Şimdi Ara

Mustafa Yücedağ bırazdan NtvSpor da canlı yayında açıklamalarda bulunacak!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan Mustafa yı dınlerken Rıjkaard denılen basıretsız adama harcadıgımız 17 ay ıcın bir kere daha acıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

Bu adam haklı olsa da bariz belli ki kendi reklamını yapmaya çıkmış. Her iki cümlede bir "Ben şöyle yaptım, böyle yaptım." diyen adam güvenilirliğini kaybeder.

Reklam veya değil adam gerçekleri anlatıyor. Bence galatasaray'ın şimdiki durumuna bakarsak dedikleri doğru.

Ben de aksini iddia etmedim zaten. Ama adamın haklılığını gören kişi gerçek amacını da görmeli.
  • Hagi nin teknık dırektor oldugu takımda tercümanlık görevindeki Mustafa Yücedağ sol bek ya da santrafor ya da herhangı bır mevki için adam onerecek ? taktık teknık konularda ahkam kesıcek ve yorumda bulunacak ha?

Rijkaard ve Hagi arasındakı 1000 farktan sadece 1 tanesi bu zaten.
    Geri kalan 999 fark ıcın ızlemeye devam edın...

• quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Şuan Mustafa yı dınlerken Rıjkaard denılen basıretsız adama harcadıgımız 17 ay ıcın bir kere daha acıyorum.

İyi misiniz acaba ? Ne içtiyseniz aynısından ben de istiyorum lütfen.

Rijkaard'ın hiç bir isteği yapılmamış, kulübe ihanet eden futbolcular varmış. Daha ne istiyorsunuz adamdan anlamıyorum ya ! Yeter be kardeşim yeter !
  • Paar olm Paar.
    Öğrenmeden etmeden neye kalkışıyorsunuz ya
  • quote:

Hagi nin teknık dırektor oldugu takımda tercümanlık görevindeki Mustafa Yücedağ sol bek ya da santrafor ya da herhangı bır mevki için adam onerecek ? taktık teknık konularda ahkam kesıcek ve yorumda bulunacak ha?

Rijkaard ve Hagi arasındakı 1000 farktan sadece 1 tanesi bu zaten.
    Geri kalan 999 fark ıcın ızlemeye devam edın...

Lan adam alt tarafi isim onermis napmis da elestiriyosun. Pino gibi adamlarida onermemis. Aa pardon Adnan Polat Pinoya sihirbaz diyodu cok yetenekli diyodu. Gorduk.

• 2 efsane nasıl yenir hep birlikte gördük arkadaşlar.
  • bilmeden b,k atıyorlar dedi
  • tam ne konustu beyler bu adam ben izleyemedim de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

tam ne konustu beyler bu adam ben izleyemedim de?

*Transferlerin hiç biri Rijkaard'ın istedikleri değildi.
    *Rijkaard'ın istediği transferler yapılmadı.
    *Futbolculardan bazıları kulübe ihanet etti, bilerek oynamadı.
    *Rijkaard orta saha, ön libero, sol bek, sol açık ve santrafor istedi. Ön libero ve sol bek alındı. Orta saha olarakta Selçuk İnan'ı özellikle istemiş. Diğer istediği isimlerden 3 tanesi de Maresca, Baptista, Ibricic. (Mustafa Yücedağ'ın söylediği isimler bunlar, gerisinde daha çok isim vardır kesin)
  • quote:

Aç izle daha devam ediyor
  • bizde böyle başkanlar olduğu sürece adnan polat,faruk süren vs.. gibi biz daha çok yanarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

quote:

Şuan Mustafa yı dınlerken Rıjkaard denılen basıretsız adama harcadıgımız 17 ay ıcın bir kere daha acıyorum.

İyi misiniz acaba ? Ne içtiyseniz aynısından ben de istiyorum lütfen.

Rijkaard'ın hiç bir isteği yapılmamış, kulübe ihanet eden futbolcular varmış. Daha ne istiyorsunuz adamdan anlamıyorum ya ! Yeter be kardeşim yeter !

Bişey istediğim yok. Zaten KOVULDU

Sonunda bütün becerıksızlıgı ve ruhsuzlugunu da yanına alıp gitti
    Artık Liverpool düşünsün. İngilizler futbolu azıcık biliyorsa bu adama Premier ligden 1 tane bile takım teklifte bulunmaz
    Olur da Liverpool böyle bir hata yaptı diyelim. Sezon bitmeden ordan da kovulur beceriksiz Rijkaard.

• quote:

quote:

*Rijkaard orta saha, ön libero, sol bek, sol açık ve santrafor istedi. Ön libero ve sol bek alındı. Orta saha olarakta Selçuk İnan'ı özellikle istemiş. Diğer istediği isimlerden 3 tanesi de Maresca, Baptista, Ibricic. (Mustafa Yücedağ'ın söylediği isimler bunlar, gerisinde daha çok isim vardır kesin)

hocam kimmiş bunlar sana zahmet sölermisin....

• Ben Frank R. önerdiği isimleri merak ettim, kimmiş bu adamlarda alınamamış.İsim geçti mi hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldBullet

bizde böyle başkanlar olduğu sürece adnan polat,faruk süren vs.. gibi biz daha çok yanarız

Sizler futbolu kac senedır takıp edıyorsunuz gercekten cok merak edıyorum ?
    Faruk Süren kim senın ya haberın yok ? Ya da Rijkaard fanclub uyesı oldugun ıcın Rijkaard dısında herkesı futbol cahılı ılan edıyorsunuz?

Ufkunun açılması dileğiyle..

quote:

Başkanlık döneminde, Fatih Terim'i tam yetkiyle futbol takımının başına getirmiştir. 4 yıl süresince büyük başarılar elde edilmiştir. Faruk Süren bu durumu "O da iddialı, ben de. Neticede biz bu noktada başarılı olduk." diyerek açıklamıştır.[1] Şirketleşme yönünde attığı adımlar, kulübe yeni bri vizyon kazandırmıştır. Fatih Terim'in ayrılmasından sonra, Galatasaray'ı daha sonradan şampiyonluğa taşıyacak olan Lucescu'yu da Türkiye'ye Faruk Süren yönetimi getirmiştir.

Futbol takımının kazandığı kupalar bakımından sadece Galatasaray tarihinin değil, Türkiye tarihinin en başarılı başkanı ve dünyanın sayılı başkanları arasındadır. 5.5 yıllık süreçte Galatasaray 14 kupa kazanmıştır. Dört defa üst üste Türkiye Ligi şampiyonluğu, üç defa Türkiye Kupası, üç TSYD Kupası, iki Cumhurbaşkanlığı Kupası, bir UEFA Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluğu bu döneme sığmıştır. Galatasaray Spor Kulübü'nün UEFA kupasını kazandığı 2000 yılından sonra 1 yıl daha başkanlık yapmıştır.

• diarrayı önermiş mustafa yücedağ rijkaarda oda olur demiş bonservis bedeli olmadan yıllık 3.5 m euro'ya gelecekti ama almadılar dedi
  • Mustafa Yücedağ kendini Hagi'den büyük mü sanıyor nedir bu durum ?
  • yaş olarak büyükmüş ama hagi'den öğreneceklerim olurdu kalsaydım dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

quote:

hocam kimmiş bunlar sana zahmet sölermisin....

Sadece Servet'i söyledi Karabük maçından sonra "bana hesap verin, niye oynatılmadım" demiş.

Hocanın istediği futbolculardan bazılarını söyledi Mustafa Yücedağ;

Selçuk İnan, Mamadou Diarra, İbricic, Maresca, Drenthe

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.