Şimdi Ara

Müthiş Dövüş Oyunu : ' Blade&Soul ' (Ncsoft) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
18.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Nedense herkes bu oyunu çok büyük lanse ediyor fakat benim hiç ilgimi çekmiyor.

Oyunun yapımcıları bunu bu hale getirdi.Alt tarafı bir oyun çıkaracaklar.Büyüttükçe büyütüyolar.Hababam bekle

Oyunun yapımcıları neyi büyütüyor? Oyun hakkında daha resmi site bile "büyütecek" birşeyi bırak adam gibi duyuru bile yapmamışken?
    Oyunu büyüten, 2 video görünce nevri dönen insanlardır.
    http://www.bladeandsoul.com/global/en

Benimde söylemek istediğim o.Halbuki açıklasalar bir tarih filan bişey verseler millette biyerinden element uydurmucak.Ortada elle tutulur bişey olmadığı için herkez bişeyler yazıyo çiziyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Nedense herkes bu oyunu çok büyük lanse ediyor fakat benim hiç ilgimi çekmiyor.

Oyunun yapımcıları bunu bu hale getirdi.Alt tarafı bir oyun çıkaracaklar.Büyüttükçe büyütüyolar.Hababam bekle

Oyunun yapımcıları neyi büyütüyor? Oyun hakkında daha resmi site bile "büyütecek" birşeyi bırak adam gibi duyuru bile yapmamışken?
    Oyunu büyüten, 2 video görünce nevri dönen insanlardır.
    http://www.bladeandsoul.com/global/en

tıpkı star wars gibi ^^ herşeyin başı gaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 5 Aralık 2010; 14:05:09 >
  • Çıkış tarihin kesinleşmemiş olmasının yada ilgili firma yöneticilerinin açıklama yapmamış olmalarının tek nedeni var,o da:Aion.Bilindiği gibi firma Aİonun sunuculuğunu yapıyor.Aion da beklenen ilginin olmaması birazcık yöneticileri strateji yapmaya zorluyor.Piyasaya çıkacak olan oyunları bekleyip,duruma göre BaS'yi cb ye çıkaracaklardır.Çünkü daha Aiondan para kazanamadılar.Gerçi o oyundan para kazanamazlarda,neyse.Aion eu da cb ye girmeden BaS'nin videolarını gördük.Dedik ne oluyor.Tamamen strateji.Bekleyip görüceğiz.Ancak en geç 2011'de bizlere sunulur görüşündeyim.
  • ''The Soul Party''den görüntüler

• Oyun da daha karakter tam belirlenmedi 4 class belli ama daha belli olmayan 3 class daha var(sayısından emin degilim) biri summoner oalcak büyük ihtimal bir videoda LyN ırkı olan bir karakter ruh çağrıyordu aynı video da o kılıçlara ne deniyor bilmiyorum ama bir kaç hareketi gösteriliyor ve doğada yürüyüşü gösterilen bir karakter var ırkını tam çıakramadım ama kılıçın ucu kesik ne tür kılıç oluyor bilmiyorum ve o classın adı digerinde oldugu gibi acıklanmıyor.(2. dedigim belki blade masterın farklı bir silahı olabilir) 3. class olarakda bir healler düşünüyorum (bunun hakkında pek bilgi göremedim sadece benim fikrim ama şöyle bir şeyde var klasslar chi meditasyon ile kendini diriltebilecek videoalrıda var bir de belli bir lvl sonra heal büyüleri kazanılabilecek deniliyor bundanda emin değilim) son olarak Aondaki GRIND olayını tekrarlamayacakları..GRIND olayı olmayacak farklı görevler farklı yerler olacak(soul party videolarındada bu görünüyor) yapımcının söyledikleri bu şekilde grind yok.. :)

bir de eklemeyi unutmusum range atak class sadece force master var magical atak yapıyor ama buna karsılı physical atak yapan bir classta yok ranger veya hunter gibi bir classta gelebilir veya videoda gördüğümüz mob degilse silah ve tüfek ile atak yapan bir classta olabilir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi findlis -- 26 Aralık 2010; 16:53:32 >
  • Tanksız,healersız,rangersız mmo düşünemiyorum.Destroyerdan tank olmaz,o kocamana baltayla mı agrolayacak bossları.Aman NcSoft kurbanın olam böyle hata yapma.Ama yukaradaki boss pt sinde ben healerda görmedim,tankta.Gerçi sm kasarım bana yarar ama mmo lisanına ayıp.
  • açıkçası ncsoft doğa görüntüleri konusunda squaresoft gibi özen gösteren birkaç firmadan biri. Ama aionda ki "invis olan imba okçular" vs gibi saçma olaylar beni yıldırdı bu oyunuda oynamayı düşünüyorum. Anime tarzı görüntüleri seviyorum napayım. ^^. Bir de Guild wars 2 var ama benim favorim yaz ayında çıkması düşünülen blade and soul. Umarım aionda yaşadığımız server birleştirme hezimetini ve bir türlü nerflenmek bilmeyen imba karakterlerle burada da karşılaşmayız. Bu arada favorim sword master ve assasin
  • Öncelikle Selamun Aleyküm. Hayırlı Geceler Arkadaşlar.

Daha Yeni NetteGezinirken Blade&SoulDOJO'ya Girip B&S İle İlgili Haberlere Bakayım Dedim.[BladeAndSoulDOJO Fan Sitesi-Sağlam Sıkça Takip Sitedir)

Şubatın 1'inde Bir Haber Verilmiş. Blade And Soul'un CBT Tarihi İle İlgili.

Hemen Girdim Az Çok Çevirdiğime Göre

quote:

A special thanks to Elimer for this find over on Digital Daily, and to Yuan for the quick translation. Be sure to give them both thanks and a handful of cookies!

''Sitedeki Yuan Adlı Kullanıcın Hızlı Çeviricisi için Teşkkür Edilmiş bla bla''

Hemen KonuyaGİrmek İsityorum

quote:

The long wait is finally over. NCSoft is set to launch their CBT of Blade & Soul around the end of April. OBT is scheduled to happen around August to October. NCSoft is hoping the announcement of the CBT for Blade & Soul will pull some attention away from its rival, TERA. However, most online gaming media has recognized that Blade & Soul has been causing quite a stir and the reactions and feedback from players at the recent G-Star event speaks for itself. Blade & Soul has had incredible amounts of feedback and very positive reactions from the gaming community. Many foresee NCSoft retaking a solid grip on the industry after the success of Aion and the now imminent MMO giant, Blade & Soul.

''Uzun süre bekleyiş bitti.NCSOFT Nisan Ayın Sonunda CBT Başlatılır Diyor(Kusura Bakamayın Çeviremedim :D).OBT Agustos Civarında AçılmasıBekleniyor.'' Devamı Var Fakat Çeviremiyorum Kusuruma Bakmayın

Kaynak

Not: Bu Haber'in Gerçekliği Hakkında HenüzBir Bilgim Yok. Fakat Dediğim Gİbi BSDOJO Sağlam Haber Yapan Sitedir.Zaten Ordada Tahmin Yürütlmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 19 Şubat 2011; 0:16:01 >
  • Daha kesin bilgiler yok. Kore CBT bu yılın ortalarında başlayacakmış. Tayvan serveri duyuruldu onun açılışı da 2012'nin yaz aylarında.
  • quote:

Daha kesin bilgiler yok. Kore CBT bu yılın ortalarında başlayacakmış. Tayvan serveri duyuruldu onun açılışı da 2012'nin yaz aylarında.

2012'mi,yuh!Normal sirkülasyona göre,ilk önce uzak dağuda sonra euda yada aynı anda çıkıyor oyunlar.2012'de millet neler neler yapar,bizde halen bas bekliyor oluruz.
  • B&S o kadar uzadıkı artık cıktıgında bıze Marıo gıbı gorunur.
  • Sonunda Arkadaşlar İlk CBT Tarihi 27 Nisan

http://bns.plaync.co.kr/board/notice/view?articleID=78
  • Güzel oyuna benziyor P2P olursa oynanır tabi çıkarırlarsa
  • 10 Senede oyun cıkaran sacma sapan adamlara prım vermemek ıcın oynamayı dusunmuyorum :) Zaten artık bır albenısıde kalmadı oyunun
  • TERA'dan pek bir farkı yok. Yayıncı firması zaten - olarak işliyor hanesine.(NCsoft)
    TERA'yı tercih ederim ben çıktığında..
  • Başlık neden 'Müthiş' Dövüş Oyunu şeklinde ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Başlık neden 'Müthiş' Dövüş Oyunu şeklinde ki..

• Millet CBT'ye Nasıl Katılıyoruz. :D
  • Vallahi artık NCsoft yazısını görünce şöyle durup bir kere daha düşünüyorum.
  • cbtye kore kimlik nosu olmadan üye olunamıcak büyük ihtimallerde korenin genelde bütün oyunları bölye ayrıca çok geçikti bu...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.