mrb bende 98 model kia sephia GTX var. Özellikleri:
Sürücü ve yolcu hava yastığı ABS Klima Hidrolik Direksiyon Elektrikli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar Deri direksiyon ve vites topuzu İçeriden açılan benzin deposu ve bagaj
Sizce satsam ne kadar eder ?
10-11.500 YTL KM iise temizse 11 e verebilirsin....
kucumseyen yok, gercekleri soyluyo herkes.. ne kdar temiz olursa olsun araba 98model we kia oldugu icin herkesin temkinli&onyargili yaklasmasi normal
arkadaşım sen nerde oturuyorsun ben o arabayı tanıyorum bir yerden bizim müdür yardımcısının wardı 60 plaka mı
Yok ben seni tanıyorum tokat/niksarda oturuyosun kesin Çünkü plakan 60NC
araba güzelmiş ama piyasası yok arkadaşım o yüzden 12 ye satabilirsen iyi derim
10-11den fazla etmez. 13-14e primeralar carinalar var bu ara onlara bakıyorum, biliyorum. xcrazy bu arada ankaradaysan bakabilirim arabaya.
12 ye satarsan ben sattıın adama 14 milyar verip geri alcam senin üstüne yaptırcaz arabayı
arkadaşım arabanın plaka 60 burada da bi tane kia war yani isim olarak da ibrahim petriçli yazıyor yani biliyorum ben bu arabayı
10 milyara kimse almaz o arabayı. Valla kusura bakma ama 2000 model Clio Symbol en çok tutulan araç 2. elde bu bu bile 12 milyar senin arabaya kimse 10 milyar vermez 8-9 milyar anca. Git bi galeriye kakala çünkü bu arabaya müşteri çıkmaz.
bencede o arabayı satmayın kullanın yoksa çok ucuza gider marka imajı yüzünden...
O araba baya ucuza gidecek nemesisin dediği gibi
arabana güveniyorsan yani temizse 12000 ytl fiyat cek 10000ytl vern olursa sat sonra elimde kaldi diye 9000 bile satabilirsin karar senin