Şimdi Ara

Murat Konyalı ayrılmış ekipten(otopark.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O veya bu haklı, şu yada bu sebepten ilgilenmiyorum sadece sitenin takipçisi çok söyleyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 12 Eylül 2015; 13:40:44 >

• Hemşerim nereden çıkardın şutladıklarını ayrılmıştır isteğiyle.
  • Adam sitede resmen ergenliğini yaşıyordu. İyi oldu.
  • İyi olmuş sevmezdim zaten.
  • İhanet falan diyorlar okumadım ben de daha okuyun sizde.http://www.otopark.com/2015/09/11/sira-bende/

Edit: Okudum şimdi, tahmin ettiğim gibi Murat kekosunun halt yemesi. Otopark'taki herkesi eleştirdim belki And'ı da eleştirdim ama bu siteye en çok emek veren o, her şeyi düşünen o, bir şey olduğunda cebinden para veren de o.

Bunları hak etmiyor And, dediği gibi herkes Otopark'ı önüne altın tepsiyle sunulmasını istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dörtçeker -- 11 Eylül 2015; 20:10:56 >
  • And kurumsallık kurumsallık derken bu adam Corvette'in içine oturup sigara dumanı eşliğinde boş muhabbetler ettiğinde anlamıştık bu adamın ne olduğunu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş adamın tekiydi iyi olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Murat'ı seviyor And'ı egoist buluyorum ama keşke ayrılık yaşamasaydık.Otoparkı otopark yapan aile olmasıydı.
  • Murat hangisiydi?
    renkli gözlü olan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Murat hangisiydi?
    renkli gözlü olan mı?

corvette i olan hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

quote:

Murat hangisiydi?
    renkli gözlü olan mı?

corvette i olan hocam .

Hocam valla o bölümü izlemedim.

Sağdaki sinan, soldaki murat o zaman ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

quote:

Murat hangisiydi?
    renkli gözlü olan mı?

corvette i olan hocam .

Hocam valla o bölümü izlemedim.

Sağdaki sinan, soldaki murat o zaman ?

hocam orda sağdaki Sinan, Soldaki And.

Murat dediğimiz şahıs bu

• iyi olmuş uçuk kaçık ergenimsi yorumlardan başka kayda değer bi yorumunu görmedim.
  • bu adam pek test falan yapmıyor heralde ben hiç hatırlayamadım.

editör falandı heralde.
  • Milyon kere söyledik, and ve sinan dışı gereksiz kadro, biz bu iki kafadarı seviyoruz, özellikle de sinan kardeşi.
  • Aralarına katıldığından beri pek ısınamamıştım Murat'a. Olduğu videolarda bir Sinan sıcaklığı da alamamıştım. O yüzden pek üzüldüm diyemem. Pasta büyüdükçe böyle sıkıntılar artıyor maalesef
  • Murat Konyalı'nın açıklaması da burada:

https://www.facebook.com/muratkonyali/posts/10154136912309045?pnref=story

Kamera arkasında kimseye bilemiyoruz kendisi de belirtmiş yazısında fakat kamera önünde bana kalırsa Murat Konyalı çok efendi birisi olarak görünüyordu.Gönül ister ki böyle kavga ederek ayrılmasınlar ama And'ın hedefi büyük otoparktan güzel paralar kaldırıp direkt otoparkı işi yapmak ve sadece otopark ile yaşamak istiyor.Bunun için yapması gerekenlerden biri sitenin daha aktif olması gerekli fakat editörler bu aktifliği sağlayamazsa arada tabi ki kavgalar olacaktır.

Son olarak şunu da belirtmek istiyorum.And yazısında Murat'ın hastalanıpta ona baktığı kısmını çıkarmalı bence.Yaptığın iyiliği kişinin yüzüne vurmak olmaz.İyilik yap denize at demişler.Sen o kişiye editörün diye evine alıyorsun bakıyorsun hasta diye.Otoparktan ayrılınca yüzüne vurumazsın çünkü o kişi editörün olmasa evine zaten almazsın.

• Andın ne kadar egoist laubali biri olduğunu biliyoruz.Sinan da bazen boş konuşuyor nerede ne konuşmaı gerektiğini hala idrak edememiş bu yaşında.Muratı birçok testte iplemiyolardı hatta son birkaç yayında arkasından baya saydırdılar.Murat corvette vlogu çekince görgüsüz ergen and m5in lastik değişimini dahi videoya çekince süper.Murata haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
  • And hem asosyal, hem egoist yani ölümcül ikili diyebiliriz

Editörleri ekrana çıkartıyor ama eller sürekli iki yanda çocukların omuzlarında kasılıyor, amaç güven vermek mi ezmek mi belli değil!

Murat bunlar kadar yırtık değildi, dolayısıyla and siteden para kazanabileceğini gördüğü an pastanın dilimlerini büyütmenin peşine düştü.

Sinana yol versin mesela samimiyetine inanalım, yapamaz çünkü onunla gidiyor site o da farkında, iddia ediyorum sinan sigarasını m5'in torpidosunda söndürse and yutkunur sadece

Mini etekli kızlarla nereye kadar bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 12 Eylül 2015; 7:22:05 >

• Benim de anlamadığım şu.Malum sitenin videolarını seyredenler gayet iyi biliyorlar.Bu işin başrolü And ve Murat'tır.Sadece bu ikisi olsa site hiç bir şey kaybetmez.Eh yani siteye ne verdin karşılığında ne bekliyorsun.Böyle durumda insan haklı bile olsa sineye çekmesi beklenir.Sen istediğin kadar iyi ol dünyanın en iyi insanı ol iş üretmedikten sonra hiç bir önemi yok.

And ve Murat bütün güçleri versin siteye sen de iyi insan olarak bu pastadan faydalan.Böyle bir dünyanın olmadığını öğrenmesi biraz sancılı olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.