Şimdi Ara

Müthiş Dövüş Oyunu : ' Blade&Soul ' (Ncsoft)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
18.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.jeuxonline.info/video/1058/premiere-bande-annonce-blade-soul

POP ve Soulcalibur karisimi bir oyun izleyin yorumlarin. Yorumsuz veriyoruz

Resimler eklencektir. ^^

Daha dun aradim yoktu az arastirdim ona gore paylasmaya laik gordum.Bugun Verildiyse uyarin duzelteyim.

Daha Fazla Resim İçin;
    http://www.thisisgame.com/board/view.php?id=181388&category=104&subcategory=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 15 Ekim 2008; 17:16:06 >
  • Sitesi fln yokmu oyunun
  • Çok yeni dedikya

Bu oyun suanda Alfha Betadadir korede oke bilgi yok hakkinda.
  • Yanlız şunu söyleyim soul blade diyince aklıma direkt mu online geliyo özelliklede soul diyince
  • grafik bakımından zengın bır oyun benzıyor karakter bakımından zengın ama adam akılı bılgıler yok :(
  • pff baydım boyle oyunlardan hep aynı mage, assasian, warior, priest izleyesim gelmiyor inanin söle yeni bisiler yapsalar harika olucak ya gunumuz cagına degin karakter ve özellikleri olan adamlar , yada uzaylılar filan ..

NOT; Size göre sacma bi yorum gelebilir , mmorpg tarz oyunların temeli bu karakterlere dayanır ne sacmalıyor bu falan diyebilirsiniz ama anlayana ..

Konuyu dagıtmıyım konu hakkındada bisiler demessem ayıp olacak

Benm karakerlerin vurus stillleri ve comboları cok ilgimi cekti harika hatta. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 1 Ağustos 2008; 16:35:34 >
  • smallville huxley keser anca seni
    mmofps ama ne zaman çıkcak hiç bi bilgim yok

http://forum.donanimhaber.com/m_6719028/tm.htm

oyunun video su güzel vuruş stilleri falan
    5 sene sonra anca oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 1 Ağustos 2008; 17:11:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Efsane oyun Dragon Fable
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mayyak bir oyuna benziyor grafikler inanilmaz ama oyun kesin parali olur
  • ncsoft = para
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

ncsoft = para

para = kalite
  • Moral bozmak gibi olmasin ama daha baya var (tahmin). İng bir içerik var onu size vaktim olunca cevirip koyucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 1 Ağustos 2008; 18:31:50 >
  • Süper bi oyun buya Hasta Oldum ve bugüne kadar yapılmış en iyi online oyun olcak böyle bi fizik motoru olamazya bi MMORPG için ama bu kadar ii bi oyun tahminen aylık bi ücrete tağbi tutulur :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeePailong -- 1 Ağustos 2008; 20:38:03 >
  • Eee buda aşşağıda kalırsa ayıp olur.. Yukarı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

Eee buda aşşağıda kalırsa ayıp olur.. Yukarı!

bunun assasi yukarsi fark etmez. bu oyunu insanlar simdiden beklemeye baslarsa yaslancaktir valla.

Bu arada bir kac haber veriyim;

Oyun Martial Arts yane Dovus Sanatlari uzerine kurgulanmis bir mmo PS3 mu PC mi icin cikacagi belli degil. Ncsoft un sony le yaptigi bir anlasma uzerine PS3 e bir mmo yapilmasi planlaniyordu bu o olabilir.
  • Arkadaşlar bu oyun yuksek ihtimalle PC icin olucak..

Bu bilgiyi nerden edindin derseniz. Bu oyunun yapimi bazi kore kaynaklarinda 2 yildir suruyormus ama Sony Ncsoft la 2007 de anlasmis arada kayip bir zaman farki var.

Bu oyunda gercekten ilgilenenler ve benim oyunum diyenler buraya yazarsa sevinirim sanirim bu oyun bayadir gelistirilmekte ve cikmasi fazla uzun surmeyebilir
  • arkadaslar ben ole oyunlardan bıktım yaf adam ac blader ol canavar kes felan bıktım yeni mesela ben 3 tane online oyun buldum biri robot age of armor biri ucak airrivals biride araba project torque bunlar ilgimi cekti ve simdi oynadıgım trackmania nations ve forever yae böle oyunlar varsa biraz bahsedin lütfen
  • Oyun hakkında aşşağıda verdiğim linkte baya bi bilgi var!

Blade & Soul Interview-NCsoft's Shocking New Project

Date: 08-07-2008 Views: 18,959
    KeyWord: Blade&soul, NCsoft, interview, trailer
    Summary: NCsoft annouced Blade & Soul (Project M) on July 31st, which received a lot of attention from the gamers due to its lush graphics, smooth actions and adult content. Blade & Soul has been under development for two years. Currently, its development has completed 50%.
    http://news.mmosite.com/content/2008-08-07/20080807002618423,1.shtml

Oyun yapım aşamasında, daha %50 si tamamlanmış :) Ama mükemmel bir oyun olacağı belli!
  • quote:

Orjinalden alıntı: edafat

Yanlız şunu söyleyim soul blade diyince aklıma direkt mu online geliyo özelliklede soul diyince

Mu onlineciyiz ondandr
  • DMC tarzı oynanısı olursa bu oyun tarzı bnm tarzım olur skillerle comboyu falan klavyeden yapabilcemiz bişi DMC deki gibi.
  • DMC ye beniceni sanmıyorum pet ama DMC ye suanda action bakımından vs. en cok benzeyek oyunlar 2moons/dekaron ve Cabal bence...
    oyun güzel ama bıktık artık şu uzakdoğudan bea
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.