< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWazZ -- 13 Aralık 2018; 16:53:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWazZ -- 13 Aralık 2018; 16:53:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
onun sitesi ayrı
mutlubison.com |
bu arada asagidaki konu onemli - SGK girisini yapmazsaniz, evde basina birsey gelirse ve gelen kisi farkli bir dusunce yapisina sahipse cok ciddi basiniz agriyabilir.
siteden alintidir: -Temizlik Profesyonelinin Günlük SGK Ücreti Fiyata Dahil Mi? Hayır, Temizlik Profesyonelimizin günlük SGK sını E-devlet üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz! |
İnanılmaz yüzsüz ve arsız bi şeysin sen. Neyse ki mutlubiev yönetimi senin gibi uyanık geçinen çakallara karşı gerekli önlemi almış :)
|
Uza bakim pasaklı seni
|
Valla çok iyidi,söylemeden her şeyi fazlasıyla yaptı kadın...gayet memnun kaldım hatta bunun hatırına hanımdan 1 haftalık kahvede batak keyfini kopardımmm...:)))😂🚬🔫
|
Memnun kalmadık, tavsiye etmiyoruz. Gelen kişiler bir an evvel gitmek istiyor yalap şap yüz üstü yapıyorlar detaylı temizlik bekliyorsanız beklentilerinizi karşılamayabilir.
|
bizimkilere söyledim, eve yabancı kadın sokmayız dediler. duyan da evde 1 kilo altın, burma bilezik falan var sanır
|
onu seçmeden , sadece 1 kerelik olacak şekilde seçeceksin. bu arada, ben eski üyeyim ama ilk defa kullanacağım , bana da verdi indirim hakkını. yine de deneyin kodu , belki olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|