Şimdi Ara

MUŞTAYLA POLİSE YAKALANDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
5
Favori
11.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr.Steve

Yasin kucukmus sikinti olmaz. Dersin bizim mahallede biraz serseri tipli cocuklar var gelene gecene laf atiyorlar onlardan korunmak icin yanima almistim felan bide boyle ezikmissin gibi dur polisin karsisinda oda acir haline yardim eder. Sonra normal yasantina devam

göster çocukları derse ne ... yiyecek
  • Abartıyorlar hiç bir şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Adolf_

Birde şu ihtimal var polis bunu korkutmak istemiş de olabilir.

polis korkutmak isteseyde yarın gel,yoksa evden alırım demezdi,bu yarın olunca karakola gidince ne dicek,dün olay oldu polis gel dedi muşta taşıyordum dicek,yalan diyemez zaten o zamanda kendi ağzıyla yakalanmış oluyor
    ama konu fake gibi,eleman ortada yok
  • Aslında biçak taşıyan birisini durduk yere hapse atmıyorlar, polis yakaladığı zaman tipine ve sabıka kaydına bakıyor, suç işleme potansiyeli olan kişiler hakkında adli işlem yapıyor. Ama ne olursa olsun sırf üzerinde taşıdı diye de 2 yıl hapis verilmiyor saten silah taşımanın bile adli cezası 6-12 ay arasında.
  • sonuç ne gittinmi
  • Adresi yanlış verseydin beynin çalışmadı mı
  • inşallah iyi bir sopa çekerler. s..tir ederler. sokak sen gibilerle dolu. az tartıştığın zaman bıcak çeken tipler. beter ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Adresi yanlış verseydin beynin çalışmadı mı

Hadi sen git artık

• Yil olmus 2013 hala musta kullananlar var
     MUŞTAYLA POLİSE YAKALANDIM

• allah kurtarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick&Roll

Yil olmus 2013 hala musta kullananlar var

Yumrukla muştayı bir mi sanıyosun evlat

Muştayla adamın kafasını deşersin.

• Fotoğrafta çok iyi çıkmamış ama kemikler baya bir çıkıntılı bizde zamanında az delmedik bu ellerle @Executor06
  • Noldu elinde muşta ile dolaşan kabadayı adalet önünde kedi gibi kaldın. Herşeyden önce kendi acizliğine bak ve bileğine güven. Muşta bıçak vs. taşımak seni kurtarmaz. Sicilenede işlenecek bu durum.

• quote:

Fotoğrafta çok iyi çıkmamış ama kemikler baya bir çıkıntılı bizde zamanında az delmedik bu ellerle @Executor06

O kemikleri muşta demiri gibi etki edecek sanıyosan aynen devam et. Yumruğu atarken o kemiğin dikine atıyosan zaten anca elini kırarsın. Ele bakarsak zaten en fazla 17-18 yaşındasın. Boşa laf anlatıyorum. Sen okul ağasısındır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Fotoğrafta çok iyi çıkmamış ama kemikler baya bir çıkıntılı bizde zamanında az delmedik bu ellerle @Executor06

O kemikleri muşta demiri gibi etki edecek sanıyosan aynen devam et. Yumruğu atarken o kemiğin dikine atıyosan zaten anca elini kırarsın. Ele bakarsak zaten en fazla 17-18 yaşındasın. Boşa laf anlatıyorum. Sen okul ağasısındır zaten.

Şurada iki makara yapıyoruz bu kadar ciddileşmenin alemi yok .Bu arada okul ağalığı konusunda pek haksız sayılmazsın

• Beyler cezaevinden dün çıktım, BİRŞEY OLMAZ DİYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM; MUTLU MUSUNUZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraufmann019

Beyler cezaevinden dün çıktım, BİRŞEY OLMAZ DİYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM; MUTLU MUSUNUZ ?

Kurgulanmış CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Adolf_

İyi ki reşit değilsin. Bu dediğimi ciddiye al kesinlikle üzerinde taşıma.

• konu CSB'nin ağası beyler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.