Ben Frank R. önerdiği isimleri merak ettim, kimmiş bu adamlarda alınamamış.İsim geçti mi hiç ?
Mesela 1 tanesını soyledı Real Madrid ten Drenthe yı ıstemıs. Çok yüsek bonservıs bedelı yuzunden almamıslar Diğerlerini soylemeye utandı muhtemelen cunku yıne o ayar adamlardan bırıdır. Kulubu Barselona sandı heralde 100 mılyon euro transfer butcesı falan.
Hoca alışmıs tabi elinin altında Messi ler Eto'o lar Puyol lar Xavi ler Iniesta alar olmasına Kadroda Dünya yıldızları olmadan mac kazanmak zor, başarı zor .
Çok büyük hoca çook..
B.k atarak dikkat çekmek isteyen biri kişi daha herkesin söylediğinin aksini söyleyecek dikkat çekcek.
Adamın istediği yapılmamış diyorlar hala boş boş yazıyor.Eğer doğruysa yönetimin derhal istifa etmesi gerekiyor çıkıp reykartın istediği oyuncuları aldık dediler.
mübarek yücedağ tercüman değil transfer komitesi başkanı gibi çalışmış. f.rijkaard ın istediği isimlerin maliyeti ne kadar tutardı merak ettim. sanırsın ki rijkaard ın elinde amatör takım kadrosu var ve ligde yenildiği, karşısında 3 pas yapamadığı takımların da barcelona ayarında kadrosu var. futbolcuların bazıları neden oynamadı acaba ? bunun cevabını rijkaard ın vermesi lazım. hiç bir şey nedensiz olmaz. ve saygı dediğimiz şey de pazardan alınmıyor. sen davranış, kişilik olarak saygı duyulacak bir kişi isen zaten sana saygı duyarlar ve ayrıca sen karşındakine saygı duymazsan, güvenmezsen o da sana saygı duymaz.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Mustafa Yücedağ kendini Hagi'den büyük mü sanıyor nedir bu durum ?
Yaş olarak yani. Daha büyük zannediyor kendini galiba ?
Ayrıca Keita konusunuda söyleyeyim. Keita'nın gönderilmesini hoca istememiş heralde. Hoca Keita'yı seviyormuş ve hoşnutmuş. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor çok hoşnutum diyormuş Keita için.
Hiç birşey demiyorum ben daha...
Hea ben b.k atıyorum ? Amacım da dıkkat cekmek
Çok pardon ama senın dıkkatını cekınce noluyor benı bı aydınlatır mısın ? 5 dakka sonra pc nın dugmesıne basıcam ve bır daha aklıma gelene kadar bu bolume bakmıcma bıle. Başka işim gucum kalmadı futbol bolumunde bazı fanatıklerın dıkkatını mı cekıcem ?
Ayrıca en azından ben sepetı koluna takılıp ulkeden postalanan yanı kovulan becerıksız bır hoca yı elestırıyorum
Burda kendısını Galatasaray lı sanıp ta Galatasaray tarıhının en basarılı baskanlarından Faruk Süren e bıle b.k gıbı şuursuzca ve cahılce konusmuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: previlla
quote:
Orijinalden alıntı: GoldBullet
bizde böyle başkanlar olduğu sürece adnan polat,faruk süren vs.. gibi biz daha çok yanarız
Sizler futbolu kac senedır takıp edıyorsunuz gercekten cok merak edıyorum ? Faruk Süren kim senın ya haberın yok ? Ya da Rijkaard fanclub uyesı oldugun ıcın Rijkaard dısında herkesı futbol cahılı ılan edıyorsunuz?
Ufkunun açılması dileğiyle..
quote:
Başkanlık döneminde, Fatih Terim'i tam yetkiyle futbol takımının başına getirmiştir. 4 yıl süresince büyük başarılar elde edilmiştir. Faruk Süren bu durumu "O da iddialı, ben de. Neticede biz bu noktada başarılı olduk." diyerek açıklamıştır.[1] Şirketleşme yönünde attığı adımlar, kulübe yeni bri vizyon kazandırmıştır. Fatih Terim'in ayrılmasından sonra, Galatasaray'ı daha sonradan şampiyonluğa taşıyacak olan Lucescu'yu da Türkiye'ye Faruk Süren yönetimi getirmiştir.
Futbol takımının kazandığı kupalar bakımından sadece Galatasaray tarihinin değil, Türkiye tarihinin en başarılı başkanı ve dünyanın sayılı başkanları arasındadır. 5.5 yıllık süreçte Galatasaray 14 kupa kazanmıştır. Dört defa üst üste Türkiye Ligi şampiyonluğu, üç defa Türkiye Kupası, üç TSYD Kupası, iki Cumhurbaşkanlığı Kupası, bir UEFA Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluğu bu döneme sığmıştır. Galatasaray Spor Kulübü'nün UEFA kupasını kazandığı 2000 yılından sonra 1 yıl daha başkanlık yapmıştır.
Stadyum maketleri, AİG kazığı gibi olaylardan bahsetmemişler. Unutmuşlar heralde...
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
mübarek yücedağ tercüman değil transfer komitesi başkanı gibi çalışmış. f.rijkaard ın istediği isimlerin maliyeti ne kadar tutardı merak ettim. sanırsın ki rijkaard ın elinde amatör takım kadrosu var ve ligde yenildiği, karşısında 3 pas yapamadığı takımların da barcelona ayarında kadrosu var. futbolcuların bazıları neden oynamadı acaba ? bunun cevabını rijkaard ın vermesi lazım. hiç bir şey nedensiz olmaz. ve saygı dediğimiz şey de pazardan alınmıyor. sen davranış, kişilik olarak saygı duyulacak bir kişi isen zaten sana saygı duyarlar ve ayrıca sen karşındakine saygı duymazsan, güvenmezsen o da sana saygı duymaz.
Servetin de böyle düşündüğünü varsayıyorum.
Saçma sapan ne varsa yazmışsın bunlar para alıyor hocam para, hobi için oynamıyorlar tavır yapsınlar.
quote:
Rijkaard soyunma odası kapısında bekleyip futbolcuları tek tek tebrik ederek saygısını gösterdi zamanında...
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan19
quote:
Saçma sapan ne varsa yazmışsın bunlar para alıyor hocam para, hobi için oynamıyorlar tavır yapsınlar.
rijkaard ne alıyor ? 5 milyon boncuk mu ?
Keitayı bize yakışmadı diye yolladıklarını söyleyen polat servete niye birşey yapmıyor ilginç.
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditore
Hocanın istediği futbolculardan bazılarını söyledi Mustafa Yücedağ;
İbricic i Galatasaray transfer komıtesı baskanı Mustafa Yücedağ önermiş diğer onerdıgı tonla oyuncu arasında. Rijkaard muhtemelen o adamı tanımıyordur bıle. Kendısı sadece belli başlı üst düzey ligleri takip edıyor cunku
Havası bozulur yoksa
quote:
Hala mı hocaya sallıyorsun Allah aşkına yapma etme ya.
Koskoca Galatasaray'da dönen olaylara bak ! Futbolcu oynamıyor, oynatılmadığı maçta hocanın babasının vefat ettiği gün "bana hesap verin" diyor. Hocanın hiç bir isteği yapılmıyor, Keita falan gönderiliyor yerine Pino getiriliyor.
Ayrıca hocanın istediği isimleri maliyetli adamlar değil. Bir Selçuk İnan'ı en fazla 6-7 M €'ya alırsın, onun dışındakileri bundan daha az fiyata alırsın. Maresca, İbricic, Drenthe, Baptista, Stoch bunların hangisi maliyetli sence ? Bırakın artık bu tür şeyleri.
2 TANE EFSANE BOK YOLUNA GİTTİ BUNUN TEK İFADESİ VE TANIMI BUDUR !
Mustafa'nın konuştukları direk bilgi değil kendi yorumu. Çünkü isimde veremiyor. veremediği gibi tespit te edememişler. Servet şu anda baş düşman olarak gösteriliyor her yerde. Oysa bu sezon kazanılan 4 mnaçında en iyilerinden biriydi.
Benim konusmadan anladığım iki hain
Mustafa Sarp ve Servet Çetin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan19
quote:
rijkaard ne alıyor ? 5 milyon boncuk mu ?
O tavır mı yapıyor? İstemediği oyuncuyu oynatmama özgürlüğü yok mu hocanın sen oynamadım diye kuyu kazamazsın..
Geçti gitti önümüze bakmak gerekiyor.
Takıma ihanet eden futbolcuları kapı dışarı koymadan asla düzlüğe çıkamayız.
rijkaard savunacağım aklıma gelmezdi ama adam haklı burda.adamın tek eksikliği iyi niyetli ve disipline önem vermemesi sadece.çok hata yaptı rijkaardda serveti mustafa yı bırak süresiz kadro dışı.servet defans oyuncusu filan değil zaten tam bir iri ayı gibi ancak tutcak çekcek öle adam tutcak.ne pozisyon alma ne bir top kesme ne bir kafa topu kazanma hamleleri var hiç bir özelliği yok.marsilyaya bir satamadılar şunu.bu oyuncuları gerçi kadro dışıda bıraksan böyle yönetim ve taraftar olduğu sürece ne kadar doğru tartışılır tabi.servet bi oynamasın hemen servet ci kesiliyor herkes.servet resmen gs defansını katlediyor o oynadığı sürece.sadece bu sezon için değil ilk geldiği sezon hariç hiç bir maç iyi oynamadı.sadece skibbe döneminde benfica ve h.berlin maçları hariç allahı var iyi oynadı ama her maç öyle oynamıyor 2 maç iyi oynasa 20 maçın 15 inde kötü oynuyor bir çok kendi bariz hatası yüzünden gol yedik.adnan polatda para filan yok diyor ama bu kulübde sıradan bir anadolu kulübü değilki.çok başarılı bir başkansan ne yaparsan yapıp orta sahaya ledesma ve selçuk inan ı alacaklardı.gerekirse değerinden 3-5 milyon fazla para verip alcakdın bu sana ilerde hem başarıyla hemde bunun sağladığı para olarak geri gelcekti.ntv de rijkaard forvet istemedi filan dedi.yoksa biz alcaktık dedi vs vs bunun gibi bir çok yalan daha tüm 70 milyonun önünde söyledi.ben bunun kadar yalancı bir gs başkanı görmedim hayatta.bu servetin filan yaptıklarından başkanın haberi vardır.zaten oda bahane arıyor kendini kurtarmak için başarısızlıktan her şeyde zeytin yağı gibi üste çıkıyor başkan.adnan polat ve onun gibileri olduğu sürece başarı bize hayal..
Helal olsun Mustafa Yücedağ'a dobra dobra konuştu.
Adam ben teknik direktör olsam gs'den alacağım 2-3 futbolcu vardır dedi.Servet tek değilmiş.