Şimdi Ara

Müthiş Dövüş Oyunu : ' Blade&Soul ' (Ncsoft) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
18.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aseref

Guild Wars'da NSoft'un

Yani bu konuda işi ne diyorum Guild Wars'ın
  • Hee Vermişken Arada Kaynasın Dedim
  • Çevirebildiğim kadarıyla ,

Kore tabanlı CFO’su Jaeho Lee Blade & Soul’un ilk beta’sını 2012 de başlatacağını söyledi. Kesin tarih G-Star 2010 Fuarında deneme raporlarına bakarak belirleneceğini belirtti. Ayrıca Lee, geliştiriciler[developers] de %100 güven var. Her an CBT veya OBT yapabiliriz dedi.

Blade & Soulun ağırlıklı olarak Guild Wars 2 ile eş zamanda çıkabilir.

Başlıca ”Blade & Soul resmen 2011 yılının sonunda test edilmelidir dile getirdi. Biz 2011 yılında modifiye etmek için varız.” Yani Blade & Soul ve Guild Wars 2 2011 yılında test olmayacak.

Bu arada, Lee ”İki oyunda şuan geliştirme aşamasında, aynı anda test yapma olasılığı muhtemeldir” dedi.

Aslında NCsoft yeni oyunları bu sene sunmadı ve Ultima Online geliştiricisi Richard Garriott’a karşı davada 28.000.000 $ kaybetti. Aksi takdirde yeni oyunlar çıkmazsa daha da fazla para kaybedilebilir.

Müthiş Dövüş Oyunu : ' Blade&Soul ' (Ncsoft)

Ancak, CFO ”Yeni oyunlar olmasaydı, biz hala çalıştırılabilir ve mevcuut oyunlardan gelir elde ederek firmamızı koruyabiliriz. Blade & Soul 2012 yılında ilk test başlanması bekleniyor.” dedi.

dil bilgisi hataları olursa kusura bakmayın en iyi bu kadar çevirebiliyorum.
  • O haber gerçeği yansıtmıyor. MMOsite yalanlarla dolu bir site...

quote:

THIS IS FAKE !!!

I just listened to NCsoft's full conference (audio) which is around 40 minutes long, there is no mention about a delay.

Alot of financial analysts asked NCsoft's CFO (Chief Financial Officer) about BnS, all he said was a Closed Beta will be dated after G*Star 2010, meaning early 2011. There will be a playable demo at G*Star, followed by internal testing (Alpha) and an announcement for CBT.

There will only be delay if problems crop up, which is not the case now.

STOP READING MMO-SITE BULLCRAP!!!

The most accurate source for BnS information is Blade & Soul Dojo now.

Originally Posted by Jae-Ho Lee, NCsoft's Vice President

We hope everyone who tries Blade & Soul at G-Star 2010 will realize how different of a game it is. This playable demo isn't a beta test, so we won't be receiving much feedback, however we can gather everyone's first impression of the game. We want to see these first impressions during G-Star 2010 before we set a date for the CBT.

http://www.onrpg.com/boards/170246.html

Ek: Bir de Guild Wars 2 ile yakın zamanda çıkacaklarını yazmışlar. Acayip mantıksızca. Sonuçta ikisi de NCsoft'un oyunu. İkisinden de ayrı ayrı kazanç sağlamak isteyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 6 Kasım 2010; 20:44:48 >
  • eyvallah. içim rahatladı ^^ para verip oynayacağım bi bu bide gw2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 6 Kasım 2010; 20:46:31 >
  • Resimlere bakarken biran anime sex filmi çıkıyor sandım.En son resim nedir öyle yav.Bu uzakdoğulular cinsellik kokan çizimler konusunda uzman adamlar gerçekten.Bakınız cabal.Yanlız bunu oyuna uyarlamaya ne gerek var.Başka oyunlarda yokmu derseniz var derim ama böyle abartı bir olay yok.Karşımısın dersen çokda mühim değil derim.

Güzel ounlar 2011-2012 yıllarında galiba karşımıza çıkacak,neyse beklemedeyiz.
  • Grafikler gerçekten iyi ama bu grafikteki online action oyunu fena kasar ve lag olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

Grafikler gerçekten iyi ama bu grafikteki online action oyunu fena kasar ve lag olur

aslında grafikler çok daha iyi olacaktı fakat çoğu donanım çalıştırsın diye cell shaded mi öyle bir şey kullanmışlar.
  • videoyu ilk 2009 da gördüğümde çok etkilenmiştim grafiklerinden ama şimdi bir daha izledim artık eskimeye başlamış. Ama yinede güzel tabi. Guild Wars 2 ve Blade & Soul çıktıktan sonra Lineage 3 ün haberini verir ncsoft. Gerçi oda en erken 2016 gibi çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 10 Kasım 2010; 0:49:03 >
  • @YouR@ck :Evet o dönemde vay be dedirtmişti bizlere.Ondan sonra KuF2'nin traillerı geldi ve grafikte gerçekten uçulduğunu kanıtladı.Yanlız bu oyunun Kuf'a göre güzel yanı pve kısmının daha çok gelişmiş olması.Tabi oynamadık ama,Ncsoftun pve de kastır babam kastır mantığını artık kavradık.Oyunda beni çeken hoplamalar,zıplamalar ve tabi şimdiki oyunlara göre,daha bir gelişmiş dövüş animasyonları.Buda bize güzel asiyon habercisi.Aksiyon nerdeyse ben ordayım.Yani çok bi konu derinliği,role play gibi öğelerden ziyade,çabuk güçlen,basitce aksiyona dal mantığını severim.Birde Ncsoft karakter combatlarını basit yapıyor.Örnek vermek gerekirse;Şuan oynadığım conanda karşıya dps-damege verebilmek için,rakibin üzerindeki bufflarını görmek,bilmem ney buffının bilmem kaç çarpana ulaşmasını beklemek gibi saçma sapan,insanı olaydan soğutan içeriği zorlamam gerekiyor.Ama Ncsoftun oyunlarında bunu fazlaca(hatta hiç) görmüyorum.

Yanlız benim anlamadığım olay, Ncsoft 3 tane oyun çıkarmakla ne yapmaya çalışıyor.Gw2,Aion ve BaS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

@YouR@ck :Evet o dönemde vay be dedirtmişti bizlere.Ondan sonra KuF2'nin traillerı geldi ve grafikte gerçekten uçulduğunu kanıtladı.Yanlız bu oyunun Kuf'a göre güzel yanı pve kısmının daha çok gelişmiş olması.Tabi oynamadık ama,Ncsoftun pve de kastır babam kastır mantığını artık kavradık.Oyunda beni çeken hoplamalar,zıplamalar ve tabi şimdiki oyunlara göre,daha bir gelişmiş dövüş animasyonları.Buda bize güzel asiyon habercisi.Aksiyon nerdeyse ben ordayım.Yani çok bi konu derinliği,role play gibi öğelerden ziyade,çabuk güçlen,basitce aksiyona dal mantığını severim.Birde Ncsoft karakter combatlarını basit yapıyor.Örnek vermek gerekirse;Şuan oynadığım conanda karşıya dps-damege verebilmek için,rakibin üzerindeki bufflarını görmek,bilmem ney buffının bilmem kaç çarpana ulaşmasını beklemek gibi saçma sapan,insanı olaydan soğutan içeriği zorlamam gerekiyor.Ama Ncsoftun oyunlarında bunu fazlaca(hatta hiç) görmüyorum.

Yanlız benim anlamadığım olay, Ncsoft 3 tane oyun çıkarmakla ne yapmaya çalışıyor.Gw2,Aion ve BaS.

bence kuf2 ile karşılaştırmak yanlış. kuf2 sonuçta single bir oyun. multi modu var.dynasty warriors gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 12 Kasım 2010; 10:50:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

http://www.mmoculture.com/2010/11/gstar-2010-blade-soul-reveals-new.html

G Star'dan videolar

baya aydınlatıcı videolar teşekkürler
  • Beklediğim Grafikte ve Oynanışta Hadi Bakalım...
  • Blade & Soul NCSoft tarafından yapılmakta olan fantastik MMO tabanlı bir dövüş-sanatları oyunu. Ünlü yapımcı Hyung-tae Kim ve Lineage II yapımında bulunan ekip tarafindan karakter tasarımları ve oyun dinamikleri geliştiriliyor bunuda belirtelim .

GSTAR 2010 inceleme videoları. (Not : BelieveMe nin verdiği link deki videolar sanırım link çalışmadı bende DH'den direkt siteden bakarak da izlenebilir diye ekledim. )

GSTAR 2010 Oyun mekaniklerini anlatan video ; 3 Parça

Part 1

Part 2

Part 3

GSTAR 2010 Başlangıç ve oynanabilir demosu ; 5 Parça

Part 1

Part2

Part 3

Part 4

Part 5

İyi seyiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realturk -- 2 Aralık 2010; 6:57:41 >
  • Para veremeyen guild wars 2 , her ay para verebilen blade and soul oynasın diye iki seçenek sunmuş bize ncsoft.Guild wars yavaş kalıyor blade and soula göre.Blade and souls ise uçma kaçmasıyla çok hızlı ve aksiyon dolu bir oyun.2011 de çıksalarda gecikmeseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Para veremeyen guild wars 2 , her ay para verebilen blade and soul oynasın diye iki seçenek sunmuş bize ncsoft.Guild wars yavaş kalıyor blade and soula göre.Blade and souls ise uçma kaçmasıyla çok hızlı ve aksiyon dolu bir oyun.2011 de çıksalarda gecikmeseler.

Bence Blade & Soul sistemli oyunlar bir süre sonra acayip sıkmaya başlayacak. Şimdiye kadar oynadığım o tip oyunlarda mesela öyle oldu. Level kasarken 5-10 tane mob üstüne geliyor ve onların sana bir etkisi bile olmuyor. Dungeonun en son bossunu bile çok rahatlıkla öldürebiliyordum yani. B&S'de böyle olmaz umarım. Bir MMO dungeonsuz işe yaramaz çünkü.
  • Nedense herkes bu oyunu çok büyük lanse ediyor fakat benim hiç ilgimi çekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Nedense herkes bu oyunu çok büyük lanse ediyor fakat benim hiç ilgimi çekmiyor.

Oyunun yapımcıları bunu bu hale getirdi.Alt tarafı bir oyun çıkaracaklar.Büyüttükçe büyütüyolar.Hababam bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Nedense herkes bu oyunu çok büyük lanse ediyor fakat benim hiç ilgimi çekmiyor.

Oyunun yapımcıları bunu bu hale getirdi.Alt tarafı bir oyun çıkaracaklar.Büyüttükçe büyütüyolar.Hababam bekle

Oyunun yapımcıları neyi büyütüyor? Oyun hakkında daha resmi site bile "büyütecek" birşeyi bırak adam gibi duyuru bile yapmamışken?
    Oyunu büyüten, 2 video görünce nevri dönen insanlardır.
    http://www.bladeandsoul.com/global/en
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.