1461 TRABZON’UN TEKNİK PATRONU MAÇ SONU AÇIKLAMALARDA BULUNDU..
1461 Trabzon’un antrenörü Mustafa Akçay, ” Maçın ilk yarısında oyunda tam dengeyi kuramadık..Zaman zaman etkili olduk ancak ilk yarıda fenerbahçenin üstünlüğü vardı. Oyuncularımız sahanın her yerinde rakiplerine karşı mücadele ettiler. Fenerbahçe ile kupada ilk oynadığımız maçta da yenilgiyi hakketmemiştik. Bugün bunu söyleyebiliyoruz.
Karşılaşmanın 2. yarısında Fenerbahçe’nin üzerine gittik ve zaaflarından faydalandık..Misyonumuzun gereği olarak adımıza yakışır bir mücadele yaptığımızı düşünüyorum..
Sadece rakibe saygı göstermek olmaktan ve kazanmanın misyonumuza yakışır olduğunu ve oyuncularıma bu başarı sonrasının gelmesi gerektiğini söyledim. Sonuçta büyük bir takımı yeniyorsunuz ve yendik. Biraz abartılı sevinç olduğu düşünebilir ama bu çocuklar bunu hak etti.
Biraz anlayış göstermek gerek. Ama çok güçlü bir takımı yendik. Bu oyuncular kariyerlerini planlarken kulüpte karıyer kriterlerini belirlemeli .Karıyer planlaması açısından önemli bir başarı oldu. Tüm oyuncularımı kutluyor teşekkür ediyorum”dedi.