Şimdi Ara

MUŞTAYLA POLİSE YAKALANDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
5
Favori
11.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lan 95liyim bi kere bile polis çevirmedi, nasıl bombacı bi tipin var Allah bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muştayım soruları alayım
  • Yanlış hatırlamıyorsam muşta yasalarda silah kategorisine giriyor yani muşta taşıyan silah taşımış gibi işlem görür. Hatta nete de vardı bulursam editlerim. Belki yaştan kurtarırsın ama bilemiyorum durumun sakat. (Korkutmak için demiyorum harbiden sakat.)

Edit; Muşta 6136 kapsamında değerlendiriliyor. Yazmayı unutmuşum. Merak ediyorsan aç bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nego0505 -- 3 Eylül 2013; 23:46:40 >
  • CSBCSBCSBCSBCSBCSB
    COOL STOYRDİ BE BRO
  • 1 Hafta yatarsın inşallah. Daha yaş kaç adam alet taşıyor yanında Böyle korkaklar yüzünden sürekli saçma olaylar doğuyor. Güveniyosan elinle girecen yoksa muştayla falan olmaz bigün delerler postu anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkoc

Aslında biçak taşıyan birisini durduk yere hapse atmıyorlar, polis yakaladığı zaman tipine ve sabıka kaydına bakıyor, suç işleme potansiyeli olan kişiler hakkında adli işlem yapıyor. Ama ne olursa olsun sırf üzerinde taşıdı diye de 2 yıl hapis verilmiyor saten silah taşımanın bile adli cezası 6-12 ay arasında.

Otomatik açılmayan bıçakları kılıfında ve cebinizde taşıyabilirsiniz. Hiç bir şey diyemez polis. Amma kelebek taşıyan adamın niyeti zaten bellidir, her şey müstahak ona.
  • Starbucks'da takılıp hakan kakız vb. insanlarla birlikte yaşamadığıma emin olabilirsin şampiyon !
  • Şaka yapıyorum beyler. Mahalleye polis giremediğinden sorun olmadı. Merak edenler için; Kadifekale. Ekşiden falan bakabilirsiniz.
  • beyler şimdi muştayla yakalansak ne kadar yatarız bıçakla yakalansak yatar mıyız , yatarsak ne kadar yatarız ? adam yukarda 5-6 sene falan demiş ulan polisin karısına tecavüz et daha az yatarsın bu devirde ne 6 sı
  • çok iyi olmuş kardeşim 97li adamın muştayla neişi var. umarım sağlam bi ceza alırsın karakolda sanmyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraufmann019

Şaka yapıyorum beyler. Mahalleye polis giremediğinden sorun olmadı. Merak edenler için; Kadifekale. Ekşiden falan bakabilirsiniz.

polisin giremediği yer yoktur.
  • Yat akıllan yüksek miktarda para cezasıda gelir daha kötü olur dileklerimle. Bebenin elinde muşta mı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akıllı bir CSB yazsaydın bari küçük militan seni
  • quote:

Şaka yapıyorum beyler. Mahalleye polis giremediğinden sorun olmadı. Merak edenler için; Kadifekale. Ekşiden falan bakabilirsiniz.

Nasıl giremiyor ya polis? Güldürttün valla helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

quote:

Tetörist abiler sağolsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

quote:

Tetörist abiler sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: _Adolf_

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: _Adolf_

İyi ki reşit değilsin. Bu dediğimi ciddiye al kesinlikle üzerinde taşıma.

MUŞTAYLA POLİSE YAKALANDIM

Bak kardeşim sürekli bana ters gidecek alıntılar yapıyorsun sesimi çıkarmıyorum ama sıktı yani artık anladın ? Saçma sapan görüşlerin umurumda bile değil o yüzden fazla kendini kasma.

Niye konuyu dağıtıyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.