Şimdi Ara

Tehdit Edildim Savcılığa Gideyimmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ŞahinAbi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sadece gerçek bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim. Hakli olduğum bir konuda karşı taraf uzatınca bende git mahkemede çöz işini madem dedim. Daha sonra tehdit edildim. Tehdit edildiğime dair kanıt yok ama haklı olduğuma dair var. Savcılığa gidip tehdit edildim demek ne gibi bir sonuç doğurur.ACİL lütfen

• nası haklı olduğuna dair kanıtın var göster o zaman
  • Hocam sizin hukuk konusunda bilginiz var, arkadaşa yardımcı olmanız için etiketleyeyim dedim.
  • karşı tarafın ifadesi alınır
    sucu kabul etmezse karşı taraf
    takipsizlik olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

karşı tarafın ifadesi alınır
    takipsizlik olur
    Tehdit sebebiyle esimde zaten kalp rahatsızlığı var tum gun acildeydik. Birdaha beni aramayin yazmayin bana dememe ragmen aramalari yazmalari( tehdit yok bu aramalarda ce yazmalarda) etkisi olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

takipsizlik olur
    Tehdit sebebiyle esimde zaten kalp rahatsızlığı var tum gun acildeydik. Birdaha beni aramayin yazmayin bana dememe ragmen aramalari yazmalari( tehdit yok bu aramalarda ce yazmalarda) etkisi olurmu

• sanırsam asıl önemli olan olayın detayları mesela ne ile tehdit etmiş ne yapmakla tehdit etmiş konu ne ile alakalı , one göre ciddiye alip işlem yapiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit Edildim Ne Yapmalıyım?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • engelle geç beni de biri asarım keserim dedi 2 yıldır tık yok
  • Şahit lazim. Yoksa takipsizlik cikar. Ya da adam sucu kabul edecek.

• Turbo sandım ama yanılmışım.

• Beni de başka biriyle karıştırıp özelde yardırmışlardı 5 dakika olmadan karşı taraf engelledi beni.

2 ay oldu hala beni sevecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Beni de başka biriyle karıştırıp özelde yardırmışlardı 5 dakika olmadan karşı taraf engelledi beni.

2 ay oldu hala beni sevecekler
    çok takmamak lazım mesela enes batur gunde kaç tehdit alıyordur? en az 20 30
    adam taksa kafayı yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

çok takmamak lazım mesela enes batur gunde kaç tehdit alıyordur? en az 20 30
    adam taksa kafayı yer

Alıntıları Göster
    Takmıyorum hocam gülüyorum zaten güzel R yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Takmıyorum hocam gülüyorum zaten güzel R yapıyorlar

Alıntıları Göster
    valla üni hayatım boyunca 4 5 kere ya instadan ya telden olm gebertcem seni, benim kıza yavşamıssın falan diyorlar bir cik oldugu yok :D
  • quote:

takipsizlik olur
    Avukat mısınız?
  • quote:

takipsizlik olur
    Hocam konu ile ilgili yardımına ihtiyacim var ozel mesaj atacam. Tecrubelerini paylasirsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Hocam konu ile ilgili yardımına ihtiyacim var ozel mesaj atacam. Tecrubelerini paylasirsan sevinirim

Alıntıları Göster
    tmm
  • Ozel mesajda problem var biradan yaziyorum.

Hocam selamlar. Ev sahibimin vekili ile evi bosaltirken problem yasadik. Sozlesmede var olmayan seyleri yapmami istedi. Ben guzellikle bunun mumkun olmadigini hem telefonla hem.mesajla bildirip cozum onerdim. Kendileri taviz vermeyince bende.hakli oldugum icin mahkemeye verin madem o sekilde hakkinzi alin dedim. Telefonda bana hem hakaret hem tehdit savurdu. Bende kapadim telefonu mesaj ile basima gelecek herseyden sorumlu oldugunu birdaha.beni aramamasini hakkini mahkemede aramasini rahatsiz etmeyw devam.ederse sikaywtci olacağımı bildirdim

Buna ragmen aramalari devam devam etti bende savciliga telefonda tehdit edildim diye sikaytw edip telefon kayitlarinin dinlenmesini talep ettim. Bundan sonraki surecte.beni birdaha arama dememe ragmen yazmaya ve karısına aratmaya devam etti. Benim onlara iftira attigimi beni savciliga verecegini soyledi.

Tekrar savciliga gitmelimiyim. Ne tavsiyeedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Ozel mesajda problem var biradan yaziyorum.

Hocam selamlar. Ev sahibimin vekili ile evi bosaltirken problem yasadik. Sozlesmede var olmayan seyleri yapmami istedi. Ben guzellikle bunun mumkun olmadigini hem telefonla hem.mesajla bildirip cozum onerdim. Kendileri taviz vermeyince bende.hakli oldugum icin mahkemeye verin madem o sekilde hakkinzi alin dedim. Telefonda bana hem hakaret hem tehdit savurdu. Bende kapadim telefonu mesaj ile basima gelecek herseyden sorumlu oldugunu birdaha.beni aramamasini hakkini mahkemede aramasini rahatsiz etmeyw devam.ederse sikaywtci olacağımı bildirdim

Buna ragmen aramalari devam devam etti bende savciliga telefonda tehdit edildim diye sikaytw edip telefon kayitlarinin dinlenmesini talep ettim. Bundan sonraki surecte.beni birdaha arama dememe ragmen yazmaya ve karısına aratmaya devam etti. Benim onlara iftira attigimi beni savciliga verecegini soyledi.

Tekrar savciliga gitmelimiyim. Ne tavsiyeedersin
    savcılık konuşmaları çıkaramıyor. ancak sen kayıt altına alsaydın savcılığa verseydin o zaman dava acılırdı
    seni sürekli arıyor tehdit ediyorsa
    defalarca aradıylsa hem hakaret tehdit hem rahatsız etmekten sikayetci ol.
    eger seni defalarca aradıysa hakaret tehdit duser sucu kabul etmezse
    rahatsız etmekten dava acılır

savcılığa bir daha git bence ek dilekçe sun
    eğer seni defalarca aradıysa rahatsız etmekten de sikayetci oldugunu bildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 1 Eylül 2018; 15:53:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.