Şimdi Ara

Musshanni Marka Gözlük Çerçeveleri hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Musshanni marka gözlük aldım, araştırmadan aldım biraz acele oldu , az önce bikaç yere baktım türkiye de üretilen, kuz optik in ürettiği çerçeveler vs yazıyor,bu bilgi doğru mudur zira Personel Fransız dedi (!). Kullanan bilen arkadaşlar var ise kalitesi ne derecedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesahin -- 16 Aralık 2011; 14:55:28 >

• ben ilk defa duydum. Kuz optik kendi ürettiriyor olabilir. personel olaya fransız da olabilir.

Nerden aldınız gözlüğü? kaça aldınız?
  • Ümraniye meydandan aldım , daha doğrusu daha alamadım camları yapılıyor , çerçeve uygun 140 TL civarı hoş bişeydi , ELeman hakkatten Fransız , az önce görüştüm öyle filan dedi ıkına sıkıla , kaliteli olması önemlimenşei değil aslında, ilk defa gözlük alıyorum neye dikkat edeceğimi bilecek kadar araştırmaya fırsatım olmadı ama bişey çıkarsa boyarım orayı :)
  • Hatta Fahri Kuz la bi alakası var mı diye sordum , kardeş firma dedi , hm kardeş derken dedim , amca çocukları dedi :D artık ne kadar doğru bilmiyorum o an güvenesim geldi , içimdeki insan sevgisi yok mu
  • Kuz optik aile şirketi zaten. 140 lira bir çerçeve için bana göre yüksek bir meblaa. tabii şuan alsanız daha ucuza düzgün bir çerçeve de alamıyorsunuz orası ayrı. Çerçeve hoşunuza gittiyse , kaliteli bir yapısı varsa sorun etmeyin markayı. Ray-Ban ile carrera arasındaki temel fark çerçevenin markasıdır. en fazla kasanın boyası soyulur o da 2 seneden önce olmaz normal şartlarda. eğer sağlam kalmasını istiyorsanız çerçevelerinizi camla birlikte iki üç ayda bir sabunlu su ile yıkayıp temizleyin. üzerindeki oksitlenmeyi alır daha uzun ömürlü olmasını sağlarsınız.

ben gözümdeki çerçeveye 15 lira para verdim. 2 senedir kullanıyorum. gözlükçüye gittim geçenlerde. çerçeveyi değiştirsem mi dedim. adam abi çerçeven çok iyi niye değiştiriyorsun ki dedi. ray-ban faconable gucci prada gibi markaların pahalıya satılma sebepleri markanın kendisinden kaynaklı şeyler. Fazla takmayın bu tür şeyleri. Gözlükte önemli olan camın kalitesidir. Çerçevenin değil.

• Ben de öyle düşünüyrum menşei markası çok takılmadığım şeyler , satışta da böyle şeyler olur fakat olması taraftarı değilim , bnim takıldığım nokta ürün satmak iiçin gerek yok böyle şeylere . Türkse türk desin ama dediğim gibi , dediğin gibi kalitesi önemli olan. Bakalım inşallah sıkıntı olmaz . Verdiğiniz öneriler için sağolasın uygulicam . Bir de tecrübelisin , numaralı güneş gözlüğü yaptırmayı düşünüyorum , numaralar netleşince, doktor alışmam için biraz daha düşük verdi , güneş de çok rahatsız ediyo böyle bişey yapayım diyorum ?
  • Bu arada çerçevesiz benim gözlükler ne denir onlara bilmiyorum , bu temizleme önerileri , bu model için de geçerli midir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faset diye geçer.

Farketmez nasıl olduğu. sabunlu su ile temizleme sebebi terden veya etraftaki nemden gözlük çerçeveleri etkilenir. tabii bunu tutup önce sabunlayıp sonra gözlüğü içine sokmayın. hafif sabunlu su ile kenarlarını çerçevenin saplarını silin sonra kurulayın kafidir. Maksat asit ve nemin oluşturacağı korozyonu en aza indirgemek.

Eski işim optik cam üretimi

Güneş çok rahatsız ediyorsa farklı bir çerçeve ile numaralı güneş gözlüğü yaptırabilirsiniz. Veya tercihinize bağlı olarak transition camlar var. colormatikten biraz daha üstün. Sadece güneşli havalarda değil karlı havalarda da renk değiştirerek rahat bir görüş almanızı sağlar. biraz masraflıdır ve bazen dışarıdan kötü görünebilir.

Eğer elinizde eski bir güneş gözlüğü çerçevesi varsa veya ucuza güneş gözlüğü için çerçeve temin edebiliyorsanız numaralı cam yaptırın. Ama önce gözlerinizin normal cama alışmasını bekleyin. Normal numaralarda rahatladıktan sonra güneş gözlüğüne geçin veya kullanmaya başlayın. Yoksa gözünüz çabuk yorulacaktır.

• Çok sağolasın çerçeveyi tabii ki ucuza alacam :) Ya son bir şey daha sorucam tabii sorabilirsem şöyle ki , bana önerilen ve aldığım camlar elemanın bahsettiğine göre kalitelisinden incltilmiş vs ışığı daha iyi kıran mı deyim , soğuran mı deyim terimi bulamadım çok yabancıyım :) bu camlardan . Şimdi ben bunları 3 ay sonra değiştiricem . UYgun fiyatlı camı almış olsaydım çok farkedermiydi. Camda riske etmeye değmez mi ? Ve bu optikçiye gitmelisin dediğin biryer veya önerdiğin ,güvndiğin biyer var mıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.