Bunu ancak yarın gece yapabilirim cunku sisoft sandra install hali isyerimde. [cptn] Windows 'u bu gece yeniden kurdum.
Yapma bea ben yarın gece gidiyorum sefere.
Mushkin lere biraz yüklen bakalım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by java</i> <br />Çalıştırmak ile stabil yapmak arasında fark var... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
so as 240 MHz fsb..
fsbyi bu kadar kasmanizdaki amac nedir? genelde islemci yüksek fsblere dayanabildigi halde hd, tv karti , ekran karti gibi donanimlar pek dayanamiyor,
tosynpasa, Nforce2'lerde fsb'den bağımsız olarak PCI sabit 33.3 MHz, AGP de istediğin hıza sabitleniyor.
Anlasildi, merkez tamam :)
240 a vddmod yapmadan mı çıktın?
Dartagnan şu ana kadar wcpuid gördük, 3DMark, Sandra bekleniyor.
pol avinin acigini bekleyen leopar gibi dolaniyosun burda :)) merakla bekliyorum ne zaman saldircan diye :))) kolayi ve patlamis misirida aldim. hadi bekletme gayri
saka bir yana. soguk ruzgarlar esecek burda. aman sakin olun bu sefer.
aha bi bomba oc dahamı yoksa.ln2 li yoksa bu sıcak havada soğuk rüzgar nası essinki.
e hadi size 300 fsb yakisir artik :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mk2kill</i> <br />pol avinin acigini bekleyen leopar gibi dolaniyosun burda :)) merakla bekliyorum ne zaman saldircan diye :))) kolayi ve patlamis misirida aldim. hadi bekletme gayri <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
[evlol][evlol] Muhahahhahah....
Evet centilmence kapışın,iyi olan kazansın...
Kişisel bir durum söz konusu değil. Ben de merakla bekliyorum 240 fsb'li, Barton'lu bir 3DMark'ı.
ikinci bi 250 fsb vakası olmaz inşallah.. Ayrıca bu nf7 v2.0 225 te bile bende win boot olmuyo.(223 stabil garip ama ) bu nasıl bi şans böyle 240 fsb ççç
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NebiForever</i> <br />ikinci bi 250 fsb vakası olmaz inşallah.. Ayrıca bu nf7 v2.0 225 te bile bende win boot olmuyo.(223 stabil garip ama ) bu nasıl bi şans böyle 240 fsb ççç <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Nebi, aynı kod cpu,aynı board ve bendede 223-224 üzeri boot etmiyor,sanırım bu kodun sınır fsb si bu.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by civil</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NebiForever</i> <br />ikinci bi 250 fsb vakası olmaz inşallah.. Ayrıca bu nf7 v2.0 225 te bile bende win boot olmuyo.(223 stabil garip ama ) bu nasıl bi şans böyle 240 fsb ççç <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Nebi, aynı kod cpu,aynı board ve bendede 223-224 üzeri boot etmiyor,sanırım bu kodun sınır fsb si bu. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bence boarddan kaynaklanmıyo çünkü ben aynı boardla 226 fbs ye senkron çıkabildim gerisine ram izin vermedi :))
merhaba yazıcıoğlu,
sisoft testlerini yapamadım cunku su anda Ankarada 'yım, Bu mesajıda remote desktop ile yolluyorum :) Pazartesi gunu dondugumde testi yapıp yollıycam.
3dmark ile ilgili hicbir testi buraya göndermeyi düşünmüyorum. Bekleyenler umutlanmasın.
Bu arada benim barton un kodu hakkında sizi bilgilendirmek için işlemciyi sökme fırsatım olursa, size belirticem. Tek hatırladıgım üzerinde AXDA ile başlayıp sonlarda AQUCA (yanılmıyorsam eger) yazdıgı. Ayrıca Barton 'nu 190$ 'dan Türkiyeye ilk geldiği gun almıstım. Yani ilk gelen partiden.