<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by orkinoss</i> <br />ben 240 fsb ye çıkıyorum ancak stabil değil. oda 1.9 volt vdd voltajı ile. Wcpuid penceresi gösteririm ancak 3d mark göçüyor. kaldırmıyor benim kingston. Acaba bi ram daha alsamda dual chanel olarak %50,%50 mi çalıştırsam. senkron olmadığı için çok fark olurmu. yani 225 fsb de %100 den daha mı kötü olur. deniyicem ancak ram almak lazım. :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
senkron olmadığı için az fark olur (bu arada ram kaçlık ?)
bende bu ramlardan almayı düşündüğüm için bol bol araştırma yaptım, ve birkaç sitede üstündeki kendi ramsink lerin hiç etkili olmadıkları yazıyordu, hatta çıkarınca daha yüksek volt lara çıkmışlardı (kingston bu sorunu düzelttimi bilemiyorum).
Bir de bu ramlar düşük latency lerde daha iyi çalışıyor.
sentinel jet ski ile denize açılmış geri dönmemiş sanırım
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i> <br />sentinel jet ski ile denize açılmış geri dönmemiş sanırım <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> 250fsb 3dmark testini yapıştırı veriyomuş şimdi foruma :)
vayyss arkadaş barton ile 2500mhz yapmış :)) ama montaj mıdır bilemem...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i> <br />sentinel jet ski ile denize açılmış geri dönmemiş sanırım <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
en son kıbrıs açıklarında görülmüş, yolu! kaybetti galiba [:P]
Kıbrıs açıklarında "Kıbrıs benim için başlangıç, hedef Cape Horn" diye bir beyanatı olmuş, sazanlar söledi bana da..
[krsan][angry][:X][krt][lamer][pray][saek][pssd][rockbnd][rockbnd][phne][?]....[clps][drctr][wand][:P][spr][sml2k][stmd][stop][:O] Arkadaşlar bu mesajı boşuna okumayın .. Çünkü gereksizdir . Aynı "Bunu yazan tosun okuyana kosun " gibi birşey. Ehe Ehe hehdsh
[stop]
[ban]nerdesin abi yaa [ban][:(!] abi adam oldumu kaldımı bir arabanın altında ne yaa [stop][stop][stop][stop]
benim elime hazin bir haber geldi
arkadaşımız oc lu sistemin ramlerimi ellemiş vede elleri yanmış bu arada muskine açılan dava sonuçlanana kadar babasından foruma girme cezası almış :))))
Mushkin abi yalan oldu galiba kuzey köprüsünü aşağı indirdi sanırım.:) 2003 kasim derken nforce2si patladı çatladı kanser oldu. Neyse boş bırak. Nerde kalmıştık.
ne oldu sana ne oldu böyle ne oldu sana ne oldu böyle nerde o eski fsb canavarı sentinel...[bgdnc2]