Şimdi Ara

Musluk suyu ne kadar zararlıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece baktık evde su kalmamış saatte geç oldu havada sıcak mecbur musluktan içiyoruz da bi zararı var mıdır ?

1 gece içmeyle bir şey olmaz tabi de evine su almayıp hep musluktan içenler var riskleri ne ?

Ve de musluk suyuyla kahve yapsak kaynattığımız için azda olsa bakteriler ölür mü ?

İl: İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 13 Temmuz 2017; 4:58:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arıtma daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara full ishal geziyordum. arıtıcı taktırınca geçti direk. musluk suyu kullanmayın
  • zebani çıkıyo bazen

13 yıldır musluk suyu içmedim Türkiye'de, bazı yerler hariç

İsveç'te musluk suyu içmeyeni dövüyorlar

hani bizim ülkemiz güzeldi, hani temizdi, hani suları berrak ve şırıl şırıl akardı?
  • O suyun geldiği yerde kurbağalar, yılanlar ve çeşitli su hayvanları yaşıyor olduğunu bildirmek istedim. Her ne kadar ilaçlayıp sözde arıtıyoruz deseler de....
  • Musluğa ağzını dayayacaksın ki of şakır şakır içeceksin

• Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Dostun midemi bulandırdın ya. Gittim su aldım lıkır lıkır içiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su sebilleri neden koku yapar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hazır su olunca gökten mi geliyor hepsi plastik şişelerin içinde sıcak depolarda bekliyorlar
  • arıtıcı ne tavsiye edersiniz fiyatları nedir,
  • Istanbul umraniyede oturuyorum. Dogdum dogali musluk suyu iciyorum. Ailemde ayni sekilde. Hicbirseyde olmadi. Omerli barajindan gelen su gayet temiz

• Klor var kardeşim araştır

• Biz de eskiden musluktan içerdik ama gitgide bozuldu.Şimdi günlük olarak 5 lt lik sulardan alıp içiyoruz.Damacana almayın o da bakteri üretiyor.En güzeli kullan at şişeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overkahan

Biz de eskiden musluktan içerdik ama gitgide bozuldu.Şimdi günlük olarak 5 lt lik sulardan alıp içiyoruz.Damacana almayın o da bakteri üretiyor.En güzeli kullan at şişeler.

özellikle kenarda köşeden damacana su siparis etmeyin benim eski komsu dagitim yapiyordu adam siseleri kamyonuna doldurup kendisi su dolduruyordu akarsuya gidip

• İçmeyin beyler,ben de normalde hazır içerdim bir gün musluktan içtik gastroenterit olduk... gastroenteriti araştır zaten içmezsin

• Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Aldiginiz satin sularda farkli yerden degil hocam onlarin icindede hayvanlar bulunuyor.bilin istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Aldiginiz satin sularda farkli yerden degil hocam onlarin icindede hayvanlar bulunuyor.bilin istedim

Kaynak suyu (kuyu suyu) içiyorum bilin istedim
  • İçtiğin koladan daha az zararlıdır.

• Valla yillar oldu hic arastirmamistik biz .ihlas kullaniyoruz.hazir sulardan cok daha guzel tadi.yurttan eve gelince bayila bayila su icmistim bi ara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.