Galatasaray içinden geçtiği dönem ve bulunduğu durumu iyi etüd etmezse kesinlikle başarı hayal.Herkes bölünmüş vaziyette.Her kafadan bir ses çıkarken başarıyı düşünmek, düşler gemisiyle hayallere yelken açmaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA Servet ne yaptı?
?
Karabük maçından sonra "beni niye oynatmadın hesap verin" demiş. Bunun ardından Mustafa Yücedağ almış karşısında konuşmuş "hocanın babası vefat etti, o yüzden kafası karışık olabilir anlayışlı ol" falan demiş.
Beyler koskoca Galatasaray'da olan olaylara bakın. Suçlular içerde, suçsuzlar dışarda. Koskoca 2 efsaneyi yedik bitirdik adamlar b.k yoluna gitti resmen.
O maliyetli adam ister, Eto o Iniesta gibilerle çalışır anca diyenlere de yazık diyorum. Koskoca Galatasaray Selçuk İnan'ı İbricic'i Diarra'yı falan alamayacak güçteyse ne diyebilirim ki başka ?
Olan efsane hagiye olucak onuda kullanıp atacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditore
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
mübarek yücedağ tercüman değil transfer komitesi başkanı gibi çalışmış. f.rijkaard ın istediği isimlerin maliyeti ne kadar tutardı merak ettim. sanırsın ki rijkaard ın elinde amatör takım kadrosu var ve ligde yenildiği, karşısında 3 pas yapamadığı takımların da barcelona ayarında kadrosu var. futbolcuların bazıları neden oynamadı acaba ? bunun cevabını rijkaard ın vermesi lazım. hiç bir şey nedensiz olmaz. ve saygı dediğimiz şey de pazardan alınmıyor. sen davranış, kişilik olarak saygı duyulacak bir kişi isen zaten sana saygı duyarlar ve ayrıca sen karşındakine saygı duymazsan, güvenmezsen o da sana saygı duymaz.
Hala mı hocaya sallıyorsun Allah aşkına yapma etme ya.
Koskoca Galatasaray'da dönen olaylara bak ! Futbolcu oynamıyor, oynatılmadığı maçta hocanın babasının vefat ettiği gün "bana hesap verin" diyor. Hocanın hiç bir isteği yapılmıyor, Keita falan gönderiliyor yerine Pino getiriliyor.
Ayrıca hocanın istediği isimleri maliyetli adamlar değil. Bir Selçuk İnan'ı en fazla 6-7 M €'ya alırsın, onun dışındakileri bundan daha az fiyata alırsın. Maresca, İbricic, Drenthe, Baptista, Stoch bunların hangisi maliyetli sence ? Bırakın artık bu tür şeyleri.
2 TANE EFSANE BOK YOLUNA GİTTİ BUNUN TEK İFADESİ VE TANIMI BUDUR !
öncelikle sallamak kelimesini size iade edeyim. yakışmıyor. bu forumda maalesef olgunca fikir yazan kişi sayısı gittikçe azalıyor. sizin gibi düşünmeyen birisini gördüğünüz an seviyeyi düşürüyorsunuz. ben gittikten sonra ardından övgüler düzsem daha garip olmaz mı ? futbolcu oynamıyor diye aynı şeyi yazıyorsunuz. bu futbolcu neden oynamıyor ? eğer kasıtlı olarak oynamıyorsa (ben inanmıyorum, sen hoca olarak motive edemezsen, güvenmezsen, adamın dilinden anlamazsan verim alamazsın, t.direktörlük management'dır, insanları idare sanatıdır, edemezsen o işi yapmayacaksın) onu kadro dışı yapmayan hocaya nasıl saygı duyulacak ?
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Adam ben teknik direktör olsam gs'den alacağım 2-3 futbolcu vardır dedi.Servet tek değilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: canus
Keitayı bize yakışmadı diye yolladıklarını söyleyen polat servete niye birşey yapmıyor ilginç.
Size bir soru sormak istiyorum..
Noldu da hepınız Servet e boyle dusman kesıldınız? Bu adam naptı mac mı sattı? Ya da Elano gıbı senelık 3.5 mılyon euro alarak sezonu yedek kulubesınde g.t buyuterek mı gecırdı? Naptı bu adam sahada canını dişine takıp deliler gibi koşmaktan,savaşmaktan başka? Adamın acılmadık kaşı kırılmadık burun kemıgı ,elma kemıgı kalmadı Galatasaray a geldıgınden berı.
Evet o belkı bır Maicon degıl, Brezilyalı Lucio değil, Puyol degıl ama en az onlar kadar belkı de hepsınden fazla ruhuyla oynayan savasan bır adam Yeteneklerı kısıtlı olabılır. Evet çok iyi pas yapamıyor olabılır ya da teknıgı cok ust duzey olmayabılır ama bu adama neden boyle dusman oldunuz hepınız?
Bu adama düşmanlıgınız 1. sebebi Rijkaard denılen adamdır.Bakın bu adam 17 ay boyunca tarihi başarılarla dolu koskoca Galatasaray ı yiyip bitirdiği yetmezmiş gibi bir de bütün Galatasaraylıların arasını açıp takımda canını dişine takıp 90 dakıka savaşan adamlara bile cephe almamıza sebep oldu.
Türkiye de Türk olarak bana 5 tane stoper sayar mısınız takımda olmasını ıstedıgınız? Sayabılecek mısınız gercekten cok merak edıyorum ya da sayacagınız ısımlerden acaba kac tanesı Servet ten çok daha ıyı stoper , onu da merak edıyorum.
Sen adama Galatasaray ın basına geldıgınden berı psıkolojık baskı yap.Ona guvenmedıgını her fırsatta belırt hatta bunu utanmadan basın yoluyla Tv yoluyla butun ulkeye duyur.O da yetmesın adamı resmen kulupten kovmanın esıgıne getır. Her fırsatta adamı yedek bırak hatta en ıyı en formda oldugu donemde bıle sırf Servet e pislik yapmak ıcın adamı kadroya alma gıt onun yerıne 1 senedır ayagına top deymemıs Gökhan Zan baltasını oynat. Hem macı kaybet hem Gokhan Zan ı kaybet hem Galatasaray kaybetsın hem milli takım kaybetsın (Servetı saymıyorum onu cok ondeden kaybettın zaten).
Ve butun bunları 17 ay boyunca sıstematık olarak yap. Isıne geldımı basının onunde butun oyuncuları sucla.Bunlar kalıtesız de bunlar becerıksız de , kadro kalıtesız de. Koskoca Galatasaray kulubunun oyuncularını kıcın her sıkıstıgında taraftarın onune at basının onune at.
Sonra bekle kı o adamlar senın ıcın mac kazansın ? O adamlar mac kazanacaklar hem de Pazar gunu kazanacaklar ama senın ıcın degıl. Sen artık bıttın yoksun futbol fukarası Rıjkaard
O yerden yere vurdugun askerler Pazar gunu uğrunda öleceklerı komutanları ıcın kazanacaklar
Tekrar hosgeldın Hagi..
(Başlangıc Servet tı sonu yıne Hagi ye baglandı
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA Servet ne yaptı?
?
Son maçı izledinizmi ? izleyin görürsünüz umarım. maç sonundada bana güvenin yoksa böyle sizi perişan ederim dedi. servet son maçta hocasına degıl aldıgı paraya ıhanet etmıstır. 1 metre yanından gecen topa dokunmuyor , mucadele ıle alakası olmayan davranıslar sergılıyor yazık
Bugün Radyospor da yaptığı konuşma, ntvsporu izlemeyenler için bir özet olabilir:
Rijkaard ile birlikte Ajax'ta yıllar önce forma giyen daha sonra Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe, Sarıyer ve Gaziantepspor'da futbol oynayan ve son olarak Galatasaray'da yardımcı antrenörlüğün yanısıra, tercümanlık yapan Mustafa Yücedağ şok açıklamalar yaptı. Mustafa Yücedağ futbolcuların Rijkaard'ı sattığını söylerken, "Rijkaard'ı değil Galatasaray'ı sabote ettiler" dedi.
Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Haber Aktif Programı'na konuşan Mustafa Yücedağ, Galatasaray'daki bazı futbolculara sert eleştiriler getirdi. Ankaragücü maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Mustafa Yücedağ, "Ankaragücü maçına baktığınız zaman 11’de olan ve oynamayan futbolcular vardı. Galatasaray’ın yediği gollere bakıldığında 3 tane aynı şekilde gol yedik" dedi.
-GALATASARAY'A İHANET EDİLDİ- Galatasaray'a ihanet edildiğini söyleyen Mustafa Yücedağ, "Bir futbolcu ekmek yediği yere ihanet etmez. Eden varsa o futbolcular derhal o kulüpten uzaklaştırılır. Galatasaray’da bazı futbolcular yanlış yaptılar. Rijkaard’ı değil Galatasaray’ı sabote ettiler. Bu olay Galatasaray kulübüne yaplmış bir ihanettir" şeklinde sert ifadeler kullandı.
Bu ihaneti Servet, sabri mi yaptı sorusuna, "Bunu Galatasaray kulübü araştırmalı ve bulmalı. Bu isimleri herkes biliyor. Başkan Adnan Polat ie görüşemedim; eğer görüşsseydim bunları iletecektim" cevabını verdi.
Galatasaraylı olduğunu ve ruhunun da Galatasaraylı olduğunu kaydeden Mustafa Yücedağ, "Bu gördüğüm olaylar, Galatasaray kulübüne yapıldı. Galatasaray kulübü, bu futbolcuları bulmalı. Ve ihanet edenler bir daha kulüpten içeri girmemeli. Herkes maç kasetlerini alsın ve izlesin. Takıma kimin ihanet ettiği net bir şekilde görülecek. İsim vermeyeceğim. Bunu Galatasaray açıklamalı" ifadelerini kullandı.
Futbolcuların Rijkaard'ın gitmesi için Galatasaray'a ihanet ettiğini vurgulayan Mustafa Yücedağ, "Bazı futbolcular Rijkaard’ın gitmesi için Galatasaray’a ihanet ettiler. Bu benim net görüşüm. Bunu Galatasaray’da eğer gören yoksa, bu çok vahim" dedi.
Tercümelerinin de eleştirildiğini belirten Mustafa Yücedağ, "Beni eleştirenlerin Flemenkçe anladığını sanmıyorum. Benim Flemence bilmediğimi iddia eden biri var ama; kendisi bu dili hiç bilmiyor. Yanlış tercüme ettiğimde çıkıp basına durum anlattım. Hoca ne söylediyse ben onları söyledim. Hiçbir cümleyi farklı çevirip, anlatmadım. Bu olaylar Türk futbolunda hep oluyor. Eğer bu olayların önüne geçmezssek Türk futbolu batacak. Artık kimsenin ekmek yediği yere ihnate etmemeli. İhanet çok var. Şimdiye kadar hiç konuşmadım; ama Türk futbolunda ihanet çok oluyor." ifadelerini kullandı.
-TRANSFERLERİ RIJKAARD İSTEMEDİ- Rijkaard'ın istifayı hiç düşünmediğini belirten Mustafa Yücedağ, "Başarılı olmak için mücadele etti. İkinci bir Barcelona yaratmak istiyordu. Rijkaard’ın transfer listesinde Lorik Cana, Pino ve Misimoviç yoktu; ama kulübün aldığın bu futbolculara hayır diyemedi. Rijkaard’a bir malzeme verildi; ama kötü gidişat hiç sorgulanmadı" şeklinde konuştu.
Rijkaard'ın Liverpool'a gidip gitmeyeceği sorusunu da yanıtlayan Mustafa Yücedağ, "Şu anda bu konu netleşmedi. Rijkaard şu anda İstanbul’da; ama mutlaka bir takımın başına geçmek istiyor. Rijkaard çok üzgün, böyle olsun istemiyordu. İstediğini yapamadığı için kırgın. Çünkü Rijkaard’ı çok yıprattılar. Hoca alt yapıdan yeni oyuncular istiyordu; ama malzeme yoktu. Alt yapıda istediği çalışmaları da yapamadı. Florya’da bir ekip çalışması yaratmayı çok istedik; ama bunu başaramadık. Bu konu için elimizden gelen mücadeleyi verdik; ama ekip çalışması sıfır" dedi.
Servet Çetin'in Karabük maçında yedek bırakılmasına da değinen Mustafa Yücedağ, "Karabük maçına daha savaşçı bir takım çıkarmak için Servet’i kadro dışı bıraktık. Ama Srevet çıktı, garip garip açıklamalar yaptı. Rijkaard her oyuncuyu denemek istiyordu. Hoca Mustafa Sarp’ı da iyi oynadığı maç sonunda dinlendirdi; ama onu kimse konuşmuyor. Herkes Servet’i konuşuyor. Bizde yeri geldi yedek kaldık. Oyuncunun çıkıp “hoca beni niye oynatmıyorsun mu dememiz lazım" şeklinde konuştu.
Mustafa Yücedağ derbiyle ilgili de konuşurken Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesinin zor olduğunu sözlerine ekledi.
Radyospor.com
arkadaş bana burrda biri serveti iyi futbolcu iyi defans oyuncusu desin ben onun futbol bilgisinden endişe duyarım.+ ilave ek mustafa sarp birazda olsa hakan balta sadece şimdi böyle oldu diye sölemiyorum bu oyuncuları geçen seneden beri ne olduklarını biliyorum.hatta geçen sene servet ve hakan baltanın saraçoğlundaki fb maçıyla ilgili olarak tek eleştiren bendim herkes bana yüklenmişti sen ne anlarsın gibilerinden vs. hiç unutmam o anları hatta nick verim armin diye biriydi.bu aralar herkes sallıyor zaten bunlara ben geçen seneden görmüştüm bunlardan hiç bir şey olamayacağına iyi sadece bir kaç maç oynarlar takdirde ederim gerçi hep öyle oynasalar ama göz boyuyor bu bazı taraftarlarda.keşke herkes iyi oynasada eleştirmesekde kazanan galatasaray ve biz oluruz.sadece sırf eleştiri veya muhalefet olsun diye eleştirmiyorum sadece sırf gerçekleri önceden görmüşümki bu futbolcuların ne halt oldukları şimdi bu aralar ortaya çıktı.
Adnan Polat ve adamlarının bir takım nasıl batırılır işte kısaca özetini yaptı.
İstersem ceza alayım umrumda değil ama böyle şerefsiz yönetim, komisyoncu yönetim hiç bir yerde yoktur daha. Olağanüstü kongrede bütün bu şerefsizlerin indirilmesi gerekiyor.
Rijkaard'ın nasıl harcandığını anlattı adam tek tek.
Transfer konusuyla başlayacak olursak mesela...
Futboldan anlamıyor dedik, orta saha forvet istemiyor dedik, dedik, dedik. Görün adamı işte neler istemiş.
Selçuk İnan, Malik Fathi, Drenthe, Baptista, İbricic, Diarra, Maresca gibi isimler varmış transfer listesinde. Hiçbiri alınmamış ve yönetim kafasına göre transfer yapmış. Rijkaard güçlü, fizikli oyuncular istemiş alınan adamlar belli.
Keita'yı da para için, komisyon için sattıkları yine apaçık ortaya çıktı. Rijkaard adamı beğeniyormuş zaten. Ama bu adamlar çıkıpta karakteri yakışmıyor bilmem ne diyerek üç kuruş para için Galatasaray'ın en verimli adamını sattılar. Ulan madem karaktersizleri göndereceksiniz göndersenize lan Serveti, Hakanı, Sarpı. Amaaaa tabi onlara para veren yok tabi. Keita'nın da talibi olmasa, para veren olmasa, bu kadar iyi olmasa o zaman karakterli futbolcu olurdu bunların gözünde.
Frank Rijkaard babasını kaybettiği gün Servet yanına gidip ben neden oynamıyorum, bana hesap vermelisin demiş. Sen kimsin ulan ?
Bunları kadro dışı bırakması söylenmiş fakat Rijkaard bir biz aileyiz, bunlar olur, kazanmamız lazım gibisinden şeyler söylemiş. Her zaman babacan bir tarzla yaklaşmış futbolculara.
Mustafa Yücedağ benim takımım olsa Galatasaray'dan oyuncu almam diyor. Düşünün koskoca Galatasaray ulan bu. Milletin hayalindeki klüpte böyle şerefsizler oynar işte.
Ahh Haldun Üstünel'de çıkıp bir konuşsa keşke.
Adnan Polat ve ekibi o şerefsizler herkesi harcamaya devam edecekler. Nasıl göz boyamışsa bu adamlar hala mali durumlardan, stadtan vs'den bahsediyorsunuz. Koskoca Galatasaray kulübünde dönen olaylara bakın. Bu şerefsizler Rijkaard'ı harcadılar, diğer gelecekleride harcayaklar. Artık birileri bu adamlara dur demeli. Tüm stad istifaya davet etmeli. Ama sustukça, suçu başkalarına attıkça bu adamlar aynı şeyleri yapmaya devam edecekler.
quote:
Servet Çetin'in Karabük maçında yedek bırakılmasına da değinen Mustafa Yücedağ, "Karabük maçına daha savaşçı bir takım çıkarmak için Servet’i kadro dışı bıraktık.
Bozacının şaidi şıracı 2 hokkabaz (Rijkaard-Mustafa) bu kulubu daha da dagıtmadan kovuldular allaha şükür. (Galatasaray yonetımın bu 2 hokkabaza kulubu emanat etmesını asla unutmıcaz orası ayrı bı yerde tartısılmak uzere dursun)
Acıklamaya bak? Neymıs , daha savascı bır takım cıkarmak ıcın Servet ı kadroya almamıslar?
Buna 5 yasındakı cocuklar bıle guler be. Servet ten fazla savasan kac tane adam var kı o takımda? Hadı adamı ve Galatasaray ı harcamayı amac edındınız onu anladık barı bunu acık acık soyleyebılecek cesaretınız olsaydı. Neymıs dıger adamları denıceklermıs.Denedıgı adam da sankı alt yapıdan gelen genc yetenek. Gökhan Zan ın nesını denıyorsun Karabuk deplasmanında Adam 1 senedır mac yapmamıs adam gıbı.
Ayıp sıze be Defolup gıttınız de kurtulduk sonunda
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditore
quote:
mübarek yücedağ tercüman değil transfer komitesi başkanı gibi çalışmış. f.rijkaard ın istediği isimlerin maliyeti ne kadar tutardı merak ettim. sanırsın ki rijkaard ın elinde amatör takım kadrosu var ve ligde yenildiği, karşısında 3 pas yapamadığı takımların da barcelona ayarında kadrosu var. futbolcuların bazıları neden oynamadı acaba ? bunun cevabını rijkaard ın vermesi lazım. hiç bir şey nedensiz olmaz. ve saygı dediğimiz şey de pazardan alınmıyor. sen davranış, kişilik olarak saygı duyulacak bir kişi isen zaten sana saygı duyarlar ve ayrıca sen karşındakine saygı duymazsan, güvenmezsen o da sana saygı duymaz.
Hala mı hocaya sallıyorsun Allah aşkına yapma etme ya.
Koskoca Galatasaray'da dönen olaylara bak ! Futbolcu oynamıyor, oynatılmadığı maçta hocanın babasının vefat ettiği gün "bana hesap verin" diyor. Hocanın hiç bir isteği yapılmıyor, Keita falan gönderiliyor yerine Pino getiriliyor.
Ayrıca hocanın istediği isimleri maliyetli adamlar değil. Bir Selçuk İnan'ı en fazla 6-7 M €'ya alırsın, onun dışındakileri bundan daha az fiyata alırsın. Maresca, İbricic, Drenthe, Baptista, Stoch bunların hangisi maliyetli sence ? Bırakın artık bu tür şeyleri.
2 TANE EFSANE BOK YOLUNA GİTTİ BUNUN TEK İFADESİ VE TANIMI BUDUR !
öncelikle sallamak kelimesini size iade edeyim. yakışmıyor. bu forumda maalesef olgunca fikir yazan kişi sayısı gittikçe azalıyor. sizin gibi düşünmeyen birisini gördüğünüz an seviyeyi düşürüyorsunuz. ben gittikten sonra ardından övgüler düzsem daha garip olmaz mı ? futbolcu oynamıyor diye aynı şeyi yazıyorsunuz. bu futbolcu neden oynamıyor ? eğer kasıtlı olarak oynamıyorsa (ben inanmıyorum, sen hoca olarak motive edemezsen, güvenmezsen, adamın dilinden anlamazsan verim alamazsın, t.direktörlük management'dır, insanları idare sanatıdır, edemezsen o işi yapmayacaksın) onu kadro dışı yapmayan hocaya nasıl saygı duyulacak ?
O bahsi geçen adamlar hep durdu. Kalli gitti, Cevat hoca gitti, Bülent kaptan gitti, Skibbe gitti, şimdi de Rijkaard ve Neeskens gitti. Yani 5 hoca birden gitti. Sizce sorun kimdedir bu durumda ?
Ayrıca niye o zaman her maç Baros, Neill, Kewell, Arda, Sabri, Ayhan, geçen sene Giovani falan bir taraflarını yırtıyor (du) ? Bu saydığım adamlar Sabri ve Ayhan dışında yeni adamlar. Ama Servet falan hep kalmış, 5 hoca değişmiş üstlerine. 6.hoca yeni gelmiş. Diyecek başka söz var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: GoldBullet
arkadaş bana burrda biri serveti iyi futbolcu iyi defans oyuncusu desin ben onun futbol bilgisinden endişe duyarım.+ ilave ek mustafa sarp birazda olsa hakan balta sadece şimdi böyle oldu diye sölemiyorum bu oyuncuları geçen seneden beri ne olduklarını biliyorum.hatta geçen sene servet ve hakan baltanın saraçoğlundaki fb maçıyla ilgili olarak tek eleştiren bendim herkes bana yüklenmişti sen ne anlarsın gibilerinden vs. hiç unutmam o anları hatta nick verim armin diye biriydi.bu aralar herkes sallıyor zaten bunlara ben geçen seneden görmüştüm bunlardan hiç bir şey olamayacağına iyi sadece bir kaç maç oynarlar takdirde ederim gerçi hep öyle oynasalar ama göz boyuyor bu bazı taraftarlarda.keşke herkes iyi oynasada eleştirmesekde kazanan galatasaray ve biz oluruz.sadece sırf eleştiri veya muhalefet olsun diye eleştirmiyorum sadece sırf gerçekleri önceden görmüşümki bu futbolcuların ne halt oldukları şimdi bu aralar ortaya çıktı.
Tarıhın en basarılı baskanı Faruk Süren den bıle 1 haber bırısın sen ? Mesajın duruyor ardından benım de mesajımda duruyor bi oku ıstersen salladıgın Faruk Süren kimmiş kaç kupa kazandırmıs falan. Gecen sene sen ne anlarsın dedıklerınde dogru demısler kım ne dedıyse artık.
Daha önce hiç Gs camiasını bu halde görmemiştim,şaşırarak takip ediyorum olan biteni,pembe diziye bağladı iyice olaylar:)
Biz alışığız,hatta kaos'tan beslendiğimiz bile söylenir ama,ne bileyim Gs bunu kaldıramaz gibime geliyor.
bahsettiği şeylerden biride belki çok küçük ve basit bi olay ama durumun vahemetini nekadar amatör bi yönetimin başımızda olduğunu gösteriyor.
karabük maçı öncesi gece vakti birkac taraftar bağırıp çağırarak futbolcuları görmek istemiş futbolcular uyuyorlarmış ve mustafa yücedağ çıkıp kardeşim yarın görürsünüz lütfen sessiz olun gibi şeyler demiş, sonraki günde Adnan Sezgin fırça atmış mustafa yücedağa sen karışma diye. Mustafa yücedağda benim içimde galatasaray sevgisi var ne yani davul zurna mı çalsınlar diyor.
Neresinden bakarsanız bakın bu basit olaya 2.lig takımlarında bile böyle bi amatörlük yoktur bence
bu maç satmak yada öyle demeyelimde bilerek iyi oynamak nedir bu ya şimdi servet ve tayfasının tamam iyi oynamasın hatta sanki dünyanın en iyi oyuncuları gibi oynasınlar bundan sonraki maçlarda lig sonunda şampiyonluğu biz 1 maçla yada şöyle diyeyim 3 puan yada 1 puan la kaybedersek bunun hesabını kim vercek??
Yücedağ bu oyuncuları kadro dışı bırakalım bunlar takımı sabote ediyor demiş.Rijkaard hayır onları kazanmamız lazım demiş.
Bu tür olaylarda kimi dinlerseniz ona hak verirsiniz. Bundan bir kaç ay önce Adnan Polat çıktı NTV Spor'a ve herkes "vay anasını" dedi. Şimdi de Mustafa Yücedağ için aynı şeyler yazılıyor. Herkesin kendince haklı sebepleri var. Ancak unutlan birşey var, olan GS'ye oldu.
@previlla
Nedir bu reykart düşmanlığı neden herşeye laf yetişmirmeye çalışıyorsun.
Servet ve savaşçı ? Servet defans olarak attığı golden az sarı kart gören bir adam.Savaşçı ve Sert adam neill gibi olur 10 a yakın kart görür, çeker indirir defans adamı da öyle olmalı zaten.