Şimdi Ara

otobüste taciz edildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler taciz edildim. Ankarada yasayanlar bilir otobuslerse ön tarafta genis koltuk var ona oturmustum yanima bi kiz oturdu bacağını dayadi bana. Ben de kız rahatsiz olmasin diye kendimi yana çektim yine birlestirdi kiz ama nasil baski yapıyor yandan. Dedim yanlışlık olmuştur tekrar kaçıldım ama yine kiz yapistirinca ben de yapistirdim yapışık gittik

• Ovv lisede en sevdiğimdi
  • Gayet mutlu gözüküyorsunuz hocam
  • Ben de bir kere taciz edilmistim. 17 yasimda 30 lu yaslarda bir bayan tarafindan anlatmaya gerek yok uzun uzun ama kadinin dudagima yapismadigi kalmisti tum yuzumde ve boynumda nefesini hissetmistim
  • Sen Amerika'da değil misin birader
  • ben de aynısını hatay da yaşamıştım, dolmuşta en arka koldukta 40 derece sıcakta ter içinde kalmıştık.Yanımdaki kız eriyip bitmişti resmen, ikide bir kolunu bacagını bana değdiriyordu.Ben kolumu çektikce o yapıştırıyordu
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    geri döndüm kardeş yaz için gitmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZ BENİ TACİZLE SUÇALAYACAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızı bi kahve içmeye falan davet edeydin.
  • Hocam yapistirirken korunmayi ihmal etmediniz insallah?
  • Ben de dolmuşta ayakta giderken aynı durakta benimle binen kız elini benim elime değdirmişti. Öyle gitmiştik. Konuşmadım. Bir şey demedim.
  • Taciz edilmekten keyif alanı da yeni görüyorum. Adam gayet mutlu.
  • Bugünde malzeme çıktı. 😏
  • Nick-konu uyumu
  • yakışıklı erkek olmanın dezavantaları da var. tabi konu csb değilse :)
  • İzmirde yaşadım ben de, okul çıkışı otobüste elimle demirleri tutup ayakta gidiyordum, demiri tutan 4-5 kişi vardı, kız geldi benim elimin üstünden tuttu. Çekmeye çalışıcam sıkışık elim. Oyle gittik artık yol boyu. Belki o niyette değildi ama günahını almayayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtful -- 14 Aralık 2016; 23:16:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisisgonnahurt 100

yakışıklı erkek olmanın dezavantaları da var. tabi konu csb değilse :)

Yakışıklı degilim ya su ana kadar sevgilim olmadı da zaten
    Kız büyük ihtimal nefes alsın yeter moduna bağlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

ben de aynısını hatay da yaşamıştım, dolmuşta en arka koldukta 40 derece sıcakta ter içinde kalmıştık.Yanımdaki kız eriyip bitmişti resmen, ikide bir kolunu bacagını bana değdiriyordu.Ben kolumu çektikce o yapıştırıyordu

Hatay'da ne yapıyordun hocam?
  • TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    burada tacize uğrayan çok arkadaş varmış. ben bir kere rüyamda yaşamıştım ergenken o da aslında taciz sayılmazdı; sonra rüyamda kız gördüm mü rüya olduğunu anlıyorum.
  • Bugün adamın biri kadının birine benim için sapık dedi bende "bütün erkekler sapıktır" dedim kadının hoşuna gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.