MUSICOIN (MUSIC), Şubat 2017 içerisinde kripto para madenciliği sektörüne giriş yapmıştır. Başlangıç itibari ile kullandığı alogritmayı kullanan coinler arasında en yüksek getiriye sahiptir. Madenci yazılımı olarak mevcutta varolan Claymore’un madenci yazılımını kullandığı için yeni bir madenci yazılımı gereksinim duymamıştır. Bu sayede kolaylıkla Musicoin kazımına hızlı bir geçiş yapılabilmekte. MUSICOIN (MUSIC), algoritma olarak ETHASH kullanmaktadır. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0 Yandaki linkten Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v10.1 (Windows/Linux) indiriyoruz.
Bat dosyamızı aşağıdaki gibi düzenliyoruz. Benim kullandığım bu şekilde siz kendinize göre optimize edebilirsiniz.
1- Bittrex’de sağ üste bulunan “Wallets” yazan yere tıklayın. 2- Sağ üst kısımda “Search” yazan yerin sağındaki kutucuğa “MUSICOIN” yazın. Altta MUSICOIN çıkacak. 3- En soldaki + işareti olan yere tıklayın. Açılan sayfadan “New Address” yazan yere tıklayın. 4- “Address” yazan kısımda oluşacak bilgi size ait cüzdan kodu olacak. Bu kod size ait cüzdan adresi Bol kazançlar herkese..
hocam merhaba devam ediyor musunuz musicoin kazmaya ?
Evet ara vermeden devam ediyorum.
efsanereis
kullanıcısına yanıt
kazım için çok iyi bir coin. bende ya musicoin ya da electroneum kazıyorum sürekli. yalnız etn nin kazımı son günlerde hissedilir derecede zorlaştı ama music üzmüyor madenciyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme