Şimdi Ara

müthiş dolandırıcılık yöntemi....aman ha dikkat edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün oyunda filmleri aratacak bir olay geldi...

oyunda meblası 40-45 gb eden bir item satıyorum.. shout ettim bikaç kere ..bi pm geldi .. neyse güzel teklif geldi.ok dedim..
    in hostesin arkasında işi haledecez bekliyorum adam gelmio..

pm attı .kardeş dün item aldım karadı ne takabiliyorum ne de yer deiştirebiliyorum diye..
    dedim trade hack,item dupe olmuyo artık..

herif tuturdu arkadaşına at o taksın göreyim sonra wericem diye...

her neyse tamam dedik ..bi arkadaşımı çaırdım dedim durum bu çattık buna..oda tamam yardım ederım dedı ...

ben trade den arkadaşa attım o taktı ....arkadaşa dedim trade at wer ...bana trade atmadan arkadaşta ya item ..nasıl yaptıysa artık arkadaşa trade atıp durmuş hemde benim nick e çok yakın bir nickle...arkadaş çakmış davayı..ben daha bilmiyorum ya ....

sonra demezmi arkadaşındakı şu klkannı sana versın tak goreyım..dedim ondakı ıtemın bizim takasımızla alakası yok..ne alaka dedim..

dedim sen deki itemleri göstersene diye ..ağa bunlar dupe almıyorum demez mi ...?

tam ağzımı açacam çıkmış oyundan ....

sora arkadaş dedi bu bana trade atıp durdu senın nicke cok yakın bi nickle..bende uyandım...amcam nasıl yaptı bılmıyorum ya progla trade attı almak için.. ya da artık bir süre takıp edıp sıfır char acıp o şekil mi keklemeye mı calıştı noldu anlamadım...

anlicanız az bir dalgınlık olsaydı ..hem bendeki item hemde arkadaştakı item gidecekti hiç yoktan..

şaştım ..arkadaş neden miletimizin kafası böyle şeylere çalışır ...gerçekten yazık..milet düşmalarını yoketmeye çalışır bizde kendi kendimizi..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Abi yok ya plana bak nerden akıllarına geliyo böle şeyler bi bilsem
  • qeçen qün qırakonda ßaşıma qeLdi ßu oLay salak kardeşim düşüyoRDu az daha shard 8 gidiyoRdu.. Son anda çakozLadım Tezgahı. SavaşTa fLn adını qeçirTTik adamın inş. yer banı :)
  • az öncede adamın biri pm attı partyde birlikte kasılıyoz gir yeni koxp cart curt faln dedi.Meraktn bktım cok amatörce yapılmıs bi sitehttp://heavenfire.nl.tt/
  • evt aynı şey bizimde başımıza geldi arkadaşın nick in aynısı falak L değil i mesela
    ben yemedim tabi sonra bunu yapan arkadaşı keskin zekasından ve bu saçma salak oyunda harcandığından dolayı tebrik ettim. Türkiye işsizlik, eğitim kalitesinin düşüklüğü, hayatta kendini ifade edememe gibi sebeplerle
    gençlerini bu şekilde harcıyor, harcatıyor (amerika vs. ) neyse sözün özü yolumuz yol değil. durmak yok yola devam mış pehh.
  • itemli gördükleri adamalrı tuzağa düşrmek için şebeke kurmuş demek ki bunlar...

aman sağlam item sahibiyseniz dikat edin..
  • sen mahalle agzını degiştir adam ol yeter yasaklamazlar demekki çocuklugunun farkına vardılar
    ayrıca kapak dedigin konuda BALL olmuştun

neyse geçmiş olsun hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISchWeppeSI

sen mahalle agzını degiştir adam ol yeter yasaklamazlar demekki çocuklugunun farkına vardılar
    ayrıca kapak dedigin konuda BALL olmuştun

neyse geçmiş olsun hadi bakalım

yine tartışma çıkarmaya meğillisin. sen ağzını ve kişiliğini değiştir asıl. Adam ol yeter diyor. Sen adammısında millete adam ol diyon.
  • Pea©e
    sen çocuksun kaale alınmıyorsun
  • quote:

Pea©e
    sen çocuksun kaale alınmıyorsun

oo avatarda yapmışız. Kimi kaale almıyolar araştır bi. Gelen pm lerde Schweppes le uğraşma öyle konuşan aptalın teki deniliyor. Kim bilir daha kaç kişi bunları düşünüyor. Sen hala avut kendini seni rahat bırakmıcam forumda.
  • k tmm
    sen debelen dur YARAN VARKİ HER KONUDA PEŞİMDESİN..

ne yara vermişim be hala kıvranıyorsun ZUHAHA
  • quote:

k tmm
    sen debelen dur YARAN VARKİ HER KONUDA PEŞİMDESİN..

ne yara vermişim be hala kıvranıyorsun ZUHAHA

Yazık...
  • PEACE URAŞMA çoluk çocukla..ben bi kapak taktım pişman oldum ...delikanlılık taslıo pm den tahrik edio sonrada bilmem ne gibi şikayet edio aptal bebe

sana gelince 3 postlu ezik..git koxpunla takılmaya devam et sen..topicimde kirlilik yaratma..

merak etme benim haysiyetim war senin gibi şikayet etmem..o yaşı aştım şükür..

ayrıca kim ne oldu gördü herkes merak etme...kim baal mı oldu wirinom mu oldu ..biz resmi ss koyduk ..senin gibi bu forumdan sorumlu olanların ağzından dökme şeler koymadık oraya....herkese saygımız war ama herkesin resmiyeti heryerde geçmez..

herneyse 3 postlu ağlayan zırlayan bebelerle uraşamicam...ne oldunu gördüm yeter bana..sadece mış mış la olmuo bu işler..sana hayırlı koxplar hayırlı tıraşlar canım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthalion2 -- 19 Nisan 2009; 17:01:10 >
  • TINNNNNNN

77%43 gogo 80 zoruna gitmesin evlat

dua et konuyu kitlediler gerçi kitlenmeseydi de sen ugramaacaktın
    sen bana buldugun bi tane ss i yolladın
    BEN BULDUGUM NET BİLGİLERİ YAZDIM
    daha da yetmedi FORUMDAN 2 TANE BİLGİLİ KİŞİ
    (YELLOWBOYY dan konuya CUK diye oturan bi konu ve L.J den gerekli açıklamalar)

daha da yetmediyse sana laf bulamıyorum
    (kapak edeyim derken yusyuvarlak oldun)
  • S.a Asıl Bunun taktiği şu başıma geldi biliyorum.
    PM Geliyor.
    -S.a
    -A.s (Dedik)
    -Oyunu bırakıyorum kardeşim, sana vereyim itemleri diyor.
    -Bizde hemen atlıyoruz
    -Tamam diyor. Bir arkadaşınıda bul, sana güvenmem lazım elindeki itemi arkadşına ver diyor.
    -Tmm diyoruz biz.
    -Sonra diyorki Arkadaşın pazara koysun.
    -Pazara koyuyor.
    -Sonra Adam benim arkadaşıma benim nikim gibi nikten trade atıyor. Benim Arkadaşım pazarı kapattığı gibi.
    İtem adamda!
    Yemeyin kardeşlerim. Sizde böyle birşey yapmayın. Resmen kul hakkı.
    Arkadaşımda yemiş. Öyle iyice bir itemde değildi. Horn Crossbow +8 Gitti:)
  • harbi koxp kurmaya uraşırken gıram beyin kalmamış. her şey oto..

1 . elle bi cacık yiyememişin gitmişin koxp kulanmışın bilmem ne kadar char kasmışın bi tane kastığın charın inv ve exp np barı açık bi şeklde ss i yok..

2.o topic te sana kapağı ben kodum

3. o topic kapandı madem haklıydın neden pm den gereksiz kuduruk köpekler gibi beni tahrik etmeye kalkıştın?

3.5)madem ben olgunum ben tıkadım sana kapağı diyosun da pm den neden kudurmuş gibi hala yok konu kapandı yok nası yeter mi gibi pm atıp ta ..
    senle dalga geçince şikayet edip rezil ediosun kendini..ayrıca o pm lerde sana ağır küfür etmemişken ?

4. yellowboy ,lj bu furumda belki belli ortama,mevkiğe sahip kişilerdir.yanlış anlaşılmasın..ama ki bu iki kişi nin bu forumda olan yetkileri saygınlıkları
    başka yerdeki olayları ırgalamaz....o arkadaşlar ko yu kurmadılar .patchlerini atmıyolar...bunu 3 yaşındaki yeğenim yazdı bak..o bile anladı ..

5.ayrıca gram akıl yok. yellowboy 2007 de açtığı topic te 3 sene önce diyor bu da 2004 eder.lj ko nun kuruluşundna bahsediyo oda benim savundum
    usko nun kuruluşu hizmete girişidir alakası yoktur..

(ayrıca kaynağı belli olmayan kendi çabanla biyerlerden yazdığın,kopyaladığın o yazılar da beni destekliyor..(bi insan bu kadar mı akla zarar bi karaktere sahip olur)

5.5)ayıptır sorması yellowboy ve lj nin dediği herşey,yazdığı herşey doğru olmak zorunda mı ?weya ortaya atılan bir tezin ispatı sayılmalı mı ?onlar forumda saygısı olan şahıslardır..

6.koxpunla sana başarılar ..iyi küfür yemeler..iyi ban yemeler ..iyi oyunlar(zewk alıosan tabe)

not: yellowboy ve lj bu konu hakkında size karşı bir art niyetim yoktur..forumdaki bir karaktersize ders weriyorum azcık

• yaralı ördek seni
    kuyruk acını anlıyorum kapak diye bi resim koyduN ama o resim sonrası BALL (top olur anlamı)oldugunu bi türlü kabullenemedin..
    ben elle 1 char astım soyulunca bıraktım hile hurda dupe bug ne varsa kullanıyorum bu mu snein zoruna giden
    HER TÜRLÜ PROGRAMI KULLANIYORUM
    senin gibi senede format atmıorum ay bazen gün olabiliyor
    senin gibi her fırsatta charının resmini çekenlerden degilim..
    oyun dedigin ne ki o kadar baglanma
    belki bu zamana kadar 2 resim çekmişimdir(belki 2 bile degildir)
    ama aklımdasın bi ara sana karpostal halinde ss ler yolladım çok merak ediyorsan
    sen bana 1 resim le herşeyi ispat ettigini KAPAT ettigini düşündün
    ben sana 2 yazı 2 görüş gösterdim..!

ben dedigimdeyim ama kıvıran sensin 2003 ün sonunda başladım dedim..
    2003 de sayarsak 6 onu saymazsan 5 sene..(o zamana kadar beramus vardı sen hesap et ARTIK BİRAZ MATEMATİK VARSA..

sen 1 charı 70 yaparken ben 4 charı 70 yaptım ZORUNA GİDİYORSA SENDE KULLAN..
    burda aglayanlara zırvalayanlara yoldaşlık yapacagına
    PM DEN ANLATIYIM GİT HF AL KAS bütün sorun buysa..
    MADEM KOXPA bu kadar karşısın git KO yetkilerine agla
    BURDA ONA BUNA BANA AGLAMAN BİŞEY DEGİŞTİRMEZ..!
    29 yaşındamış ta bilmem neymiş..
    KONUYU AÇARKEN BİLE YARANI BELLİ ETMİŞİN
    (ben sana laf söylememişken aglamışşın bu kadar mı üzdüm seni)

açıkça söyle gerekirse susmasınıda bilirim

AMA ADAM GİBİ EFENDİ EFENDİ KONUŞ HER PLATFORMDA KONUŞURUM
    (MAHALLE karısı gibi konuları dallandırıp budalandırma yeter)
    (AİLE TERBİYENİDE FORUM BİLE OLSA Bİ OYUNA DEGMEZ..)

(edit kelime hatası)

LAFLARI KİŞİNİN AYNASIDIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911PorscheCarrera -- 19 Nisan 2009; 18:55:53 >

• 2 fake kavga ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaphire

2 fake kavga ediyor

kelime haznen bu kadr tabii suç sende degil ailende kızmıyorum

kaalede almıyorum işin gücün boş boş msj lar atmak boş konular açmak
    sana cevap verdim ama ADAM erine koyuldugunu düşünme oke..

hadi bak dalgana
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaphire

2 fake kavga ediyor

görüyonmu schweppes takıl sen millet senin fake olduğunu benimsemiş kendine millet ne olduğunu biliyo senin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.