Şimdi Ara

Mushkin Ram lar ile 240 Fsb. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3dmark linki vermememin sebebini öğrenebilirmiyim
    üstelik umutlanmayın demişsin senin skoru görünce sanki karnımız doyacak veya elimize bişey geçecek bu şekilde heyecanlı bir topic açıpta 3dmark vermemek nasıl bir mantıktır diye düşünürüm <b>-hatta umutlanmayın dercesine-</b>şahsen
    saygılar
  • sentinel hep olumlu bakmaya çalışıyorum ama bu "3dmark linki vermeyi düşünmüyorum" lafı sanırım inandırıcılık konusunda seni epeyce sıkıntıya sokar ve bir dahada kimse senin söylediğin hiç birşeyi kaale dahi almaz.
  • Arkadaş pol hep haklı çıkmak zorundamı bu forumlarda anlamıyorum bir türlü:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Safir</i>
    <br />Arkadaş pol hep haklı çıkmak zorundamı bu forumlarda anlamıyorum bir türlü:)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

[frndsp][clps][evlol]
  • safir, bazen aklıma geliyorda iyiki diyorum pole ilk zamanlarında(hepimiz yeniyken forumda) çatıpda başıma iş almamışım mazallah yoksa nik değiştirip ortalıkdan kaybolmak zorunda kalabilirdim [evlol] [bore]
  • Valla iyi bir onseziyemi sahip desek bilmiyorum ama kimsenin onla catismak istemedigine eminim[frndsp][evlol]
  • Durum aslında senin bilgin dışındada dumur olmaman için noktayı koyuyorum civil hocam...(yani çok-çok uzun yıllar önce desem...neyse)
  • Link link link aile boyu serinLİNK...[evlol][evlol][gitar]
  • sentiel sisoft ne oldu.
    java hayırlı olsun.
    link link link isteriz javaa!
  • abitle 240 fsb ye cikan modsuz ilk defa birisini goruyorum.Bunu tebri etmek lazim
    Heralde bir mod yapmamistir :)
    javanin donusu muhtesem olcak gibi
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Jincx</i>
    <br />javanin donusu muhtesem olcak gibi
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1
  • bu arada intel işlemcinin kodları ne Jincx
  • BX80532PG2400DSL6WF
    1,6V ile 3.37 GHZ Yaptim
  • nerden temin ettin işlemciyi
    malezya idi değilmi sl6wf
  • mavidonanim
    default vcore lada 3010mhz yapiyor :)
  • 3.3 üstü açmıyormu.
    birde test aldığın max mhz.
  • msi sorunlu idi 1.4biosla
    1.5 cikti onla ugrasiyom su siralar soylerim
    orjinal biosla 290 fsb de actim 12*290=hesapla.1.4biosla 224 fsb yi gecemedim biosta corecenterla yaptim ayarlari wiindowstan
    ama hdd bagli degildi test edemedim ilk biosla
  • hımm!
  • 3volt ile işlemcide ne kapı kalır nede köprü kalır gibime geliyo bir denesene bakalım ne sonuç verecek :)
  • bi testte adamin biri modla islemciye 3.4V vermisti
    xp 4800+ yada 3800+ elde etmisti xp2700+ ile ama tam hatirlamiom kac mhz oldugunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.