Bildirim
Mutlu Son
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tebriklerdarısı başımıza -
hera damı 80 olsun kardeş ? ?
quote:
Orjinalden alıntı: npc_spaw
yaw sonun da 80 oldum sonra resimleri de koyarım elimde kine hayran kalacaksınız artı 13 full blue ya hera da da aldım kafayı gidiyom o server de de en büyük ben olacam
-
Tebrikler...
+13? -
quote:
Orjinalden alıntı: npc_spaw
yaw sonun da 80 oldum sonra resimleri de koyarım elimde kine hayran kalacaksınız artı 13 full blue ya hera da da aldım kafayı gidiyom o server de de en büyük ben olacam
Lütfen sallamayınız oyunda şu anda +13 bulunmamaktadır... -
ya herada 80 lv yok ki?
al bak en yüksek 52??
http://www.rev6.com/stats/hera/svlist1-100.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galip1907 -- 6 Mart 2008; 20:11:04 > -
quote:
Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_
Tebrikler...
+13?
ehehehehe + 1 -
sallama len hera yeni açıldı +13 yoq.hele 80 heç yoq daha yeni server açıldı 80 olunduysa vay halimee -
Yediniz demi ? Adam Hera ' da 80 ve elinde +13 varmış -
yok.yedik!ne yemesi ya sallıo adam! -
way eziq way hala ARTI 13 lemi takılıosun
bende +225 war hemde 280 lwlim -
arkadaşlar iice okumamışsınız 80 lvl başka serverda olmuş heradada almış başını gidiomuş ordada en büyük olmayı planlıyomuş ben bunu anladım aksini iddaa eden warsa sölesin -
bende hera cümlesini görmemişim tebrik ediomla sen bizimi yiyion? -
+13 e nedemeli?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X