Şimdi Ara

Müthiş Bir Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Notebook Hp DV6000

İşletim sistemi şu an xp pro sp3

Müzik dinlerken (media player, winamp, bs player, media player classic her türlü oynatıcıda aynı sorun var) donma yapıyor bilgisayar.

Ama youtube dan müzik dinlerken böyle bir donma kesinlikle yok. Veya tam tersi sayfalarda gezinirken müzik açma dışında aklınıza gelebilecek tüm programları sorunsuz çalıştırıyor. Ne zaman ki herhangi bir oynatıcı ile müzik dinleyim diyorum. o zaman sorun oluyor.

Bir de sadece mp3 dinlerken oluyor yani demek istediğim mesela divx seyrederken aynı zamanda internet sayfalarında gezebiliyorum donma falan yaşamıyorum. yani bu codec ile ilgili bir sorun olabilir ama bilgisayarımda yüklü olan kazaa codec pack ile alakalı değil çünkü onu yüklemeden önce de bu sorun aynı şekilde vardı.

Her türlü antivirus ile deneme yaptım, format attım tekrar kurdum. windows 7, vista her türlü sistemde aynı sorun var. Ses kartım ile alakalı donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü divx izlerken en ufak bir donma atlama yaşamıyorum ve gayet ses net. Donanım çakışması olabilir mi diyorum ama bu bilgisayar sonuçta 5 seneyi devirdi. Son 1,5 senedir ben bu sorunu yaşıyorum ve bir türlü sebebini çözemedim.

5 sene iyi dayanmış sana o bilgisayar der gibi seslerinizi duyar oldum :)

• ram yetersiz kalıyor olabilir.
  • ram yetersiz kalsa aynı mantıkla youtube da müzik dinlerken veya divx izlerkende sıkıntı yaşamam lazım. bilgisayarımın hızı iyi bu sorun dışında. 2gb ram var
  • benzer bir sorun benim bilgisayarda da olmaya başladı.son bir haftadır media playerdan müzik dinlemeye çalışınca bilgisayar donuyo ama ben böyle bi donma daha görmedim.. fare hareket etmeye devam ediyor ama klavyeyi kullanamıyorum..ctrl+alt+del yapıp kurtaramıyosun..bilgisayarın güç düğmesine basıp kapatıyorum ve baştan açmak zorunda kalıyorum..sizce neden oluyor bu olay, bi bileniniz cevaplarsanız sevinirim..
  • ses kartı sürücülerini güncelleştirmeyi ya da silip baştan yüklemeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

ses kartı sürücülerini güncelleştirmeyi ya da silip baştan yüklemeyi dene

bu sürücüler nasıl bişey oluyor? bilgisayarda ki program mı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.