Şimdi Ara

Mustafa Yücedağ bırazdan NtvSpor da canlı yayında açıklamalarda bulunacak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bugün Radyosporda yapığı açıklamalar

- "futbolcular rijkaard'i sabote etti, kalmasini isteyenler azinliktaydi. bu çok nettir."

- "bazı futbolcular oynamayarak rijkaard'a değil ama, galatasaray kulübüne ihanet ettiller. bu isimleri kulüp bulacaktır."

- "biz yürekten galatasaraylıyız, bu yapılan ihanettir. bunu yapanları biz dışında herkes biliyor, bir tek biz bilmiyoruz"

- "rijkaard mağlubiyeti hazmedemeyecek bir insandı. istifayı düşünmedi, daima başarılı olmak için kalmak istedi."

- "bildiğim kadarıyla alınan futbolcular rijkaard'ın listesinde yoktu. mecburen kulüp kimi aldıysa onunla çalıştı."

- "herkes atıp tutuyor ama bu adam kimi istemiş, kim gelmiş, ne olmuş bir araştırın. madem sz eski oyuncusunuz, gidin sz hoca olun"

- "rijkaard kesinlikle kızgın değil ama morali baya bozuktu, çok üzüntülüydü. istediğini yapamadığı için üzüldü"

sanırım buna benzer şeyler söyleyecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: lion256

Bugün Radyosporda yapığı açıklamalar

- "futbolcular rijkaard'i sabote etti, kalmasini isteyenler azinliktaydi. bu çok nettir."

- "bazı futbolcular oynamayarak rijkaard'a değil ama, galatasaray kulübüne ihanet ettiller. bu isimleri kulüp bulacaktır."

- "biz yürekten galatasaraylıyız, bu yapılan ihanettir. bunu yapanları biz dışında herkes biliyor, bir tek biz bilmiyoruz"

- "rijkaard mağlubiyeti hazmedemeyecek bir insandı. istifayı düşünmedi, daima başarılı olmak için kalmak istedi."

- "bildiğim kadarıyla alınan futbolcular rijkaard'ın listesinde yoktu. mecburen kulüp kimi aldıysa onunla çalıştı."

- "herkes atıp tutuyor ama bu adam kimi istemiş, kim gelmiş, ne olmuş bir araştırın. madem sz eski oyuncusunuz, gidin sz hoca olun"

- "rijkaard kesinlikle kızgın değil ama morali baya bozuktu, çok üzüntülüydü. istediğini yapamadığı için üzüldü"

sanırım buna benzer şeyler söyleyecek..
    ŞİMDİ futbolcular galatasaray'a ihanet ediyor , nerede olduklarının nasıl bır buyuk takımda olduklarınnın farkında degıller dedi...
    SERVET olayı ortaya cıkıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

ŞİMDİ futbolcular galatasaray'a ihanet ediyor , nerede olduklarının nasıl bır buyuk takımda olduklarınnın farkında degıller dedi...
    SERVET olayı ortaya cıkıyor....

Alıntıları Göster
    Adama helal olsun, dobra dobra konuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lion256

Bugün Radyosporda yapığı açıklamalar

aynılarını soyluyor su anda..

bılerek savasmadılar sahada , bunun altında birşeyler vardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Adama helal olsun, dobra dobra konuşuyor.

Alıntıları Göster
    Yuh

normalde yer yerinden oynaması lazım bu adamın açıklamalarından sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaykoMMaster

Yuh

normalde yer yerinden oynaması lazım bu adamın açıklamalarından sonra

Alıntıları Göster
    Bu adam haklı olsa da bariz belli ki kendi reklamını yapmaya çıkmış. Her iki cümlede bir "Ben şöyle yaptım, böyle yaptım." diyen adam güvenilirliğini kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

Bu adam haklı olsa da bariz belli ki kendi reklamını yapmaya çıkmış. Her iki cümlede bir "Ben şöyle yaptım, böyle yaptım." diyen adam güvenilirliğini kaybeder.

Reklam veya değil adam gerçekleri anlatıyor. Bence galatasaray'ın şimdiki durumuna bakarsak dedikleri doğru.
  • Bunlari goremeyen Galatasarayli varmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Bunlari goremeyen Galatasarayli varmiydi?
    Evet sallayalım Rijkaard'a.

Şimdi bu yapanlara sevgi gösterisinde bulunup isimlerini nasıl tribünde söyleyeceğiz ? Söyleyin bana beyler !
  • quote:

Ben yönetimin gördüğüne inanmıyorum. Niçin servet vs oyuncular kadro dışı değil hala ?
    Ya yönetimde bu işin içindeydi yada görmek istemiyorlar.
  • Konussun Rijkaard da konussun ki yonetimin kotulugu ortaya ciksin. O kadar iyi oluyor ki. Yonetim hala Serveti kadro disi birakmasin. Resmen ihanet.
  • quote:

quote:

Ben yönetimin gördüğüne inanmıyorum. Niçin servet vs oyuncular kadro dışı değil hala ?

Alıntıları Göster
    rijkaard 1 kişi yerine yenisi bulunur, ama bir sürü futbolcu göndermek akıl karı değil şu anda... diye düşünmüş olabilir yönetim. En baştan bir otorite kurulamaması en büyük hatadır.

Zamanında kalli lincoln'ü tribüne çekti ve bundan sadece lincoln zarar gördü, şimdi ise bu yapılamadığı için, hastalık büyüdü ve bir çok futbolcuya bulaştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

rijkaard 1 kişi yerine yenisi bulunur, ama bir sürü futbolcu göndermek akıl karı değil şu anda... diye düşünmüş olabilir yönetim. En baştan bir otorite kurulamaması en büyük hatadır.

Zamanında kalli lincoln'ü tribüne çekti ve bundan sadece lincoln zarar gördü, şimdi ise bu yapılamadığı için, hastalık büyüdü ve bir çok futbolcuya bulaştı.

Alıntıları Göster
    Haaaaaaaah Misi, Insua ve diğer alınanların hiç biri listede yokmuş.

Buyur burdan yak.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Servet ne yaptı?
  • Yapilan transferlerin hic biri Rijkaardin istedigi adamlardan degilmis. Sonra suclu Rijkaard. Yazik oldu yazik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Alıntıları Göster
    Adam resmen herşeyi açıkladı..Bakalım yarın neler olack

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Hic bir sey olmaz. Servet gibi adam tum Turkiyenin gozleri onunde yaptigi seyden sonra hala takim ile antremanlara cikiyor. Yine hic birsey olmucak. Yazik oldu Rijkaarda. Bu belli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Hic bir sey olmaz. Servet gibi adam tum Turkiyenin gozleri onunde yaptigi seyden sonra hala takim ile antremanlara cikiyor. Yine hic birsey olmucak. Yazik oldu Rijkaarda. Bu belli.

Alıntıları Göster
    iyi de zaten Rijkaard Canayla Pino isimlerini alınınca ilk kez duydum dememiş miydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

iyi de zaten Rijkaard Canayla Pino isimlerini alınınca ilk kez duydum dememiş miydi :)

Alıntıları Göster
    nası bi konuşma tarzı 3 kelimesinden biri neticesinde ve daldan dala.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.