1-güle güle 2-ajan cody bank(idare eder kız hariç ufff) 3-mustafa hakkında herşey
bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz bi de gece vardı ama sonuna yetiştim
çağan ırmak filmleri güzel oluyor babam ve oğlum gibi. mustafa hakkında herşey de güzeldi.
ben izleyemedim ama arkadaşlarda çok tavsiye etti, çağan ırmakı bu arada terik ederim, iyi işler çıkarıyor
arkadaşlar en sonunda sordu yaa hiç "kocamı seviyorum" dedi mi diye? orada ne cevap verdi taksici ben tam orada yatağıma yerleşiyordum kaçırdım.. ve acayip merak ettim..
"mustafa hakkında herşey" müthişti. aslında düşününce bizimkiler yabancilardan çok daha yoğun filmler yapabiliyorlarmış. yok matrix felsefesiymiş de falan. hpsi tırt.
ün izledim mustafa hakkında herşeyi. fakat sonunu kaçırdım kanal d reklamları saolsun bu kadar çok reklammı verilir ya. filmin sonunda ne oldu ?
quote:
Orjinalden alıntı: _qwerty_
arkadaşlar en sonunda sordu yaa hiç "kocamı seviyorum" dedi mi diye? orada ne cevap verdi taksici ben tam orada yatağıma yerleşiyordum kaçırdım.. ve acayip merak ettim..
Fikret I-IH dedi.Yani hiç dememiş kocamı seviyorum diye.Halbüse demişti.
Bende en çok Mustafanın en sevdiği parça olayında etkilendim..
Hepsini çaldı ya sıra sıra..Tam kafasına Kültablasını yiyecektiki arabada çalan
Antonio Vivaldi 'yi duydu taxici..Meğer Nefret edermiş. . .
Birde Heykelleri parçaladığı sahne çok etkilemişti beni..Hakikaten üzülmüştüm
filmden replikler yazalım arkadaşlar
"sen bilirsin.sen bilirsin deyince kavga olmazmış" "biz küçükken .....cenazeler kalabalık olurdu değilmi anne...şimdi kaç kişiyiz..." "anne sen benden nefret ediyorsun değilmi....bana baktığında hep abim geliyor gözlerinin önüne...." "oğlumsun...sevgim,her ananın ki kadar.günahında benim sevabın da....
quote:
Orjinalden alıntı: sunsea
filmden replikler yazalım arkadaşlar
"sen bilirsin.sen bilirsin deyince kavga olmazmış" "biz küçükken ...SEFERİHİSAR'da..cenazeler kalabalık olurdu değilmi anne...şimdi kaç kişiyiz..." "anne sen benden nefret ediyorsun değilmi....bana baktığında hep abim geliyor gözlerinin önüne...." "oğlumsun...sevgim,her ananın ki kadar.günahında benim sevabın da....
''Aklımı kaçırmamak için aklımı yerinden çıkardım.''
filmde fikretin yaralı olduğunu tanıyıp tanımadığını mustafaya soran polisin boynuz işareti yapması beni güldürmüştü,garsona çıkışırken de sinir olmuştum mustafaya. hele fikretin "banyonun yerini sormama gerek yok biliyorum zaten" demesi yokmu...yedi bitirdi adamı.
gerçekten oyunculuğuna diyecek yok.bir an geliyor psikopat olup çıkıyor bir an geliyor bir ana kuzusu oluyor.
kırmızı kazak olayı etkileyiciydi. çocuğun "baba annem öldü" dedikten sonra koşu bandından düşmesi ve sarılmaları. filmin sonundaki ateş böceklerini baba oğul izlemeleri vivaldinin aslında nefret ettiği kişi olması fikretin,karısının mustafayı sevdiğini söylememesi..diğer etkileyici sahnelerdi.
ayrıca mustafanın abisinin hayalinin iki de bir karşısına çıkması da hafif bir gerilim oluşturmuş o da güzeldi. çağan ırmak bu işi gerçekten biliyor.sırf bu yüzden kırık kanatlar dizisini çağan ırmak yaptı diye izlemeyi düşünüyorum.
quote:
.sırf bu yüzden kırık kanatlar dizisini çağan ırmak yaptı diye izlemeyi düşünüyorum.
Çağan mı yaptı bunu da?
Zannetmiyorum ben ama.
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
quote:
.sırf bu yüzden kırık kanatlar dizisini çağan ırmak yaptı diye izlemeyi düşünüyorum.
Çağan mı yaptı bunu da?
Zannetmiyorum ben ama.
tam emin değilim yanlış duymuş olabilirim.ama çağan ırmağın yeni bir dizisi olacak denmişti bu diye düşündüm.çemberimde gül oya dizisinin oyuncaları oynuyormuş ve o da çağanın eseri
çağan ırmak değilmiş çağatay tosunmuş yönetmeni.demekki sadece oyuncular çgo dan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme