Bu tür olaylarda kimi dinlerseniz ona hak verirsiniz. Bundan bir kaç ay önce Adnan Polat çıktı NTV Spor'a ve herkes "vay anasını" dedi. Şimdi de Mustafa Yücedağ için aynı şeyler yazılıyor. Herkesin kendince haklı sebepleri var. Ancak unutlan birşey var, olan GS'ye oldu.
O zaman bir tek başkan konuştu, olaylar da belli değildi transferler de ne oldu ne bitti falan bizde inandık haliyle.
Ama bu söylenenler tahmin ediliyordu zaten, konuşuluyordu. Hatta çok konuşuluyordu, ve nitekim doğru çıktı. İkisini karıştırmayalım lütfen. Adnan Polat'ın olayıyla bu olay %101122134 farklı.
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditore
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
quote:
mübarek yücedağ tercüman değil transfer komitesi başkanı gibi çalışmış. f.rijkaard ın istediği isimlerin maliyeti ne kadar tutardı merak ettim. sanırsın ki rijkaard ın elinde amatör takım kadrosu var ve ligde yenildiği, karşısında 3 pas yapamadığı takımların da barcelona ayarında kadrosu var. futbolcuların bazıları neden oynamadı acaba ? bunun cevabını rijkaard ın vermesi lazım. hiç bir şey nedensiz olmaz. ve saygı dediğimiz şey de pazardan alınmıyor. sen davranış, kişilik olarak saygı duyulacak bir kişi isen zaten sana saygı duyarlar ve ayrıca sen karşındakine saygı duymazsan, güvenmezsen o da sana saygı duymaz.
Hala mı hocaya sallıyorsun Allah aşkına yapma etme ya.
Koskoca Galatasaray'da dönen olaylara bak ! Futbolcu oynamıyor, oynatılmadığı maçta hocanın babasının vefat ettiği gün "bana hesap verin" diyor. Hocanın hiç bir isteği yapılmıyor, Keita falan gönderiliyor yerine Pino getiriliyor.
Ayrıca hocanın istediği isimleri maliyetli adamlar değil. Bir Selçuk İnan'ı en fazla 6-7 M €'ya alırsın, onun dışındakileri bundan daha az fiyata alırsın. Maresca, İbricic, Drenthe, Baptista, Stoch bunların hangisi maliyetli sence ? Bırakın artık bu tür şeyleri.
2 TANE EFSANE BOK YOLUNA GİTTİ BUNUN TEK İFADESİ VE TANIMI BUDUR !
öncelikle sallamak kelimesini size iade edeyim. yakışmıyor. bu forumda maalesef olgunca fikir yazan kişi sayısı gittikçe azalıyor. sizin gibi düşünmeyen birisini gördüğünüz an seviyeyi düşürüyorsunuz. ben gittikten sonra ardından övgüler düzsem daha garip olmaz mı ? futbolcu oynamıyor diye aynı şeyi yazıyorsunuz. bu futbolcu neden oynamıyor ? eğer kasıtlı olarak oynamıyorsa (ben inanmıyorum, sen hoca olarak motive edemezsen, güvenmezsen, adamın dilinden anlamazsan verim alamazsın, t.direktörlük management'dır, insanları idare sanatıdır, edemezsen o işi yapmayacaksın) onu kadro dışı yapmayan hocaya nasıl saygı duyulacak ?
O bahsi geçen adamlar hep durdu. Kalli gitti, Cevat hoca gitti, Bülent kaptan gitti, Skibbe gitti, şimdi de Rijkaard ve Neeskens gitti. Yani 5 hoca birden gitti. Sizce sorun kimdedir bu durumda ?
Ayrıca niye o zaman her maç Baros, Neill, Kewell, Arda, Sabri, Ayhan, geçen sene Giovani falan bir taraflarını yırtıyor (du) ? Bu saydığım adamlar Sabri ve Ayhan dışında yeni adamlar. Ama Servet falan hep kalmış, 5 hoca değişmiş üstlerine. 6.hoca yeni gelmiş. Diyecek başka söz var mı ?
Diyecek şey yok. Siz haklısınız. kadromuz inanılmaz kötü, hiç biri futbolu bilmiyor, karakter olarak da takımı satmaya müsaitler. Tek iyi olan, süper olan, hatasız olan rijkaard'dı (!)
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
mübarek yücedağ tercüman değil transfer komitesi başkanı gibi çalışmış. f.rijkaard ın istediği isimlerin maliyeti ne kadar tutardı merak ettim. sanırsın ki rijkaard ın elinde amatör takım kadrosu var ve ligde yenildiği, karşısında 3 pas yapamadığı takımların da barcelona ayarında kadrosu var. futbolcuların bazıları neden oynamadı acaba ? bunun cevabını rijkaard ın vermesi lazım. hiç bir şey nedensiz olmaz. ve saygı dediğimiz şey de pazardan alınmıyor. sen davranış, kişilik olarak saygı duyulacak bir kişi isen zaten sana saygı duyarlar ve ayrıca sen karşındakine saygı duymazsan, güvenmezsen o da sana saygı duymaz.
Hala mı hocaya sallıyorsun Allah aşkına yapma etme ya.
Koskoca Galatasaray'da dönen olaylara bak ! Futbolcu oynamıyor, oynatılmadığı maçta hocanın babasının vefat ettiği gün "bana hesap verin" diyor. Hocanın hiç bir isteği yapılmıyor, Keita falan gönderiliyor yerine Pino getiriliyor.
Ayrıca hocanın istediği isimleri maliyetli adamlar değil. Bir Selçuk İnan'ı en fazla 6-7 M €'ya alırsın, onun dışındakileri bundan daha az fiyata alırsın. Maresca, İbricic, Drenthe, Baptista, Stoch bunların hangisi maliyetli sence ? Bırakın artık bu tür şeyleri.
2 TANE EFSANE BOK YOLUNA GİTTİ BUNUN TEK İFADESİ VE TANIMI BUDUR !
öncelikle sallamak kelimesini size iade edeyim. yakışmıyor. bu forumda maalesef olgunca fikir yazan kişi sayısı gittikçe azalıyor. sizin gibi düşünmeyen birisini gördüğünüz an seviyeyi düşürüyorsunuz. ben gittikten sonra ardından övgüler düzsem daha garip olmaz mı ? futbolcu oynamıyor diye aynı şeyi yazıyorsunuz. bu futbolcu neden oynamıyor ? eğer kasıtlı olarak oynamıyorsa (ben inanmıyorum, sen hoca olarak motive edemezsen, güvenmezsen, adamın dilinden anlamazsan verim alamazsın, t.direktörlük management'dır, insanları idare sanatıdır, edemezsen o işi yapmayacaksın) onu kadro dışı yapmayan hocaya nasıl saygı duyulacak ?
O bahsi geçen adamlar hep durdu. Kalli gitti, Cevat hoca gitti, Bülent kaptan gitti, Skibbe gitti, şimdi de Rijkaard ve Neeskens gitti. Yani 5 hoca birden gitti. Sizce sorun kimdedir bu durumda ?
Ayrıca niye o zaman her maç Baros, Neill, Kewell, Arda, Sabri, Ayhan, geçen sene Giovani falan bir taraflarını yırtıyor (du) ? Bu saydığım adamlar Sabri ve Ayhan dışında yeni adamlar. Ama Servet falan hep kalmış, 5 hoca değişmiş üstlerine. 6.hoca yeni gelmiş. Diyecek başka söz var mı ?
Diyecek şey yok. Siz haklısınız. kadromuz inanılmaz kötü, hiç biri futbolu bilmiyor, karakter olarak da takımı satmaya müsaitler. Tek iyi olan, süper olan, hatasız olan rijkaard'dı (!)
Hala nasıl böyle konuşabiliyorsunuz vallahi çıldıracam ya.
KOSKOCA GALATASARAY'DA DÖNEN OLAYLARA BAK.
Entrikalar, maceralar, yalanlar, dolanlar. Hala Rijkaard'a sallama peşindesiniz. Yuh diyorum ya yuh !
quote:
Orijinalden alıntı: previlla
Size bir soru sormak istiyorum..
Noldu da hepınız Servet e boyle dusman kesıldınız? Bu adam naptı mac mı sattı? Ya da Elano gıbı senelık 3.5 mılyon euro alarak sezonu yedek kulubesınde g.t buyuterek mı gecırdı? Naptı bu adam sahada canını dişine takıp deliler gibi koşmaktan,savaşmaktan başka? Adamın acılmadık kaşı kırılmadık burun kemıgı ,elma kemıgı kalmadı Galatasaray a geldıgınden berı.
Evet o belkı bır Maicon degıl, Brezilyalı Lucio değil, Puyol degıl ama en az onlar kadar belkı de hepsınden fazla ruhuyla oynayan savasan bır adam Yeteneklerı kısıtlı olabılır. Evet çok iyi pas yapamıyor olabılır ya da teknıgı cok ust duzey olmayabılır ama bu adama neden boyle dusman oldunuz hepınız?
Professyönel olan hiçbir futbolcu, teknik direktörü hakkında ''hocamızın son şansı'' demek gibi bir küstahlığı yapamaz. Teknik direktörün durumunu konuşmak futbolcunun haddine değildir. Tabii bizim klübümüzün nasıl yönetildiği belli olmadığı için bu tür adamlar hala Florya'ya girebilmekte.
Servet Çetin denen adam, futbolcu olarak sıradan bir 3.lig oyuncusu gibi. Fakat karakterindede çatlak var bu adamın. Kalli zamanı isyan çıkartanların içinde Servet, Skibbe gitmeden önce yatanlardan biri Servet (ki Bülent Korkmaz gelince daha iyi futbol oynamıştı, Rijkaard zamanı yine göze batan Servet.
Sadece bu adam değil en az 5-6 tane adamda var bu küstahlık. Arda'da teknik direktörü hakkında iyi düşünmüyor olabilir, fakat Arda hiçbir zaman Servet olmaz. Arda bilerek yatmaz.
Takip ediyorum Rijkaard şöyledir Rijkaard böyledir sağa sola sayfalarca yazı yazıyorsun, hepsinin içi boş. Hadi Rijkaard gitti, bundan sonra bizi ilgilendirmiyor fakat şu Servet gibi adamlara toz kondurmuyorsunuz ya utanıyorum sizinle aynı takımı tuttuğum için...
Galatasaray formasının bir şerefi vardır, o formayı kirletenlerden hesabı sorulması gerekirken millet başka işlerle uğraşıyor. Zaten eski Galatasaray tribünü olsaydı o adamlar bir daha Ali Sami Yen'e ayak basamazlardı. Ama nerdeee.... Eski Açığına osuna busuna 14-15 yaşında, şekilci çocukları koymuşlar kendinden yaşça büyük adama ''bağır lan'' diyor. Sonrada kendi aralarında mayhoş mayhoş tezahürat yapıyorlar, meyhaneye çeviriyolar stadı.
Galatasaray'da temizlik şart. Her yönden...
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
quote:
Noldu da hepınız Servet e boyle dusman kesıldınız? Bu adam naptı mac mı sattı? Ya da Elano gıbı senelık 3.5 mılyon euro alarak sezonu yedek kulubesınde g.t buyuterek mı gecırdı? Naptı bu adam sahada canını dişine takıp deliler gibi koşmaktan,savaşmaktan başka? Adamın acılmadık kaşı kırılmadık burun kemıgı ,elma kemıgı kalmadı Galatasaray a geldıgınden berı.
Evet o belkı bır Maicon degıl, Brezilyalı Lucio değil, Puyol degıl ama en az onlar kadar belkı de hepsınden fazla ruhuyla oynayan savasan bır adam Yeteneklerı kısıtlı olabılır. Evet çok iyi pas yapamıyor olabılır ya da teknıgı cok ust duzey olmayabılır ama bu adama neden boyle dusman oldunuz hepınız?
Professyönel olan hiçbir futbolcu, teknik direktörü hakkında ''hocamızın son şansı'' demek gibi bir küstahlığı yapamaz. Teknik direktörün durumunu konuşmak futbolcunun haddine değildir. Tabii bizim klübümüzün nasıl yönetildiği belli olmadığı için bu tür adamlar hala Florya'ya girebilmekte.
Servet Çetin denen adam, futbolcu olarak sıradan bir 3.lig oyuncusu gibi. Fakat karakterindede çatlak var bu adamın. Kalli zamanı isyan çıkartanların içinde Servet, Skibbe gitmeden önce yatanlardan biri Servet (ki Bülent Korkmaz gelince daha iyi futbol oynamıştı, Rijkaard zamanı yine göze batan Servet.
Sadece bu adam değil en az 5-6 tane adamda var bu küstahlık. Arda'da teknik direktörü hakkında iyi düşünmüyor olabilir, fakat Arda hiçbir zaman Servet olmaz. Arda bilerek yatmaz.
Takip ediyorum Rijkaard şöyledir Rijkaard böyledir sağa sola sayfalarca yazı yazıyorsun, hepsinin içi boş. Hadi Rijkaard gitti, bundan sonra bizi ilgilendirmiyor fakat şu Servet gibi adamlara toz kondurmuyorsunuz ya utanıyorum sizinle aynı takımı tuttuğum için...
Galatasaray formasının bir şerefi vardır, o formayı kirletenlerden hesabı sorulması gerekirken millet başka işlerle uğraşıyor. Zaten eski Galatasaray tribünü olsaydı o adamlar bir daha Ali Sami Yen'e ayak basamazlardı. Ama nerdeee.... Eski Açığına osuna busuna 14-15 yaşında, şekilci çocukları koymuşlar kendinden yaşça büyük adama ''bağır lan'' diyor. Sonrada kendi aralarında mayhoş mayhoş tezahürat yapıyorlar, meyhaneye çeviriyolar stadı.
Ben diyorum fener maçını yenilmek bizim için belkide hayırlı olacak.Galatasarayın galip geldiğini varsayalım bütün sorunlar yokmuş gibi davranılacak pislikler halının altına yada yatağın altına süpürülecek.Bir dönem sonra yeniden dağılacak.
Sen savaşçılık = sarı kart sayısı olarak bı endeks cıkarmıssan ben senle daha futbol tartısmam zaten
Hepınız haklısınız
Mustafa Yücedağ ne dese dogrudur.50 senedır bu kulubun ıcındedır ve ona hepımız kosulsuz ınanmalıyız. Herseyı canından cok sevdıgı Galatasaray ıcın yapmıstır.Onerdıgı adamlardan 1 kurus bıle transfer komısyonu aklından gecmemıstır.Melektır o melek
Rijkaard gelmıs gecmıs en buyuk hocalardan bırıdır. Kolu kanadı kırık ve kadrosunda Messi gibi Ronaldinho gibi Puyol gibi İniesta gibi Eto'o gibi Xavi gibi Marquez gibi vasat adamlar bulunan Barselona yı çooook üstün ve dahiyane teknık dırektorluk vasıflarıyla bütün dünyayı şaşkına çevirip şampıyon yapmıstır. Bu ne buyuk basarıdır boyle. Barslone yı La Liga da sampıyon yapmak anca 100 senede bır gorulen bıseydır
Rijkaard tabı aynı zamanda Hollanda Lıgınde 1 sene boyunca calıstırdıgı takımı küme düşürmüştür.Bundan nedense ateslı Rijkaard fanatıklerı hıc ama hıc soz etmezler. Tabıkı orda da mutlaka Rijkaard ın ıstedıgı transferler yapılmamıstır. Oyuncular macları satmıstır takımı sabote etmıstır.Yoksa Rijkaard gıbı ustun taktık teknık ve 100 yılda bır gorulen menejerlık becerılerıne sahıp bır adamın boyle kotu sonuclarla alakası olması dusunulemez bıle! Basarısızlıkların hepsı baskalarının sucudur ama basarılar sadece Rijkaard ın sayesınde gelır. Kimse Barselonayı sampıyon yaptıgı sene şakır şakır oynayan dunyanın en pahalı en buyuk yıldızlarını saymaz.
Ortada kocaman bir başarısızlık var ve bundan kendı payına dusenı alması gereken bı adam var. Ama gel gelelım en buyuk pay ona aıt oldugu halde kımseler toz kondurmuyor Gelen servet e vuruyor gıden Ayhan a vuruyor anasını satıyım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Bu tür olaylarda kimi dinlerseniz ona hak verirsiniz. Bundan bir kaç ay önce Adnan Polat çıktı NTV Spor'a ve herkes "vay anasını" dedi. Şimdi de Mustafa Yücedağ için aynı şeyler yazılıyor. Herkesin kendince haklı sebepleri var. Ancak unutlan birşey var, olan GS'ye oldu.
O zaman bir tek başkan konuştu, olaylar da belli değildi transferler de ne oldu ne bitti falan bizde inandık haliyle.
Ama bu söylenenler tahmin ediliyordu zaten, konuşuluyordu. Hatta çok konuşuluyordu, ve nitekim doğru çıktı. İkisini karıştırmayalım lütfen. Adnan Polat'ın olayıyla bu olay %101122134 farklı.
Benim demek istediğim bir konu hakkında kimi dinlerseniz haklı nedenleri vardır. Bu konu hakkında yarn Polat çıkar konuşur ona da hak verilir.
yazik ulan yazik adnanlar ve futbolcular yuzunden takimimdan utanir oldum... Bu kadar teknik direktorun hakkini nasil odeyecekler bu adamlar obur tarafta...
@previlla faruk süren döneminide iyi bilirim tamam kupalar şampiyonluklar hatta uefa ve super kupada kazandık ee ondan sonrası.gs uefa kupası kazanıpda intere bedavaya giden emre ve okan değildi heralde.gs borç batağına sokan da o değildi.maketlerle senelerce bizi kandıran o ve onun gibi başkanlardan da değildi dimi?faruk sürenin ne olduğunu herkes biliyor şanslıki futbol olarak mükemmel olduğumuz döneme denk geldi.sadece iyi süper başkan kupa kazanmakla olmuyor bunan yanında diğer branşlar mali gelir vs. diye uzar gider bu.bugünlerde olmamızın sanki hiç faruk sürenin suçu yok!
@previlla
benim ona endekslediim falan yok sadece örnek verdim.Servet agresif bir oyuncu falan değil , agresif oyuncu kewelldır,barosdur,ardadır,neilldir,sabridir deli dana gibi oraya buraya kıçını toplamak için koşmak değildir ekstradan birşeyler yapmaktır.
Çok klasik laflar ediyorsun neymiş barselonayı başarılı yapmak çok kolaymış aşın bunları artık hep aynı laflar.Reykarttan önce Barca şampiyonluk alabiliyormuydu bak bakalım.
Bazı futbolcular takıma ihanet etti'
23 Ekim 2010 00:33 | NTVSpor.net
Galatasaray'da görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yardımcısı Mustafa Yücedağ, bazı futbolcuların takıma ve Rijkaard'a ihanet ettiklerini söyledi. 'Bazı futbolcular takıma ihanet etti'
Görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yardımcısı Mustafa Yücedağ, NTV Spor muhabiri Aykut Yıldırım'ın sorularını yanıtladı. Takım içerisinde bazı futbolcuların takıma ihanet ettiğini söyleyen Üstündağ, transferlerin de Rijkaard'ın bilgisi dışında gerçekleştiğini belirtti.
Galatasaraylı bazı oyuncuların takıma ve Rijkaard'a ihanet ettiğini söyleyen Yücedağ, "Bu futbolcular galiba Galatasaray'da oynadığının farkında değil. Galatasaray Kulübü dediğin zaman duracaksın. Saha içerisinde Rijkaard'ın söyledikleri yerine getirilmedi. Savaşmadılar ve her maç böyle devam ettiler" dedi.
Futbolcuların oynadıkları futbolla teknik heyeti istemediklerini gösterdiğini belirten Mustafa Yücedağ, "Bir antrenörü yollamanın da bir üslubu vardır, sen ekmeğini Galatasaray Kulübü'nden kazanıyorsun. Rijkaard için değil Galatasaray için oynuryosun. Galatasaray'a zarar veremezsin" şeklinde konuştu.
Yapılan transferlerin de teknik direktör Rijkaard'ın görüşleri doğrultusunda yapılmadığını belirten Yücedağ, "Benim Rijkaard'a verdiğim liste Rijkaard'ın hoşuna gitti ancak yönetim bu oyuncuların alınmasına izin vermedi. Transferler kulüp tarafından yapıldı. Yapılan transferlerin isimleri ise benim gördüğüm kadarıyla Rijkaard'ın listesinde yoktu" ifadelerini kullandı.
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan19
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
quote:
Ben diyorum fener maçını yenilmek bizim için belkide hayırlı olacak.Galatasarayın galip geldiğini varsayalım bütün sorunlar yokmuş gibi davranılacak pislikler halının altına yada yatağın altına süpürülecek.Bir dönem sonra yeniden dağılacak.
Şu dönem Galatasaray'ın şamar oğlanına dönmesi uzun vadede çok hayırlı olur. Yoksa bu yapmacıklık, bu yüzsüzlük , bu zihniyetsizlik devam edecek.
Skibbe'yi gönderdikten sonra, kredisi bol olsun, taraftar ona çabuk kıymasın diye bildiğimiz isimlerden Bülent Korkmaz'ı önümüze yem olarak attılar. Giderken bi ton kişi ana avrat sövüyordu kendisine. Bugünde aynı mantıkla Hagi'mizi yem olarak attılar ortaya. Hagi niye geldi bu oyuna onu çözemedim ben. Heralde teknik direktörlük kariyeri olarak bu saatten sonra kaybedeceği birşey yok diye onayladı. Fatih Terim 3.gelişinde başarısız olursa, teknik direktörlük kariyeri açısından bitme derecesine gelebileceği için bu oyuna gelmeyip kabul etmedi Galatasaray'ın teklifini.
Kısa vadeli bir tökezlemede, taraftar isyanında Hagi'de harcanacak. Hagi'nin göreve devam etmesinin tek yolu takımı şampiyon yapmak.
Ama insanlar bu olup bitenleri göremiyor yahu, yazık...
Sarp ve Servet hainmiş , iyi ya arkadaş geldiği günden beri banko oynatan kim bu oyuncuları? İstediği transferler yapılmamış başarısız olmuş , iyi ya Terim'in 70 kişilik listesindeki 68. oyuncu alınınca "Terim bişeyden anlamıyor , dan dun gaz bilmem ne vır vır" Rejkard Dranthe isteyip alınmayınca "yönetim almamış işte arkadaş".Hele hele İnsua'yı istememiş bu bile kovmaya yeter , İnsua'yı istemedin de Balta ile bizi küme mi düşürecektin?
quote:
quote:
quote:
Benim demek istediğim bir konu hakkında kimi dinlerseniz haklı nedenleri vardır. Bu konu hakkında yarn Polat çıkar konuşur ona da hak verilir.
Bu çok doğru işte. Ben haksızım diyeni duymadım. Mesela bir olay olur, olayın taraflarından birisini dinlersin ve diğerini boğasın gelir ama diğerini dinlediğin an hiç de anlatıldığı gibi olmadığını anlarsın. Olaylara sadece bir tarafın görüşleri ile bakılırsa yanılgı içinde olunur. Kulübün tercümanı olmaktan öteye başka bir görevi olmayan birisi hiç de şık olmayan bir biçimde adeta intikam alıyor. Rijkaard'a sempati duyanların zaten arayıp bulamadığı söylemler. hemen hop diye olduğu gibi hepsi saf gerçek olarak alıp kendilerini haklı görmeye devam ediyorlar.
noir desir çok haklısın bu seneyi bir atlatsak şu adnan dan kurtulsak iyi olacak.ama onun yerine geleninde ondan farklı olması lazım.td alıyorsan yanına yardımcılarını kondisyonerlerini vs iyi almalı bundan sonra.başkana veya onun tayfasına dayalı transfer yapmayan bilinçli td ve scoutlar doğrultusunda transfer yapan başkan gelmeli galatasaraya.zaten sportif başarıyı yakalarsak para da gelcektir haliyle birde bu durumu çok iyi değerlendiren başkanda lazım örn:faruk süren gibi değil
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Sarp ve Servet hainmiş , iyi ya arkadaş geldiği günden beri banko oynatan kim bu oyuncuları? İstediği transferler yapılmamış başarısız olmuş , iyi ya Terim'in 70 kişilik listesindeki 68. oyuncu alınınca "Terim bişeyden anlamıyor , dan dun gaz bilmem ne vır vır" Rejkard Dranthe isteyip alınmayınca "yönetim almamış işte arkadaş".Hele hele İnsua'yı istememiş bu bile kovmaya yeter , İnsua'yı istemedin de Balta ile bizi küme mi düşürecektin?
Rijkaard iyi niyetli , futbolcuları da kendi gibi sanıyor.Her şartta takım için oynayacaklarını , yedek bırakınca daha fazla çalışacaklarını filan zannediyor.Bu yüzden kaybetti zaten.Eğer Maurinho olsaydı futbolcuları kadro dışı bırakır , hepsini basına malzeme diye verir hepsini hain ilan ederdi , yönetim de mecburen destek verirdi.Bu yüzden Rijkaard "Türkiye için" kötü bir hoca.
quote:
quote:
quote:
quote:
Bu çok doğru işte. Ben haksızım diyeni duymadım. Mesela bir olay olur, olayın taraflarından birisini dinlersin ve diğerini boğasın gelir ama diğerini dinlediğin an hiç de anlatıldığı gibi olmadığını anlarsın. Olaylara sadece bir tarafın görüşleri ile bakılırsa yanılgı içinde olunur. Kulübün tercümanı olmaktan öteye başka bir görevi olmayan birisi hiç de şık olmayan bir biçimde adeta intikam alıyor. Rijkaard'a sempati duyanların zaten arayıp bulamadığı söylemler. hemen hop diye olduğu gibi hepsi saf gerçek olarak alıp kendilerini haklı görmeye devam ediyorlar.
Hadi diyelim birkaç lafını intikam için söyledi hırsından söyledi ama tüm herşey mi yalan yani herşey mi taraflı.. bu adamın söyledikleri doğrumu yanlışmı birkaç gün içinde belli olacak zaten , ok yaydan çıktı bikere..
umarım bu rezilikler doğru değildir ama doğru ise gerçekten yazık bu taraftarla, Galatasaray a
Rijkaard malesef ama malesef overratedbir teknik direktördür ve bunu yakın zamanda göreceksiniz. Başarılı olabılecegı tek takım türü Barselone gıbı Real Madrid gibi dev transfer bütçesi olan ve kendi liglerini domine eden takımlardır.Rijkaard asla ve asla başa baş çekişme ve kendinden bişeyler katıp takımı yukarı taşıma yeteneklerinde bir hoca değil. Vericeksin kendi liginin en favori takımını ve kadro da süper yıldızlar olacak beyfendı anca oyle şampıyon yapar (Bknz. Barselona). Gercı beyfendı gecen sene Tarıhın en ıyı kadrolarından olarak gosterılen kadroyla da ne gıbı ustun basarılar elde ettı onu da gorduk
Hagi ise underrated bit teknik direktördür. Yerden yere vurdugunuz Hagi Rijkaardın elındeki kadronun yarı degerındekı kadroyla en azından 1 tane kupa kazandı ve hıcbır macta boyle ruhsuzca oynamadı Galatasaray.
En yakında 2 sınınde gercek degerı pıyasaya cıkacak suphenız olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: lion256
quote:
quote:
quote:
quote:
Hadi diyelim birkaç lafını intikam için söyledi hırsından söyledi ama tüm herşey mi yalan yani herşey mi taraflı.. bu adamın söyledikleri doğrumu yanlışmı birkaç gün içinde belli olacak zaten , ok yaydan çıktı bikere..
umarım bu rezilikler doğru değildir ama doğru ise gerçekten yazık bu taraftarla, Galatasaray a
en cok reikarda yazik oldu hocam
Yazdıklarımın cevabını vermiyorsunuz , çoğul konuşuyorum zira onlarca konuda onlarca kez aynı şeyleri yazdım kimse bir cevap vermedi verilebilecek cevap yok çünki.Balta takımı satmak için mi yedirdi o golleri?Servet iki senedir takımı satmak için mi oyun kuramıyor?Savunabilmek için o kadar saçma cevaplar veriyorsunuz ki inanılır gibi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Lightandwithlove
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Rijkaard iyi niyetli , futbolcuları da kendi gibi sanıyor.Her şartta takım için oynayacaklarını , yedek bırakınca daha fazla çalışacaklarını filan zannediyor.Bu yüzden kaybetti zaten.Eğer Maurinho olsaydı futbolcuları kadro dışı bırakır , hepsini basına malzeme diye verir hepsini hain ilan ederdi , yönetim de mecburen destek verirdi.Bu yüzden Rijkaard "Türkiye için" kötü bir hoca.