Şimdi Ara

MUŞTAYLA POLİSE YAKALANDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
5
Favori
11.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RancStone

evet 97 lisin ve ölümcül sonuçlar doğurabilecek alet taşıyorsun. inşallah 1 hafta içerde yatarsın aklın başına gelir. senin gibi bilmemneler yüzünden insanlar ölebiliyo bk var taşıyonuz muşta. daha fazla yazarımda neyse inş gerekli cezayı alırsında aklın başına gelir. ayrıca blok.

+100 katılıyorum
    Sen yaşadığım ülkede, artık adı neyse o aletle polise yakalanırsan yaşının gerektirdiği 16 yaş grubunda ki hapishanede 3 ay yatarsın paraya bile çevrilmez hayırdır koçum savaşa mı giyorsun okulamı ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 2 Mayıs 2013; 1:24:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

quote:

evet 97 lisin ve ölümcül sonuçlar doğurabilecek alet taşıyorsun. inşallah 1 hafta içerde yatarsın aklın başına gelir. senin gibi bilmemneler yüzünden insanlar ölebiliyo bk var taşıyonuz muşta. daha fazla yazarımda neyse inş gerekli cezayı alırsında aklın başına gelir. ayrıca blok.

+100 katılıyorum
    Sen yaşadığım ülkede, artık adı neyse o aletle polise yakalanırsan yaşının gerektirdiği 16 yaş grubunda ki hapishanede 3 ay yatarsın paraya bile çevrilmez hayırdır koçum savaşa mı giyorsun okulamı ??????

Alıntıları Göster
    yolda buldum attım cebe dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lastday4u

quote:

+100 katılıyorum

Alıntıları Göster
    Adliyeye girerken x-ray cihazı cebimdeki çakıya öttü polis aldı allahtan tanıyorduk polisi çıkarken bize geri verdi çakı da büyük bi şeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Muşta taşımak suçtur, istediğin kadar kendini acındır hiç bir halt elde edemezsin her şekilde yandın siciline işlenecek bu durum. Muştaya güveneceğine bileğine güven.

Polisine göre değişiyor bu cezalar benim arkadaş okulda yakalandı sadece elinden aldılar bir arkadaşım da dışarda yakalanmış sadece elinden almışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

usul usul git.

olaya yasal işlem yapacaklar,evden alırım demek suç işledin cezasını kesicem demektir
    mahkemeye sevk ardından hapis cezası olur,yasa neyse onu yaparlar
    6136

Madde 4 - (Değişik madde: 12/06/1979 - 2249/5. md.)

Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır.

Madde 14 - ( Maddenin tamamı 8.2.2008 T. 5728 sk. değ.)

Her kim, bu Kanun hükümlerine aykırı olarak 4 üncü maddede yazılı olan bıçak veya başkaca aletler yahut benzerlerini ülkeye sokar, sokmaya kalkışır veya bunların ülkeye sokulmasına aracılık eder veya bunları ülkede yapar veya bir yerden diğer bir yere taşır veya yollar veya taşımaya aracılık ederse iki yıldan beş yıla kadar hapis ve ikiyüz günden az olmamak üzere adlî para cezası ile cezalandırılır. Suç konusu bıçak ve aletlerin niteliği veya sayı olarak azlığı halinde verilecek ceza yarısına kadar indirilir.

2 yıl yiyebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

benim bir arkadaş yakalandı geçenlerde 1 hafta sonra helvasını yedik

• quote:

Orijinalden alıntı: _Adolf_

İyi ki reşit değilsin. Bu dediğimi ciddiye al kesinlikle üzerinde taşıma.

çocuk mahkemesine sevk ederler çocukları hiçmi hapse atmıyorlar

Madde 15 - (Değişik madde: 12/06/1979 - 2249/10 md.)

( 8.2.2008 T. 5728 sk. değ.) Bu Kanun hükümlerine aykırı olarak 4 üncü maddede yazılı olan bıçak veya diğer aletleri veya benzerlerini satanlar, satmaya aracılık edenler, satın alanlar, taşıyanlar veya bulunduranlar hakkında altı aydan bir yıla kadar hapis ve yirmibeş günden az olmamak üzere adlî para cezasına hükmolunur.(Sulh Ceza)

15. maddeyi unutmuşum...

alıntıdır

quote:

Arkadaşlar kendinizi kandırmayın. Ben dandik bir cakıdan 10 ay ceza aldım.3600 paraya cevrildi. Tamamen bıçağı veya cakıyı inceleyen bilirkişinin insafına kalmış

elemanı normalde polis götürüp nezarete atması lazımdı,polis buna iyilik yapmış,nezarete atınca sabah olmasını beklersin,sabah olunca ifadeni alırlar mahkemeye sevk ederler
    savcıya göre değişir karar alınana kadar ya hapiste yatarsın,yada hapiste yatmadan mahkemen devam eder

polis sana iyilik yapıp sabaha kadar nezarete atmamış evinde yat uyu ama sabah oldumu gel diyor,sabah olunca mahkemen başlıyacak,eğer gelmezsen evden alırım gelirsin diyor,çünkü polis tutanak tutmuş

sen ne işe girebilirsin,nede evlenirsin,hatta hapiste yatarsan ünüversite okuyamıyorsun,sabıkası olanlar ünüversite sınavına giremiyor sanırım(bu kısmını öyle duydum ama emin değilim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Bizim 89lu bir arkadaş taşıyordu geçen sene. polis gece kimlik kontrol ederken muştayı görmüş ve aynı şekilde karakola gel demiş bizim arkadaş da gitmiş gidiş o gidiş arada temiz çamaşır götürüyoruz.

2 sene yatıp çıkması lazımdı kaç ay veya yıl oldu,fazla yatırmıyorlar,muşta zaten silah taşımakla aynı işleme giriyor
    silah taşıyıp 2 yıl yatanlar oluyor,muştayamı af gelecek,polis zaten tutanağı yazmış artık geri dönüş yok silinmez,gidip bu ağlar ama boşa,polis ne yapsın silecek değilya
  • sen şimdi temiz çamaşırları poşede koy,yanına az para al,sabah evden çıkarken vedalaş,son bir kez evine odana bak
    kız arkadaşın varsa veda etme o zaten başkasını bulur,sana sadık kalsa bile anne babası hapisten çıkmış adama vermezler
    ha bide yeni ergen oğlanların arasına gireceksin,ilk cinsel ilişkiyi onlarla tadabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Adolf_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Okulda 2 bodyguard muşta ve kelebekle üstümü arayıp bulamamışlardı.

Ama cok değişik birşey , kaç ay kaç yıl yiyeceğini hesaplıyorsun bir an

Polisler aklın başına gelsin diye 1 gece hapiste tutabilir abisi

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

usul usul git.

olaya yasal işlem yapacaklar,evden alırım demek suç işledin cezasını kesicem demektir
    mahkemeye sevk ardından hapis cezası olur,yasa neyse onu yaparlar
    6136

Madde 4 - (Değişik madde: 12/06/1979 - 2249/5. md.)

Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır.

Madde 14 - ( Maddenin tamamı 8.2.2008 T. 5728 sk. değ.)

Her kim, bu Kanun hükümlerine aykırı olarak 4 üncü maddede yazılı olan bıçak veya başkaca aletler yahut benzerlerini ülkeye sokar, sokmaya kalkışır veya bunların ülkeye sokulmasına aracılık eder veya bunları ülkede yapar veya bir yerden diğer bir yere taşır veya yollar veya taşımaya aracılık ederse iki yıldan beş yıla kadar hapis ve ikiyüz günden az olmamak üzere adlî para cezası ile cezalandırılır. Suç konusu bıçak ve aletlerin niteliği veya sayı olarak azlığı halinde verilecek ceza yarısına kadar indirilir.

2 yıl yiyebilir

adam öldürdüm polise gideyim mi gibi birşey olmuş. zaten kırmızı ışıkta geçip birisini öldürüncede 1-2 yıl yiyorlar.
    bak yazıyorum buraya. bu arkadaş karakola gitsin. o gün geri döner. muşta üretmemiş birisini dövmemiş sadece taşımış. o da ticaretini yapmak amaçlı değil. zaten sayı ve niteliğiyle ilgili şeyler var. bu eleman sadece üstünde taşımış. hiçbirşey olmaz. kaçarsa daha beter.

• quote:

quote:

Bizim 89lu bir arkadaş taşıyordu geçen sene. polis gece kimlik kontrol ederken muştayı görmüş ve aynı şekilde karakola gel demiş bizim arkadaş da gitmiş gidiş o gidiş arada temiz çamaşır götürüyoruz.

2 sene yatıp çıkması lazımdı kaç ay veya yıl oldu,fazla yatırmıyorlar,muşta zaten silah taşımakla aynı işleme giriyor
    silah taşıyıp 2 yıl yatanlar oluyor,muştayamı af gelecek,polis zaten tutanağı yazmış artık geri dönüş yok silinmez,gidip bu ağlar ama boşa,polis ne yapsın silecek değilya
    Muşta nasıl bir şey ki bu kadar büyük bir tehlike olarak görülüyor cahilliğimin kusuruna bakmayın. Google'a baktım da yumruk gibi bir şeye benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: brurak

Muştayı yanında savunma amaçlı götürüyorsun sana bi soru saplıyabılcenmı peki bi durumda ? ayrıca para cezası ve mahkeme basından gecebılır

Saplamak derken ?

• Orijinalden alıntı: _Adolf_

Ben ciddi bir ceza anlamında söyledim 18- olması büyük bir şans haklısın sen daha detaylı yazmışın.

o kısmını bilemem sadece kanunlar neyse onu yapıyorlar,bu maddeleri değiştirmeleri lazım ama yapmıyorlar gencecik çocuklar 2 sene hapis yatıyor yazık,sadece bıçak yüzünden 2 sene yatan var,birde ağlaması iyi hal durumu 10 yatanda oluyor
    mahkemedeki tavrına kalmış,her zaman alttan alsın bu eleman,yatar ama belki az yatar 5 aydan az olacağını sanmam,mahkeme o kadar indirim yapmıyor
    ha muşta yakalatmış ha bıçak dicem,ama muşta daha ağır bir durum oluyor
    yani muştanın konumu bıçakla silah arasında bir şey sayılıyor o yüzden 2 yıl veriyorlar
  • Neden doğru adresi verirsin ki hangi akılla

• quote:

quote:

Csb beyler, polis durduk yere ya da şans eseri bulsaydı belki acıyıp yarın gel der başından savardı ama çocuk kontrolde yakalatmış ve böyle bir durumda polis yarın gel filan demez direk çocuk karakoluna götürüp ailesini çağırırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

bulanlar polismiydi

• Muşta yakalansaydin sorun olmazdida neyse

EDIT : Sacma bir espri den sonra olaya dönelim. Para cezasi verirler en kotu yasin küçük zaten de ailende sorun cikmaz umarim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

bulanlar polismiydi
    @baris195

Kastettiğim , iç ceplerde 2 muştam vardı 1 de kelebek. Polislere şikayet gitmiş beni sınıftan alıp aramışlardı üstümü

Konuyu açan arkadaş polis amcalar bişey yapmaz rahat ol. Ciddi olay olsaydı 1 - 2yıl hapis cezası + 800 TL civarı para cezası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLord -- 2 Mayıs 2013; 1:56:17 >

• baris 195 felaket tellali gibisin kardes

olmaz bisey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.