Şimdi Ara

Mutlu olmak çok mu zor cidden ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben en son ne zaman gerçekten mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Küçükken güzeldi aslında arkadaşlarım vardı mahalleye çıkar top oynardık iyiydi. Şimdi ise yalnızım okuldan eve gidip geliyorum. Sağlıklı da yaşamıyorum.

Kız mevzum vardı o da geçti sayılır umrumda değil artık. İnsanlara bakıyorum gülüyorlar yanlarında kızlar fotoğraf çektirip duruyorlar. Bende tip yok fotoğraf çektirmiyorum bile fotoğrafım1 2 tane var sadece onlarıda saklıyorum görmesin kimse diye

Hayal kuruyorum istediğim şeyleri düşünüyorum onlarla bile mutlu oluyorum kime ne kötülük yaptık sanki de hep acı çekiyoruz bizden kötüleride var halime lşükrediyorum ama niye böyle

• mutlu değilsen belki de mutlulugu yanlış yerlerde arıyorsundur hiç düşündün mü? mesela çok iyi yüzen bir insan gidip futbol oynuyorsa ve yetenegi yoksa mutsuz olur,ya da ne bileyim sen mutlulugu bir başkasında arıyorsan,o başkası yanında olmadıgı sürece mutsuz olursun...mutlulugu başka yerde arayıp durursan veya bir başkasında hep mutsuz olursun...mutluluk insanın içindedir,başka yerde arayıpta mutsuz olma..içinden mutlu ol,mutlulugu içinde bul
  • Mutluluğu neyde aradığınıza bağlı bir durum.

Mutluluğu bir kızda ararsanız: Zor

Mutluluğu parada ararsanız: Zor

Mutluluğu başarıda ararsanız: Zor

Kendinizde ararsanız: Kolay
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Hiç bir artı yönüm yok ki kendime bakıyorum bomboş bir insanım ben
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Belki param olsa mutlu olurum herşey artık paradan geçiyor kendimin hiç bir şeyi yok mutlu olacak bakıpta
  • önem verdiğin insanlar ve sen sağlıklıysan, başın veya başınız çok kötü bir durumda değilse sıkıntıda olmana cidden gerek yok.bunu fark etmem bu seneyi buldu.bazı şeylerin farkına varabilirsen kendi başına da mutlu olursun.bu demek değil ki hiç arkadaşın olmasın, mutluluk kavramını diğer arkadaşlarının veya insanların yaptığı şeyler ile karşılaştırmamalısın.
  • Çöğu şeyin farkındayım ama yine diğer insanlara araçlara ihtiyaç duyuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendini böyle kandırıyor olabilir misin
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bomboşum yazmışsınız.

Hiçbir yeteneğiniz olmasa bile basit şeyler var.Mesela:

-Yaşlılara yardım etmek.Darülacezeyi ziyaret etseniz bile yaşlıları mutlu edersiniz.

-Çocuk esirgeme ziyareti.Orada sevgiye muhtaç bir sürü çocuk var.Sırf onları ziyarete gidip 2 ufak hediye götürseniz.

-Huzurevlerini ziyaret edin.

Bu tarz ufak aktiviteleri her insan yapabilir.

Unutmayın mutluluk paylaştıkça çoğalır.
  • Yav arkadaş yaşımız oldu 33 34, şöyle bakıyorum 90'ları o kadar özlüyorumki anlatamam. O zaman farklıydı şimdikiler yani gençler bilmez ama o dönemler bambaşkaydı keşke dönebilsem o yıllara..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Çok güzel söylüyorsunuz aslında
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Sizin özlediğiniz şey 90 lar değil.Bence sizin özlediğiniz şey çocuk olmak.

Hayattaki tek sorumluluğunuzun oyun oynamak ve tabağınızdaki yemeği bitirmek olduğu zamanları özlüyorsunuz.

Ya da test tasanızın okuldaki dersler olduğu zamanlar.

Ama şimdi öyle mi? Değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Sizin özlediğiniz şey 90 lar değil.Bence sizin özlediğiniz şey çocuk olmak.

Hayattaki tek sorumluluğunuzun oyun oynamak ve tabağınızdaki yemeği bitirmek olduğu zamanları özlüyorsunuz.

Ya da test tasanızın okuldaki dersler olduğu zamanlar.

Ama şimdi öyle mi? Değil.

Dostum 34 yaşındayım hayatımda öyle aman aman bi sorumluluk yok. Bekarım çalıştığım kendime çalışmasam yine pek sorun değil. Yani ondan çok 90'larda başka bir hava vardı. Değişik bir büyüsü vardı pop müzik farklıydı. 90'lar sineması farklıydı.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    İşte o farklılık çocuk olmanın,genç olmanın farklılığı ben 90larda doğmuş biri olarak.Ben bile çocukluğumu özlüyorum.
  • Mutluluk kızda falan olmaz.Hayatta yalnızsındır başkalarından medet umma Kızlar parçası olurlar.Hayaller değil gerçekler olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

mutlu değilsen belki de mutlulugu yanlış yerlerde arıyorsundur hiç düşündün mü? mesela çok iyi yüzen bir insan gidip futbol oynuyorsa ve yetenegi yoksa mutsuz olur,ya da ne bileyim sen mutlulugu bir başkasında arıyorsan,o başkası yanında olmadıgı sürece mutsuz olursun...mutlulugu başka yerde arayıp durursan veya bir başkasında hep mutsuz olursun...mutluluk insanın içindedir,başka yerde arayıpta mutsuz olma..içinden mutlu ol,mutlulugu içinde bul

Sevmek sevilmek herkesin hakkı.Dediklerinde kısmen haklısın ama o duyguyu güzel oynadığın futbol karşılar mı sence ? Konudaki arkadaşa gelirsek yapacağın şeyler basit ama forumda konu açmak kadar basit değil.Bakımını yapacaksın,bir tarz oluşturacaksın.Spor yapabilirsin özgüven açısından çok çok faydalıdır.Bunlar hem özgüvenini arttırır hemde karşı cinste bir farkındalık oluşturursun.Çok tavsiye gelir burdan ama harekete geçmedikten sonra yine günlerin aynı şekilde geçer.Normal arkadaş işide biraz şans işi.Çok insanla tanışmaya bak.İnsanlar dışardan göründüğü gibi olmayabilir kafana göre illaki birisini bulursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Hayallerimizden başka bir şey yok zaten. Bunlar hep teknolojiden kaynaklanıyor. Kafamızı şu illetten bir kaldırsak, çevremizi yeniden keşfetsek. Ne muhabbet kaldı, ne bir şey. Biraz da hayat bizi böyle yapıyor. Baksana etrafına kimi okumakla uğraşıyor, kimi evine ekmek getirmekle. Böyle düzenin içinde mutlu olmamız çok zorlaşıyor. Bazen de bizi deli dolu aşklarımız mutsuz eder, hayattan soyutlar. Ama gerçek şu ki bunların hepsi bizim elimizde ve aşılabilir zorluklar olması.

Hepsine inat, git, gez, gül, eğlen, muhabbet et. Tipinin olup olmadığı kararını karşındakine bırak. İnsanın yüreği güzel olursa bu tipine vurur, insanlar seni yüreğinin güzelliğiyle görmeye başlarlar. Acıyı biz kendimize çektiriyoruz, biz izin vermezsek kimse bize acı çektiremez.
  • Sanata yönel sanat başkadır hayata farklı açıdan bakarsın doğayı gez çık dışarı temiz havada kitap oku deniz varsa sahilde yürüş yap gün batımına karşı müzik dinle işte benim için gerçek mutluluk budur

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Yukarıda bomboşum yazmışsınız.

Hiçbir yeteneğiniz olmasa bile basit şeyler var.Mesela:

-Yaşlılara yardım etmek.Darülacezeyi ziyaret etseniz bile yaşlıları mutlu edersiniz.

-Çocuk esirgeme ziyareti.Orada sevgiye muhtaç bir sürü çocuk var.Sırf onları ziyarete gidip 2 ufak hediye götürseniz.

-Huzurevlerini ziyaret edin.

Bu tarz ufak aktiviteleri her insan yapabilir.

Unutmayın mutluluk paylaştıkça çoğalır.

dikkat ettimde forumdaki en aklı basında yazarlardan birisiniz, her konuya mantıklı cevaplar yazıyorsunuz.

sadece kendi mutlulugunu isteyen insan mutlu olmazmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar aslinda son zamanlarda bunu en cok dusunen insanlardanim ben de. mutlu olmanin taniminda sıkısıyoruz belki de..

Hayatimin son 3 yilina bakiyorum, son senemi saymasak hayat istesem de mutlu olamazdi benim icin cunku kucuk bir hatam bana pahaliya mal oldu ve 2 yil sadece bir ruh gibi gezdim,.gecen sene bu zamanlar lysye hazirlaniyordum ve anlik mutluluk amacim yoktu sadece gunde 8 10 saat calisacaktim ve sinavdan sonra hayatimda her sey super olacakti bu gaz bana iyi bir puan getirdi ancak baktim ki her sey yolunda olsa da ben mutlu olamiyorum ve biliyorum tek suclu benim ve icimdeki ses..size onerim kimseyi takmayin, ozgur olun ve mutlaka tutunacak bir daliniz olsun bu herhangi bisey olabilir mesela beni dini inanclarim cok motive ediyor sizi baska bisey olur..

Bu arada eger surekli bu oluyorsa psikyatrik destek almaktan cekinmeyin..ayrica internette soyle bir yazi var, mutlaka hayatinizda biseylere dokunacaktir mutlaka okuyun..

http://inci.sozlukspot.com/w/hayat%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-k%C3%B6kten-de%C4%9Fi%C5%9Fterecek-olan-%C5%9Fey/@351986/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.