Şimdi Ara

Mutlu degilim diyen gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son zamanlarda hergun 5 10 konu aciliyor bu konuda mutlu degilim yapacak birseyim yok tip yok para yok kari yok elimiz var bitek oda nasirlaniyor bla bla diye uzayan cumleler. Arkadaslar elimden geldigince bu konuda yapilabilecekleri yazmaya calisacagim belki bir kisiye ufacik bir yardimim olur diye. Mutluluk; bence mutluluk tamamen ne istediginiz ve ne aldiginizdir o konudan yani kisi mutluluk seviyesini belirler eger ki ben angelina ile yaticam diyip kendi mutluluk sinirinizi oraya koyarsaniz mutlu olamazsiniz. Maddi durum pek musait degildir iphone 6s alinamaz ve mutsuz olursunuz cunku istiyorsunuz. Kimse size istemeyin demiyor sadece biraz gercekci olun eger 1000 liralik bir telefon maddiyatiniz varsa iphone alamazsinizda gidersiniz huawei alirsiniz ve eger ki sizin mutluluk siniriniz iphonesa mutsuz olursunuz. Bunlar basit ornekler umarim anlamissinizdir. Sonrasinda siz kesinlikle yanliz veya dibe vurmus degilsiniz her aksamin bir sabahi vardir dayanip dogru adimlar atarak aydinliga cikabilirsiniz sadece kendinize inanin ve zaman verin ve pc basindan azda olsa uzaklasip kendiniz icin cabalayin. Kendinizi sinirlarinizi bilin hayatiniz eskisine gore daha guzel olacaktir.
    Sevgi ve saygilarla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam.
  • öyle. geçen internet gitmişti geldiğinde çok sevinmiştim mutluluk budur be

• ben de gecen hafta bu konuyu dusunmustum

hayata bakış açın ve beklentilerin önemli
    basit ve ufak şeylerle mutlu olan insanlar bu işi çözmüş
    hayatın aslında çok basit; kendini üzmeye değmeyecek ve her şeyden zevk alınacak kadar kısa olduğunun farkında

benim de çok fazla düşüncem oluyor bu konularda. not defterime yazıyorum ancak toparlamak çok zor geliyor o yüzden buraya geçiremiyorum

mesela bu sabah birisi "mutluluk mutsuzluga alışma durumudur" yazmıştı. bunu okur okumaz saçma geldi, kendi tanımımı oluşturdum; "mutsuzluk, hayatta zevk alınacak o kadar çok şey varken kendini üzmeyi seçmektir"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutluluk, mutsuzluğa alışma hâlidir.
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    Bastan kaybedersin hocam mutluluk tamamen senin elinde istersen mutlu olursun ki bunu yaparkende kimseye ihtiyac duymazsin.

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Cok haklisiniz hocam mutluluk tamamen bizim ellerimizde ha hayatta cidden sikintili anlar yasayan insanlar varmi yok bizde kendimizce sikintili anlar yasadik yasiyoruz yasayacagiz ama onemli olan kendimizi yeri geldiginde o ufacik seyle mutlu etmektir. Ama insanin dogasi oturu hep bi acligimiz var onu koreltmek ve hayatimizida duzene koymayi basarmaliyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizcem iyi diyen gelsin.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HOCAM DERDİM 3-5 MİLYON LİRAM OLMASI.

1 EV, 1 SPOR ARABA..

Zenginleri gördükçe üzülmek, hiç bitmeyen bir döngü..

LOTO'dan gelirse anca :(

1,5-2 Bin Liraya Çalışmak. Anca Kiralayıp Binebileceğin Arabalar vs vs..
  • Peki ya birgun ben sana son model spor araban olucak luks bir evde karin ve cocuklarinla onlarin gelecek kaygilarini dusunmeden yasayabilcegin bir ihtimal var desem ilgilenir misin? Ilgilenmeyen yoktur herhalde cozum cok basit herkes zengin olmak ister ama kimse ders calisip guzel bir unide derslerine son surat devam edip derece ile bitirmeye yeltenemez cunku zordur bu sans bizim elimizde ama biz yatmayi calisip cabalamamayi secersek bunlara hep uzaktan bakariz. Kendimiz icin adimlar atip kucuk seylerle mutlu olup buyuk seyleri hayal edip onun icin cabalamaliyiz.

• Tamam ekrem abi niye sert yapiyosun ki

• Ben zengin olursam mutlu olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dunya cok adaletsiz bi kere mutlu olmak çok zoor bu yuzden obur dunyaya yoğunlaşcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mutlu değilim hocam. Doğma büyüme İzmirliyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.