Şimdi Ara

Murdered Souls Suspect Türkçe yama (Çıktı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
6
Favori
20.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Megathrone26

usta ellerin dert görmesin ya gerçekten ne diyeyim başka bilemedim. çok sağol varol şu oyunu o kadar oynamayı istiyordum ki ama konusu önemli olan bir oyunu anlamadan oynamanın da bir zevki yok. inşallah sayende anlayarak oynayacağım gerçekten çok teşekkür ederim. Nacizhane bir sorum var şu an değil elbette lakin ileride Batman Arkham Origins ve Batman Arkham Knight oyunlarını da türkçeleştirme gibi bir çalışmanın olma ihtimali var mıdır? Sadece soruyorum yoksa bu bile yeter ellerin dert görmesin tekrar sağolasın

Katılıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    oyuna aktardığında orjinalinden eksik veya farklı bir içerik görmeyeceksek çözüm çözümdür. Darısı projenin sonuna artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

usta ellerin dert görmesin ya gerçekten ne diyeyim başka bilemedim. çok sağol varol şu oyunu o kadar oynamayı istiyordum ki ama konusu önemli olan bir oyunu anlamadan oynamanın da bir zevki yok. inşallah sayende anlayarak oynayacağım gerçekten çok teşekkür ederim. Nacizhane bir sorum var şu an değil elbette lakin ileride Batman Arkham Origins ve Batman Arkham Knight oyunlarını da türkçeleştirme gibi bir çalışmanın olma ihtimali var mıdır? Sadece soruyorum yoksa bu bile yeter ellerin dert görmesin tekrar sağolasın

Batman arkham origins murat gündoğan tarafindan bitirildi. bizzat ben görüştüm ama şuan paylaşma taraftari değil eme saygı olmadıgından dolayı.
    arkham knight'a gelince düşünmüyorum.
  • Merakla bekliyorum hocam. Steam kütüphanemde vardı bu oyun aylardan beri ama oynamak kısmet olmamıştı. Geçenlerde kurdum, bitirmem gereken başka oyunlar olduğu için daha başlamamıştım. Şimdi de tesadüf eseri yamasını gördüm. Merakla bekliyorum
  • güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

güncellendi.

Kolay gelsin arkadaşım %60 olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 5 Aralık 2016; 15:35:57 >
  • Yamayı yapan arkadaş benden yaşça büyük müdür, küçük müdür bilmiyorum ama gerçekten zamanından feragat edip bizlere bu oyunları türkçe olarak sunduğun için sana sonsuz teşekkürler... Bir çok çevirmen arkadaştan daha işini azim ve sabırlar yapıyorsun ALLAH kolaylık versin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maffay__musty -- 5 Aralık 2016; 16:54:42 >
  • tesekkürler, yama durumu güncellenmistir.
  • bu ne hız :) böyle giderse yıl sonuna kadar biter heralde :)
  • güncellenmistir
    Dostum "yakında video ve resim paylaşılacaktır" yazmışsın da, sen bu hızla gidersen senden önce video ve resmi biz paylaşacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 12 Aralık 2016; 17:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddogan35

Dostum "yakında video ve resim paylaşılacaktır" yazmışsın da, sen bu hızla gidersen senden önce video ve resmi biz paylaşacağız.

vallaha 2 tane resim çekmeye üşeniyorum gerekte duymuyorum zaten yama bitti bitecek.
    Yamanın kendisi geliyor resme ne gerek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddogan35

Yamanın kendisi geliyor resme ne gerek var.

aynen öyle
  • Yaması çıkar diye çok önceden indirmiştim hala duruyor yamayı çıkartınca zevkle oynayacağım oyunu şimdiden eline yüreğine sağlık
  • türkçe yamasıyla anlayarak oynamaya değer bir oyun. hızlı çalışmanız için teşekkürler.
  • Acaba yıl bitmeden çıkar mı? Teşekkürler
  • maffay__musty kullanıcısına yanıt
    Son güncellemenin üzerinden 8 gün geçmiş. Aksilik olmadıysa çeviriyi bitirdiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar mesaideyim hala işten çıkamadım bu saat olmuş. 3 4 gündür ilgilenemiyorum ama zaten 1 bölüm kaldı onu 8 9 güne kalmaz bitirir çıkartırım yamayı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.