Şimdi Ara

MUsallat exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Dahili diskimdeki hemen hemen tüm klasörlerde kendiliğinden klasör ile aynı adda exe dosyası oluşuyor ve ben bu dosyayı sildikce ( bazen siler silmez bazen de 1-2 dakika sonra) aynı exe dosyası geliyor. Görev yöneticisinden işlemlere bakarken MusaLLaT.exe diye bir işlemin açık olduğunu gördüm. Dosya konumu Appdata/Roaming klasöründe. Biraz araştırdım fakat bu virüs müdür bilmem şeyiyle alakalı bilgi bulamadım. Ne yapmam konusunda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum

MUsallat exe

• AVG kur temizliyor.Free versiyonu var onu kendi sitesinden indirebilirsin.
  • gizli klasörleri görünmez yap
  • Virüsdür herhalde hiç böyle bir program dosyasıyla karşılaşmadım benim şahsi görüşüm bu bana kalırsa programı görev yöneticisinden kapat kanapıyorsa sonrada roamingden sil onu sonrada kaspersky indir tarat sil avira indir tarat sil superantispyware indir tarat sil tabi güncellemelerini yaptıktan sonra tarat sonrada kendi antivirüsüne dönebilirsin dediklerimi yaptıktan sonra silinmesi lazım büyük bir ihtimal
  • musallat.exe

combofix kullan
  • Linkteki programla rahatça temizleyebiliyorsunuz.

http://s2.dosya.tc/server/fwC1tZ/MusaLLaT.exeSilici.rar.html

Programı açınca ne kadar trajikomik bi durum olduğunu göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Linkteki programla rahatça temizleyebiliyorsunuz.

http://s2.dosya.tc/server/fwC1tZ/MusaLLaT.exeSilici.rar.html

Programı açınca ne kadar trajikomik bi durum olduğunu göreceksiniz

Allah razı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    svchost.exe hatası
    17 yıl önce açıldı
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu virüs, iş için satın aldığım programın olduğu yazmaya karşı korumalı flashımın içine özel dosyalar adında bi dosya oluşturdu. musallat silici programını çalıştırıyorum silindi diyor yanlız yazmaya karşı korumalı olduğu için o özel dosyalar dosyasını silemiyorum ve bu yüzden programı kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor ?
  • combofix kullanarak çözmeye çalıştım bir log dosyası çıktı yorumlanması gerekiyor yazıyor bazı yorumlarda yorumlatamadım sorun olur mu? tamamen kurtuldum mu bu lanet durumdan ?
  • musallat.exe solucan worm virüsüdür
    sen sildikçe o kendi kendine yayılır
    bendede win8.1 de çıkmıştı ben sildim hatta görev yöneticisi ile komut isteminide devre dışı bırakıyor
    o internetteki musallat.exe silme programını denemenize gerek yok ben xp de denedim hiçbir işe yaramıyor
    win8.1 defenderı açtım tam tarama yaptım musallattan eser falan kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.