Bildirim
MUŞTAYLA POLİSE YAKALANDIM
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
anana babana soylerler sonra belki para cezasi bi gece nezaret sonra serbestsin -
usul usul git. -
Yasin kucukmus sikinti olmaz. Dersin bizim mahallede biraz serseri tipli cocuklar var gelene gecene laf atiyorlar onlardan korunmak icin yanima almistim felan bide boyle ezikmissin gibi dur polisin karsisinda oda acir haline yardim eder. Sonra normal yasantina devam -
la bişe olmaz sanki adam oldurdunquote:
Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8
Bu mesaj silindi. -
Muşta kadar tehlikeli bir aleti senin üzerinde bulmuşlar polislerin önünde mümkünse ağla ne zararlar verebileceğini yaptırımlarını bilmiyordum de sonra bırakırlar zaten,yüzde kalıcı hasar bırakan bir alet taşıyordun bu arada umarım sana ders olur... -
Sağolun beyler cevaplarınız için.quote:
Bu mesaj silindi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fraufmann019
Beyler başlıkta olduğu gibi muşta ile polise yakalandım. Muştayı aldı polis. Evimin adresini de aldı. Yarın karakola gel dedi yoksa ben almak zorunda kalırım seni evden dedi. Ne yapıcam yardım edin gitsem para cezası keserler mi yada hapis cezası var mı? 97'liyim bu arada.
Naptında yakalandın ? -
Ne için taşıdığımı ve ne durumlarda yaşadığımı bilmeden zırvalama. @RancStonequote:
Bu mesaj silindi. -
benim bir arkadaş yakalandı geçenlerde 1 hafta sonra helvasını yedikquote:
Bu mesaj silindi. -
bisey olmaz yasin kucuk -
fake adres verseydinquote:
Ne için taşıdığımı ve ne durumlarda yaşadığımı bilmeden zırvalama. @RancStone -
quote:
Ne için taşıdığımı ve ne durumlarda yaşadığımı bilmeden zırvalama. @RancStone
Uçağa çakıyla girmeye calıştım.Cantamdamda kalmısti mesela.Sadece cantasında silah var diyip biri beni tutmustu ve cakiya el koymuslardi.Pek bisey olmaz yani -
quote:
Orijinalden alıntı: msezen18
quote:
Beyler başlıkta olduğu gibi muşta ile polise yakalandım. Muştayı aldı polis. Evimin adresini de aldı. Yarın karakola gel dedi yoksa ben almak zorunda kalırım seni evden dedi. Ne yapıcam yardım edin gitsem para cezası keserler mi yada hapis cezası var mı? 97'liyim bu arada.
Naptında yakalandın ?
Normalde benim oturduğum bölgede ermeniler var ve özellikle pis olanları toplanmış buralara. İzmir - Eşrefpaşa bilen bilir zaten. Saat 7'den sonra sokağa çıkılmayacak bir yer ve ben de akşam maça gidiyordum. Girişte polis kontrolü vardı bişey olmaz dedim girdim kontrole. Muştayı da montun iç cebinde unutmuşum. Normalde yani tamamen savunma amaçlı kullanıyordum. Sonra olanlar oldu iste.
-
Siciline işlenirse yandın gençquote:
Ne için taşıdığımı ve ne durumlarda yaşadığımı bilmeden zırvalama. @RancStone -
Bizim 89lu bir arkadaş taşıyordu geçen sene. polis gece kimlik kontrol ederken muştayı görmüş ve aynı şekilde karakola gel demiş bizim arkadaş da gitmiş gidiş o gidiş arada temiz çamaşır götürüyoruz. -
sende bi an kendimi gördümquote:
Orijinalden alıntı: Nakuğod
Bizim 89lu bir arkadaş taşıyordu geçen sene. polis gece kimlik kontrol ederken muştayı görmüş ve aynı şekilde karakola gel demiş bizim arkadaş da gitmiş gidiş o gidiş arada temiz çamaşır götürüyoruz.
Allah'a Şükür ben daha yakalanmadım
umarım bişey olmaz sonucu buraya yaz -
Sazan.avi .d polis yakalicak bide yarin karakola gel yoksa evinden alirim dicek ha ekrana çay püskürttüm .d -
Muşta taşımak suçtur, istediğin kadar kendini acındır hiç bir halt elde edemezsin her şekilde yandın siciline işlenecek bu durum. Muştaya güveneceğine bileğine güven.quote:
Orijinalden alıntı: Miranda Kerr
Sazan.avi .d polis yakalicak bide yarin karakola gel yoksa evinden alirim dicek ha ekrana çay püskürttüm .d -
Muştayı yanında savunma amaçlı götürüyorsun sana bi soru saplıyabılcenmı peki bi durumda ? ayrıca para cezası ve mahkeme basından gecebılırquote:
Orijinalden alıntı: Nakuğod
Bizim 89lu bir arkadaş taşıyordu geçen sene. polis gece kimlik kontrol ederken muştayı görmüş ve aynı şekilde karakola gel demiş bizim arkadaş da gitmiş gidiş o gidiş arada temiz çamaşır götürüyoruz.
Benzer içerikler
- hangi motorlu tırpanı almalıyım
- sabri bayraktar
- verrutol nasır için kullanılır mı
- fen lisesinde eşit ağırlık var mı
- koynum ne demek
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X