Akbank’ta kk limit yükseltmek istiyorum ama vermiyor mobilden deniyorum.müşteri limit ne oluyor ? 100k kredi veriyor kk 100 tl arttırmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müşteri Limiti Nedir Varmı Bilen
-
-
Kredi kartı özelinde bir şey olması lazım.K.kartı limiti yükseldiğinde müsteri limiti de yükseliyor.Ayrıca kredi kartı limit düsürme talep edince kart limiti düsüyor ama müsteri limiti sabit kalıyor bu durumda düsen limiti başka karta aktaramiyorsunuz limit olarak.Müsteri limitimi düsürün dediğinizde düsüyor ve açıkta kalan limit başla karta aktarılabilir.Bende de aynı durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar Akbank limitim 250.000 Kullanılabilir limit 225.000 TL ve limitinizi 968.400 TL'ye kadar artırabilirsiniz diyor. Malum mesaj geliyor diğer sektörlerdeki kart limitleriniz dolu olduğu için artırılamıyor, onların limitini düşürün vs. diyor Gelir bilgimi yüksek girdim (olduğundan fazla) Ödemelerim ise düzenli olmasına rağmen bunu nasıl aşabilirim acaba?
-
hocam siz 7 ay önce batmamışmıydınız nasıl çıktınız size bu kadar yüksek limit nasıl veriliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X