Şimdi Ara

Mutlu Son: Superonline VDSL AKN Upload Hızı Mağdurları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her iss mi boktan olur şu ülkede biz kime gidek nereye gidek abone olak hepsi birbirinin kopyası. Vodafone upload 4 mbit ama onlarında MH rezalet Turknet desen öyle. MH tarafında allah var turktelekom destek birimi müthiş her sorunumu çözdüler hatta şöyle söyleyeyim tt müdürlüğüne gidip o kadar yetkiliyle konuşmama rağmen çözüm bulamadığım sorunları çözdüler. Yazılanları okudum burda bu kadar uğraşıp hak savaşı veriyorsunuz, Umarım sonuç alırsınız takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 30 Mart 2017; 3:3:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme 4: Şikayet kaydımı almayan takım liderinin çağrı kayıtlarının dinlenmesi konusunda şikayet iletmiştim. Yine sabah ben aranmadan kayıtlar kapatılmış. SMS bile gelmedi bu kez. Arayıp bilgi aldım, "Verdiğiniz sicil numarasının ait olduğu bir çalışan bulunamadı"

TAKIM LİDERİ BANA SAHTE SİCİL NUMARASI VERMİŞ

Diğer, asıl şikayetimi sordum durumu nedir diye, aldığım cevap: "Sadece çalışan hakkında şikayetçi olduğunuzu görüyorum başka şikayetiniz yok"

Sevgili donanımhaber ailesi, bu adımda sizden ricam şudur. Bu şikayeti ben keçi inadına bağladım. Kendi kanallarından kabul edecekler ve kendi kanallarından çözecekler, çünkü olması gereken aslında bu. Bu şart dikkate alınarak, eğer çevrenizde veya kontaklarınızda Turkcell'in bir müdürü, üst düzey çalışanı vs. varsa bu konuya dikkat etmesini sağlayın. Eğer her şikayetimizi BTK ile Heyetle çözeceksek çağrı merkezlerini kapatsınlar ne işe yarıyorlar?

PM kutusu açık, lütfen erişimi olan birisi bana özelden ulaşsın.

• Güncelleme 5: Kaan Terzioğlu beni Twitter'da kişisel hesabından engelledi. Kanıt:https://twitter.com/KeremKilicYT/status/847786878040506369
  • Vay be arkadaş tam şerefsiz çıktı bunlar ha
  • Yeter be.

• fiber kullanıyorum download akksini doldurdum, hızım 3 mbite düştü... fakat upload akk'sini doldurmadığım halde o da düşmüş bu ne?
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    2 sinden birini doldrunca hepsi düşüyor ceza bize.
  • Güncelleme 6:
    Bugün Superonline çözüm merkezinden tekrar beni aradılar. Yetkili birim. Verdiğim bilgiler doğrultusunda araştırma yaptıklarını ve araştırmanın sonucunda web sitesinde olsun, bilgi portalında olsun Upload hızında AKK düşmesi ile alakalı bilgi olmadığını KABUL ETTİLER. Süreçten sorumlu ekibe durumu eskale ettiklerini söylediler ve bu konu ile alakalı alınacak aksiyonu bana Pazartesi veya Salı günü iletecekler.

Bu ne demek oluyor, şu demek oluyor: Hatalarını kabul ettiler. Eğer gerekli düzenleme getirilmez ise kontrat ihlali gerekçesiyle taahhüt cezası ödemeden abonelikten çıkma imkanım olacak, ve benim böyle bir imkanım olması demek tüm VDSL müşterilerinin böyle bir imkanı olması demek oluyor. Böyle bir şeyden korkacakları için en kısa sürede Upload AKK uygulamasını tahminimce VDSL için kaldıracaklar.

Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun. (Dipnot: Nisan şakası DEĞİLDİR.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremimo -- 1 Nisan 2017; 18:17:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

Güncelleme 6:
    Bugün Superonline çözüm merkezinden tekrar beni aradılar. Yetkili birim. Verdiğim bilgiler doğrultusunda araştırma yaptıklarını ve araştırmanın sonucunda web sitesinde olsun, bilgi portalında olsun Upload hızında AKK düşmesi ile alakalı bilgi olmadığını KABUL ETTİLER. Süreçten sorumlu ekibe durumu eskale ettiklerini söylediler ve bu konu ile alakalı alınacak aksiyonu bana Pazartesi veya Salı günü iletecekler.

Bu ne demek oluyor, şu demek oluyor: Hatalarını kabul ettiler. Eğer gerekli düzenleme getirilmez ise kontrat ihlali gerekçesiyle taahhüt cezası ödemeden abonelikten çıkma imkanım olacak, ve benim böyle bir imkanım olması demek tüm VDSL müşterilerinin böyle bir imkanı olması demek oluyor. Böyle bir şeyden korkacakları için en kısa sürede Upload AKK uygulamasını tahminimce VDSL için kaldıracaklar.

Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun. (Dipnot: Nisan şakası DEĞİLDİR.)

Bravo hocam inşallah sonuca ulaşılır bende tekrardan olmazsa sizin uyguladığınız adımları uygulayarak gerekli aksiyonların alınmazsını sağlamak isterim gerekirse benim haklı olduğum için aboneliğimi ücretsiz iptal etsinler. Rica etsem sizden uyguladığınız adımları yazarak sizi arayan yetkili üst birimin hangi aşamadan sonra sizi aradılar teşekkürler.

• Bunu vdsl paketleri çıktığı günden beri dile getiriyorum ama yanlış dile getiriyormuşum demek,insanlık göstermekte hata ettiğimi düşünüyorum.Elinize sağlık cidden.Az önce tekrardan aradım ve ben de tüm kayıtlarımı açtırdım umarım ya kurtuluruz yada hak ettiğimizi verirler.
  • Takip
  • klasik süperonline, kanser ederler insanı sahtekarlıkları ile.
  • Son güncelleme: Başardım arkadaşlar. Geri dönüş yaptılar, ve bundan sonra AKK aşımında upload hızımın düşürülmeyeceğini, ve hatta dilersem cezai ücret ve cayma bedeli yansıtılmadan aboneliğimi sonlandırabileceğimi ilettiler. Şu anda rahat rahat download yapıyorum, ilerleyen günlerde AKN sebebiyle upload hızım düşerse üyeliğimi sonlandırıp farklı bir servis sağlayıcıya kafa rahatlığı ile geçiş yapacağım.

Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler.
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Peki bu tüm kullanıcılar için mi geçerli? Eğer değilse hepimiz mi şikayet edeceğiz böyle tek tek? Ben daha önce arayıp sorduğumda download hızı 3'ü düştüğü için upload hızınız da düşüyor demişlerdi. Yememiştim tabi ama bir kaç ay sonra güncellenecek akk hızlarından sonra durum ne olacak diye sorduğumda o zaman düşmez demişlerdi. Neyse mayısda göreceğiz bakalım ne olacak.
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yarından itibaren ataklara başlayacağım twitter üzerinden yazacağım bir de online işlemlerdeki tüketici şikayetleri kısmından başka nerden yazayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Peki bu tüm kullanıcılar için mi geçerli? Eğer değilse hepimiz mi şikayet edeceğiz böyle tek tek? Ben daha önce arayıp sorduğumda download hızı 3'ü düştüğü için upload hızınız da düşüyor demişlerdi. Yememiştim tabi ama bir kaç ay sonra güncellenecek akk hızlarından sonra durum ne olacak diye sorduğumda o zaman düşmez demişlerdi. Neyse mayısda göreceğiz bakalım ne olacak.

Tüm VDSL mevcut aboneleri aynı gerekçe ile şikayet oluşturabilir eğer upload hızınız düşüyorsa. Emsal oldum bir nevi.
  • 35mb vdsl müşterisiyim daha AKN dolmadı 100gb kotam, upload hızım normalde 3mb. AKK biter yakında direk speedtest yapacağım inşallah upload hızım 1mb'e düşer de bomba gibi yağarım üstlerine müşteri temsilcilerinin 77.90 TL internete para veriyoruz adamı hasta etmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi politiks -- 8 Nisan 2017; 18:28:34 >
  • bende geçmeyi düşünüyordum fakat tırstım açıkcası
  • müşteri hizmetlerini aradım şimdi, ttnet kullancısıyım normalde bilgi almak için aradım. hattım vdsl destekliyormuş, 24 mbps ye kadar yada 50 mbps ye kadar hıza sahip olabilirsiniz dedi, 200 gb akk olan paket 92 lira mış. 35 mbps 100 gb akk olan paket 77 liramış. 2 pakettede upload speed 3 mbps diyor ve akk aştığınız takdirde download hızınız gibi upload hızıda düşücektir diyor müşteri hizmetlerindeki eleman. hocam siz başarmışınız ama yeni kullanıcılara böyle bilgi veriyorlar maalesef. ek olarak sitelerinde "24 Mbps’ye kadar ve daha üstü hızlar için upload hızı 2 Mbps’ye kadardır." yazmışlar ama eleman bana 3 mbps dedi onuda anlayamadım. twitch üstünden yayın yapmak için almak istiyorum fakat aklım karıştı. link bu ;

http://www.superonline.net/yardim/internet/tarifeler-ve-ucretlendirme/vdsl-ucretlendirme-ve-tarifeler

• Konu sahibi arkadaşın yine upload hızı düşürülmüş bence geçmeyin hiç superonline a kendisi paylaşmamış ama ben söyleyeyim dedim bilgi olsun diye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.