Şimdi Ara

Müthiş görselliğiyle dikkat çeken Horizon Forbidden West'ten 14 dakikalık oynanış videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müthiş görselliğiyle dikkat çeken Horizon Forbidden West'ten 14 dakikalık oynanış videosu

Sony'nin büyük heyecanla beklenen PlayStation-özel oyunu Horizon Forbidden West'ten ilk oynanış görüntüleri yayınlandı. State of Play etkinliğinde paylaşılan görüntüler özellikle de görsel kalitesiyle dikkat çekiyor. PS5'te kaydedilen 14 dakikalık 4K görüntüleri aşağıda izleyebilirsiniz.

Horizon Forbidden West serinin ilk oyununa göre epey bir yenilikle geliyor. Yayınlanan görüntülerde baş karakterimiz Aloy'un dalış maskesiyle su altına dalması ve yelken kanatı açıp havada süzülmesi gibi yeni mekanikler görüyoruz. Ayrıca insan ve makinelere karşı olan dövüş mekaniklerinde de önemli geliştirilmeler yapılmış gibi görünüyor.

2017 yılında çıkış yapan Horizon Zero Dawn 10 milyondan fazla kopya satarak PlayStation 4'ün en başarılı oyunlarından birisi olmuştu. Zero Dawn'ın devam yapımı olan Forbidden West'in de yine büyük başarı göstermesi bekleniyor.

Horizon Forbidden West'in çıkış tarihi henüz belli değil. Sony geçtiğimiz yıl oyunun 2021'de çıkacağını söylemişti ancak şu anda kesin bir tarih verilmiyor. Muhtemelen 2022 yılına ertelenecek.

• stok sorunları çılgın fiyatlar, tır kaçırmalar vs.. oyunculara ne kadar eziyet varsa yapıldı, geride kaç oyuncu kaldı ki??oyunculara öyle bir yıl geçirdiler ki, hiç bir oyun artık eskisi gibi keyif veremeyecektir, hiç bir oyun yaşanan sıkıntıların stresini huzura ulaştıramayacaktır.. oyun yapımcılarının gerçekten işi artık çok zor..
  • Harika görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grafikler Toon Art'a gitmiş gibi hissettim, PS4 hedefli çıkıyor sanırım.
    Ayrıca
    volumetric light ve bol tessalation teknolojisi geliştirmesi dışında bir yenilik,hype göremedim.

Ek olarak, düşmana ateş ettiğinde tepki alamamak baya üzdü, her şey grafik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 28 Mayıs 2021; 04:06:36 >
  • Şu videoyu izleyip de hayran olmamak elde değil adamlar gerçekten grafik işinde aşmışlar. Oynayıcının atışları da berbat bu arada bir ton oku sağa sola attı. Ben gerildim izlerken.

• PC' ye ne zaman gelir acaba?

• Muhteşem görünüyor. İlk oyun da muhteşemdi, bu da öyle olacak.

• çok iyi be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu oyuna, dünyasına vs. ne ısınabildim ne de alışabildim. Grafikler de bi nebze ac odysseyi anımsattı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke TR altyazı ile gelse.

• PS4 Pro performansını merak ediyorum açıkçası. Keşke 1080p60fps şeklinde ayarlasalar. Grafikleri HZD gibi olsa yeterli.

• aloy botoks mu yaptırmış o surat ne öyle be Müthiş görselliğiyle dikkat çeken Horizon Forbidden West'ten 14 dakikalık oynanış videosu 

• stok sorunları çılgın fiyatlar, tır kaçırmalar vs.. oyunculara ne kadar eziyet varsa yapıldı, geride kaç oyuncu kaldı ki??oyunculara öyle bir yıl geçirdiler ki, hiç bir oyun artık eskisi gibi keyif veremeyecektir, hiç bir oyun yaşanan sıkıntıların stresini huzura ulaştıramayacaktır.. oyun yapımcılarının gerçekten işi artık çok zor..

• ankaland kullanıcısına yanıt
    Ne sacmalion sen ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaland

stok sorunları çılgın fiyatlar, tır kaçırmalar vs.. oyunculara ne kadar eziyet varsa yapıldı, geride kaç oyuncu kaldı ki??oyunculara öyle bir yıl geçirdiler ki, hiç bir oyun artık eskisi gibi keyif veremeyecektir, hiç bir oyun yaşanan sıkıntıların stresini huzura ulaştıramayacaktır.. oyun yapımcılarının gerçekten işi artık çok zor..

Bir an AKP den bahsediyorsun sandım Müthiş görselliğiyle dikkat çeken Horizon Forbidden West'ten 14 dakikalık oynanış videosu 

• Türkçe altyazılı olması için change.orga girip bir şeyler yapılması lazım artık. Bu oyunun türkçe gelmesini aşırı çok istiyorum.

• İlk oyun yarısını geçince benim için baya durulmuştu öyle de bıraktım tekrar bi bakayım

• Grafikler muhteşem ve videoda gösterilmeyen daha güzel spoilerlı mekanlar varmış. Xbox'ı yerden yere vuracak bir kalite var

• Yılın en etkileyici oyunlarını yine Sony yaptı. Microsoft milyar dolarlar harcıyor ama icraat yok :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.