quote:Orijinalden alıntı: Mister Noyaprak dökümünü izliyorum ve mutlu değilim :/sabret az kaldı bitecek birazdan
quote:Orijinalden alıntı: Mister Noquote:Orijinalden alıntı: Yasmin. sabret az kaldı bitecek birazdan ooooo sende izliyosun demekAlıntıları Göster suan müzik dinlediğim için bakmyrm ama bitecek yada bitmiştr
quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. suan müzik dinlediğim için bakmyrm ama bitecek yada bitmiştr bitti,ferhunde şevketi öptü pazartesiye kadar nasıl beklicem ben :/
quote:Orijinalden alıntı: Mister Noquote:Orijinalden alıntı: Yasmin. suan müzik dinlediğim için bakmyrm ama bitecek yada bitmiştr bitti,ferhunde şevketi öptü pazartesiye kadar nasıl beklicem ben :/Alıntıları Göster hiç güleceğim yoktu,aç netten izle
quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. hiç güleceğim yoktu,aç netten izle o zaman keyifli olmuyo,tv'de denk gelince daha güzel daha öncede oğuz necla ile öpüşürken annesi basmıştı yine cuma günüydü pislikler bilerek yapıyolar
quote:Orijinalden alıntı: Mister No quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. hiç güleceğim yoktu,aç netten izle o zaman keyifli olmuyo,tv'de denk gelince daha güzel daha öncede oğuz necla ile öpüşürken annesi basmıştı yine cuma günüydü pislikler bilerek yapıyolar son 3 haftadır bakamyrm dizilere düzenli olarak koptum biraz,toparlanıp dizilerime dönmem lazım
quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. quote:Orijinalden alıntı: Mister No quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. hiç güleceğim yoktu,aç netten izle o zaman keyifli olmuyo,tv'de denk gelince daha güzel daha öncede oğuz necla ile öpüşürken annesi basmıştı yine cuma günüydü pislikler bilerek yapıyolar son 3 haftadır bakamyrm dizilere düzenli olarak koptum biraz,toparlanıp dizilerime dönmem lazım behzat ç,leyla ile mecnun,üsküdara giderken ve ezel bunlar dışında bişey izleme
quote:Orijinalden alıntı: Mister No quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. quote:Orijinalden alıntı: Mister No quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. hiç güleceğim yoktu,aç netten izle o zaman keyifli olmuyo,tv'de denk gelince daha güzel daha öncede oğuz necla ile öpüşürken annesi basmıştı yine cuma günüydü pislikler bilerek yapıyolar son 3 haftadır bakamyrm dizilere düzenli olarak koptum biraz,toparlanıp dizilerime dönmem lazım behzat ç,leyla ile mecnun,üsküdara giderken ve ezel bunlar dışında bişey izleme bööööööööö iğrenç hepsi de hiç sevmiyorum onları
quote:Orijinalden alıntı: Yasmin.quote:Orijinalden alıntı: Mister No quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. quote:Orijinalden alıntı: Mister No quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. hiç güleceğim yoktu,aç netten izle o zaman keyifli olmuyo,tv'de denk gelince daha güzel daha öncede oğuz necla ile öpüşürken annesi basmıştı yine cuma günüydü pislikler bilerek yapıyolar son 3 haftadır bakamyrm dizilere düzenli olarak koptum biraz,toparlanıp dizilerime dönmem lazım behzat ç,leyla ile mecnun,üsküdara giderken ve ezel bunlar dışında bişey izleme bööööööööö iğrenç hepsi de hiç sevmiyorum onlarıAlıntıları Göster bunlar kaliteli diziler güzelim,bunları seyret sırf
quote:Orijinalden alıntı: Mister No bunlar kaliteli diziler güzelim,bunları seyret sırf amann böööö kalitesiz dizlerim olsun ben bakayım yetr
quote:Orijinalden alıntı: Yasmin.quote:Orijinalden alıntı: Mister No bunlar kaliteli diziler güzelim,bunları seyret sırf amann böööö kalitesiz dizlerim olsun ben bakayım yetr Alıntıları Göster Videoyu Göremiyorum
Videoyu Göremiyorum Sana Hala Veda Edemedim Ben Gönülsüz istedim Unutmasını Gönlümden Yastıklarda Uykudan Uyandı Yatağın Acısından Dönmeni istemiştim Ben Sakladım Bunu Kendimden