faydalı ve tenacitysi ganklerde işe yarayabiliyor.

Gank atarken olmeyelim sonra? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM LAZIM BEYLER.
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

1-Kendine güven
    2-Canına bak sonra düşmanın canına bak
    3-This is NEXUS diyerek saldır
    4-Canın azsa ulti bas o ya bırakır ya kaçar
    Yok olmuyor diyorsan takımdan birisine söyle beraber atın en azından daha
    kesin olur ama laneyi de boş bırakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: katarto3

quote:

quote:

quote:

1-Kendine güven
    2-Canına bak sonra düşmanın canına bak
    3-This is NEXUS diyerek saldır
    4-Canın azsa ulti bas o ya bırakır ya kaçar
    Yok olmuyor diyorsan takımdan birisine söyle beraber atın en azından daha
    kesin olur ama laneyi de boş bırakmayın

Duo girmişse tf alabilir arkadaşı böylelikle gankler sağlam olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.