Bildirim
Muserver yardım lazım
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iyi ya bi server daha geliyo bu konuda sana yardım edemem ama inşh guzel bi server olurda kasarız serveri actığın gunu dort gozle bekliyorum canım sıkılıyo adam akıllı kafama gore bi server bulamadım neyse inşlh cozumu bi an once bulursun da acarsın serveri kolay gelsin şimdiden emeğine sağlık -
bÖYLE SAÇMALIK OLURMU öncelik server dosyasının kurulu olduğu pc veya ağ lardır senin yanlısın var i bak belkide senin internet giriyoodur tüm türkiye giremiyodur -
Sacmalamadıgıma eminim .Suanda server online ama ben giremiyorum disardan bikac arkadas oynuyor. Sadece ben ve cafedeki diger bilgisayarlar giremiyor -
[Deleted by Admins] -
kardaş senin serverin
www.han-mu.com mu -
ewetwww.han-mu.com.arkadasim dedigini bi deniycem ama ayni sorun site de verio siteye ben haric tum turkiye baglaniyor siteyi kurdugumda.yani sorun sadece server de deil.site ayni hatayi verdigi icin sorunun serverin kurulumunda yada ip ayarlarinda olduguna ihtimal vermiyorum.Yinede dediklerini bi deniycem umarim olur.Yanliz ozaman şöyle bisorun cikcak ortaya.Budefada ayni soruyu site icin sorcam -
Yesildev sendemi server kurdun:):) Hehehe ben umut(DARKMAGiC) die kasmistim mu-turkiyede falan tanırsın msn adresimi ekle sana yardımcı olayım umutbulgu@hotmail.com -
sorunum hala çözülmüş değil arkadaslar.Yardim bekliyorum gelecek hertürlü bilgiye aciğim...!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yesildev -- 2 Şubat 2007; 21:22:45 > -
yardım edebilirim version kaç msn adresimi ekle işim bos olursa sorunu cozbilirim prof.piton@gmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 2 Şubat 2007; 21:44:11 > -
server şuan açık mı ben pach i indirdim fakat bağlanamıyorum serverine bağlanabilirsem üyelik için mail göndericem -
serverin ip sorunu olduğunu sanmıyorum
ben kurduğum server pc sinden ve aynı ipye bağlı laptoptan rahatlıkla bağlanabiliyordum
yeşildev de aynı ayarları yaptığı halde olmuyor
serveri lan ip yapınca bağlanabiliyor ki buda patchte bir sorun olmadığını gösteriyor
server ip ile aynı ip ile bağlanmasını engelleyen bir şey olmalı ben bulamadım
saygılar -
sorunu cozdum ayar cektik -
bu mu onlıne nasıl oynanıyo bana yardım edecek varmı ıcınızde yardım eden yoqmu bana lutfen please -
aman pitonun eli degdiyse 1 hafta bile surmez o server heuehuehe -
burda piton deydiyse dionuz< siz o kdr biliyormusunuz ki konusuyorsunuz ....... -
quote:
Orjinalden alıntı: zago15
aman pitonun eli degdiyse 1 hafta bile surmez o server heuehuehe
olum piton serverden ii anlayan bi arkadaşim o ayni benim gibi serveri açio gmlik adminlik sıkıyo ver serveri kapio ama serveri acan piton deil YESILDEV ! VE ona başarilar dilorum -
elim deymesi onemli deil onemli olan ayakta ve basarılı olması sorunları cozduk basarılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X